A one hour experience... a life time memory.

Live Escape

Escape room Utrecht

Sluit jezelf en je vrienden, familie en collega’s op in een escape room in Utrecht en ontdek of jullie binnen het uur kunnen ontsnappen. Bij Live Escape bieden we verschillende escape rooms aan met verschillende thema’s. Hierbij stap je een hele andere wereld in en krijg je een uur de tijd om te ontsnappen. De enige manier om dit te doen is door samen te werken met je vrienden, familie of collega’s. Met wie ga jij deze uitdaging aan? Voor het spelen van een escape room in Utrecht raden we je aan te reserveren. Zo weet je zeker dat je op de gewenste dag en tijd bij ons terecht kunt.
We hebben verschillende kamers met elk een ander thema en sfeer. Voor je een stap zet in een van onze kamers vertellen we je eerst het verhaal dat hierbij hoort. Zo weet je wat je enigszins kunt verwachten in de kamer. Natuurlijk zullen wij hier niet te veel over verklappen!

play

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.

Jezelf en andere uitdagen in een escape room Utrecht

Binnen onze Utrechtse escape room hebben we verschillende spellen, raadsels en opdrachten die opgelost moeten worden om op tijd te kunnen ontsnappen. Dit maken we je natuurlijk niet te gemakkelijk, want deze kamers zijn er om je uit te dagen. Daarbij komt dat het een enorme spelervaring is, waarbij je jezelf in het spel bevindt.

De enige manier om te kunnen ontsnappen voor het tijd is, is door goed samen te werken en helder te communiceren. Dit klinkt misschien wel als een simpele opgave, maar daar komen jullie natuurlijk niet voor. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat je een aantal adrenalinekicks hebt gekregen. Zo blijven jullie het gehele uur scherp.

Een escape room in Utrecht kun je zien als een levensecht videospel, waarbij je jezelf midden in het spel bevindt. Bij Live Escape kun je dit doen met 3 tot 8 personen. Maar wanneer je je band met iemand wilt testen hebben we ook een escape room voor 2 personen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

De goede invloed van de escape room Utrecht

Naast dat de escape rooms bij Live Escape ontzettend leuk zijn om te doen, heeft het ook nog eens andere positieve effecten. Zo zijn de escaperooms educatief, cognitief en leerzaam van aard, waardoor je naast een leuke en gezellige middag ook nog eens iets leert.

Onze escape room in Utrecht centrum is een unieke spelervaring. Je bevindt je in een ruimte waaruit je samen met anderen moet ontsnappen. Door het oplossen van raadsels en spellen en het uitvoeren van opdrachten kom je steeds een stapje dichterbij.

Onze escape rooms kunnen gespeeld worden met onder andere vrienden, familie en collega’s. Daarom kan het ook een ontzettend leuk verjaardagscadeau zijn voor bijvoorbeeld een vriendin. Maar ook is het een goede teambuilding activiteit voor samen met je collega’s.

Leer jezelf, maar ook je familie, vrienden en collega’s goed kennen. Zo zie je hoe ze reageren onder tijdsdruk, hoe hun creativiteit naar voren komt en hoe ze omgaan met verschillende adrenalinekicks. Met wie ga jij de uitdaging van de beste escape room van de omgeving aan?

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 7! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we 3 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 7 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (3).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!