Bedrijfsuitje Rotterdam

BEDRIJFSUITJE

Ideeal voor teambuilding waarin je je collega’s op een andere manier kan leren kennen

GEWELDIGE BEDRIJFSUITJES IN ROTTERDAM

Als je nu echt eens een uniek bedrijfsuitje in Rotterdam zoekt, dan moet je beslist de zinderende escape rooms van Live Escape eens overwegen hoor! Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bedrijfsuitje in Rotterdam.

Bedrijfsuitjes

img

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE BEDRIJFSUITJES

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Waar zit Live Escape precies in Rotterdam?

Midden in het bruisende centrum! Aan de Westblaak 13 om precies te zijn. Ideaal voor als je een bedrijfsuitje in Rotterdam wil organiseren. Het O.V. stopt namelijk echt recht voor de deur en je collega’s die graag met de auto komen, parkeren zelfstandig op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Een bedrijfsfeestje in Rotterdam organiseren is bij Live Escape dus niet alleen totaal onvergetelijk, het is ook nog eens ontzettend praktisch voor al je collega’s!

Wat maakt dit het leukste bedrijfsuitje in Rotterdam?

Het ontzettend leuke aan een escape room als bedrijfsuitje in Rotterdam is dat dit spanning combineert met enorme gezelligheid. Het is echt eens wat anders! Je leert elkaar op een totaal andere manier kennen. Je collega’s worden een uur met elkaar opgesloten in waanzinnig gedecoreerde escape rooms en hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Geloof ons; dat gaat je niet lukken als je niet samenwerkt en gedurende die 60 minuten voeren wij de spanning ook nog wat verder op voor jullie…

Omdat je bedrijfsuitje midden in het centrum van Rotterdam plaatsvindt, hebben jij en je collega’s na de escape room alle flexibiliteit en vrijheid om te doen waar jullie zin in hebben. Natuurlijk kun je blijven hangen in de gezellige bar van Live Escape of gebruik maken van een arrangement bij een restaurant in de buurt. Het centrum van Rotterdam biedt alle mogelijkheden die je maar wenst voor het leukste bedrijfsfeestje.

Wat kost het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam?

Je organiseert het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam al vanaf 18,00 Euro per persoon bij Live Escape. Als je heel erg je best zou doen, bijvoorbeeld met onze luxe dinerarrangementen en andere speciale wensen, dan kun je dit laten oplopen tot ongeveer 100,00 Euro per persoon.

Begin anders eens met het bekijken van onze zes arrangementen in Rotterdam. Dat geeft je vast een goed idee van de mogelijkheden en kosten.

Kan Live Escape helpen met het organiseren van mijn bedrijfsuitje?

Sure! Laat maar aan ons over. We bedenken met alle plezier een waanzinnig bedrijfsuitje in Rotterdam voor je.

Is dit niet te eng of spannend voor een bedrijfsuitje?

We raden zeker aan om op voorhand bij je collega’s te informeren of ze erg gevoelig zijn voor spanningen, want geloof ons: van onze escape rooms zal je hart op bepaalde momenten wel even harder gaan kloppen.

Goed om te vermelden is dat het natuurlijk wel allemaal een spelletje is en dat wij diverse veiligheidsmaatregelen hebben getroffen. Je kunt het spel met een enkele druk op de knop stoppen, waarop de deuren van de escape room zullen openen.

Een spannend bedrijfsuitje dus? Absoluut. Te spannend? Nee hoor!

Tussen welke tijden kan ik dit bedrijfsuitje organiseren?

Wij zijn van maandag tot zondag geopend van 09.30 tot 23.45 in de avond. Voldoende flexibiliteit dus om je bedrijfsuitje te organiseren!

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het geboekte uur binnen bent zodat je het volledige uur in de kamer kan zijn. Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Eerder komen kan beslist! In onze wachtruimte met gezellige bar kun je alvast genieten van een lekker welkomstdrankje met versnapering.

Hoe reserveer ik het leukste uitje van Rotterdam?

Dat kan online via de reserveringsmodule, via de contactformulieren op onze website of telefonisch via nummer 085-13 07 411.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Ben je op zoek naar een arrangement in Rotterdam voor het perfecte dagje uit met vrienden of als teamuitje bijvoorbeeld? Met Live Escape heb je het perfecte uitje! Reserveer dus snel of neem contact op voor vragen!

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam