Bedrijfsuitje Rotterdam

BEDRIJFSUITJE

Ideeal voor teambuilding waarin je je collega’s op een andere manier kan leren kennen

GEWELDIGE BEDRIJFSUITJES IN ROTTERDAM

Als je nu echt eens een uniek bedrijfsuitje in Rotterdam zoekt, dan moet je beslist de zinderende escape rooms van Live Escape eens overwegen hoor! Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bedrijfsuitje in Rotterdam.

Bedrijfsuitjes

img

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE BEDRIJFSUITJES

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Waar zit Live Escape precies in Rotterdam?

Midden in het bruisende centrum! Aan de Westblaak 13 om precies te zijn. Ideaal voor als je een bedrijfsuitje in Rotterdam wil organiseren. Het O.V. stopt namelijk echt recht voor de deur en je collega’s die graag met de auto komen, parkeren zelfstandig op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Een bedrijfsfeestje in Rotterdam organiseren is bij Live Escape dus niet alleen totaal onvergetelijk, het is ook nog eens ontzettend praktisch voor al je collega’s!

Wat maakt dit het leukste bedrijfsuitje in Rotterdam?

Het ontzettend leuke aan een escape room als bedrijfsuitje in Rotterdam is dat dit spanning combineert met enorme gezelligheid. Het is echt eens wat anders! Je leert elkaar op een totaal andere manier kennen. Je collega’s worden een uur met elkaar opgesloten in waanzinnig gedecoreerde escape rooms en hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Geloof ons; dat gaat je niet lukken als je niet samenwerkt en gedurende die 60 minuten voeren wij de spanning ook nog wat verder op voor jullie…

Omdat je bedrijfsuitje midden in het centrum van Rotterdam plaatsvindt, hebben jij en je collega’s na de escape room alle flexibiliteit en vrijheid om te doen waar jullie zin in hebben. Natuurlijk kun je blijven hangen in de gezellige bar van Live Escape of gebruik maken van een arrangement bij een restaurant in de buurt. Het centrum van Rotterdam biedt alle mogelijkheden die je maar wenst voor het leukste bedrijfsfeestje.

Wat kost het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam?

Je organiseert het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam al vanaf 18,00 Euro per persoon bij Live Escape. Als je heel erg je best zou doen, bijvoorbeeld met onze luxe dinerarrangementen en andere speciale wensen, dan kun je dit laten oplopen tot ongeveer 100,00 Euro per persoon.

Begin anders eens met het bekijken van onze zes arrangementen in Rotterdam. Dat geeft je vast een goed idee van de mogelijkheden en kosten.

Kan Live Escape helpen met het organiseren van mijn bedrijfsuitje?

Sure! Laat maar aan ons over. We bedenken met alle plezier een waanzinnig bedrijfsuitje in Rotterdam voor je.

Is dit niet te eng of spannend voor een bedrijfsuitje?

We raden zeker aan om op voorhand bij je collega’s te informeren of ze erg gevoelig zijn voor spanningen, want geloof ons: van onze escape rooms zal je hart op bepaalde momenten wel even harder gaan kloppen.

Goed om te vermelden is dat het natuurlijk wel allemaal een spelletje is en dat wij diverse veiligheidsmaatregelen hebben getroffen. Je kunt het spel met een enkele druk op de knop stoppen, waarop de deuren van de escape room zullen openen.

Een spannend bedrijfsuitje dus? Absoluut. Te spannend? Nee hoor!

Tussen welke tijden kan ik dit bedrijfsuitje organiseren?

Wij zijn van maandag tot zondag geopend van 09.30 tot 23.45 in de avond. Voldoende flexibiliteit dus om je bedrijfsuitje te organiseren!

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het geboekte uur binnen bent zodat je het volledige uur in de kamer kan zijn. Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Eerder komen kan beslist! In onze wachtruimte met gezellige bar kun je alvast genieten van een lekker welkomstdrankje met versnapering.

Hoe reserveer ik het leukste uitje van Rotterdam?

Dat kan online via de reserveringsmodule, via de contactformulieren op onze website of telefonisch via nummer 085-13 07 411.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Ben je op zoek naar een arrangement in Rotterdam voor het perfecte dagje uit met vrienden of als teamuitje bijvoorbeeld? Met Live Escape heb je het perfecte uitje! Reserveer dus snel of neem contact op voor vragen!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam