Live Escape Utrecht
Opening December

A one hour experience... a life time memory

Live Escape

Escape room Utrecht

Sluit jezelf en je vrienden, familie en collega’s op in een escape room in Utrecht en ontdek of jullie binnen het uur kunnen ontsnappen. Bij Live Escape bieden we verschillende escape rooms aan met verschillende thema’s. Hierbij stap je een hele andere wereld in en krijg je een uur de tijd om te ontsnappen. De enige manier om dit te doen is door samen te werken met je vrienden, familie of collega’s. Met wie ga jij deze uitdaging aan? Voor het spelen van een escape room in Utrecht raden we je aan te reserveren. Zo weet je zeker dat je op de gewenste dag en tijd bij ons terecht kunt.
We hebben verschillende kamers met elk een ander thema en sfeer. Voor je een stap zet in een van onze kamers vertellen we je eerst het verhaal dat hierbij hoort. Zo weet je wat je enigszins kunt verwachten in de kamer. Natuurlijk zullen wij hier niet te veel over verklappen!

play
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Jezelf en andere uitdagen in een escape room Utrecht

Binnen onze Utrechtse escape room hebben we verschillende spellen, raadsels en opdrachten die opgelost moeten worden om op tijd te kunnen ontsnappen. Dit maken we je natuurlijk niet te gemakkelijk, want deze kamers zijn er om je uit te dagen. Daarbij komt dat het een enorme spelervaring is, waarbij je jezelf in het spel bevindt.

De enige manier om te kunnen ontsnappen voor het tijd is, is door goed samen te werken en helder te communiceren. Dit klinkt misschien wel als een simpele opgave, maar daar komen jullie natuurlijk niet voor. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat je een aantal adrenalinekicks hebt gekregen. Zo blijven jullie het gehele uur scherp.

Een escape room in Utrecht kun je zien als een levensecht videospel, waarbij je jezelf midden in het spel bevindt. Bij Live Escape kun je dit doen met 3 tot 8 personen. Maar wanneer je je band met iemand wilt testen hebben we ook een escape room voor 2 personen.

De goede invloed van de escape room Utrecht

Naast dat de escape rooms bij Live Escape ontzettend leuk zijn om te doen, heeft het ook nog eens andere positieve effecten. Zo zijn de escaperooms educatief, cognitief en leerzaam van aard, waardoor je naast een leuke en gezellige middag ook nog eens iets leert.

Onze escape room in Utrecht centrum is een unieke spelervaring. Je bevindt je in een ruimte waaruit je samen met anderen moet ontsnappen. Door het oplossen van raadsels en spellen en het uitvoeren van opdrachten kom je steeds een stapje dichterbij.

Onze escape rooms kunnen gespeeld worden met onder andere vrienden, familie en collega’s. Daarom kan het ook een ontzettend leuk verjaardagscadeau zijn voor bijvoorbeeld een vriendin. Maar ook is het een goede teambuilding activiteit voor samen met je collega’s.

Leer jezelf, maar ook je familie, vrienden en collega’s goed kennen. Zo zie je hoe ze reageren onder tijdsdruk, hoe hun creativiteit naar voren komt en hoe ze omgaan met verschillende adrenalinekicks. Met wie ga jij de uitdaging van de beste escape room van de omgeving aan?

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!