ESCAPE ROOM AMERSFOORT

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape Amersfoort

Escape Room Amersfoort - Live Escape

Live Escape Amersfoort biedt de drie meest geboekte Escape Rooms van Amersfoort en omstreken. Durf jij het aan denk je?

Onze Amersfoortse escape room vereist dat deelnemers samenwerken en met elkaar communiceren om te slagen. Ze kunnen een geweldige ijsbreker zijn op afspraakjes, een leuke tijd met je vrienden, of een leuke manier om weer contact te maken met je familie rond de feestdagen.. Onze Escape room Amersfoort heeft veel te bieden voor mensen van alle leeftijden, ook voor kinderen van alle leeftijden en mogelijkheden.

Zin in een escape room ervaring met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor onze Amersfoort Escape room bij Live Escape!

play

ONZE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Onze Escape Rooms in Amersfoort-centrum bestaan uit drie fenomenaal ingerichte ruimtes met ieder een eigen thema en wel heel uniek sfeertje. Samen met je collega’s, vrienden of familie moet je binnen 60 minuten uit de ruimte zien te ontsnappen…of anders.

Traditioneel is het einddoel van een Escape Room natuurlijk het ontsnappen uit de kamer door puzzels op te lossen en uiteindelijk het slot van de deur open te maken. Bij Live Escape Amersfoort wilden we verder gaan! We zijn enorme fans van logica, puzzels en spectaculaire effecten en streven ernaar om jullie een onvergetelijk ervaring te bieden. We doen ons best jullie een avontuur te laten beleven buiten de norm, we zorgen voor interactie en dagen je uit om oplossingen te vinden voor realistische vraagstukken binnen het thema van de kamer.

Met ‘Theft at the Morque’, ‘The Wizard School’ en ‘Cabin 666’ bieden wij drie fenomenale escape rooms in Amersfoort. Durf jij ze aan….?

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Escape rooms Amersfoort – bij Live Escape kun je je lol niet op!

Het leuke van ontsnappingsspelletje in onze Amersfoort escape room is echter dat je altijd de mogelijkheid hebt om jezelf te bevrijden als je je verstand bij je hebt! Doe mee aan een van de escaperoom Amersfoort ervaringen met een groepje adrenaline zoekende, puzzelende vrienden en beleef de sensatie van je leven!

In het algemeen bestaat een escape room team uit een uiteenlopende reeks eigenschappen en persoonlijkheden die goed moeten kunnen samenwerken. In een escape room scenario moeten alle deelnemers, als de klok naar het einde van de sessie aftelt, hun beperkte tijd zo goed mogelijk benutten en snel goed overwogen keuzes maken. Heb jij er al zin in?

Reserveer nu!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Onze Amersfoort Escape Room biedt een leuke tijd én nieuwe vaardigheden

Bij deelname aan Live escape rooms Amersfoort teambuilding evenementen werken deelnemers samen om te proberen uit een afgesloten ruimte te ontsnappen door puzzels, raadsels, andere aanwijzingen en codes op te lossen die tijdens de activiteit getoond worden.

Onze escape rooms in Amersfoort kunnen je helpen om in een leuke en boeiende omgeving een breed scala aan nieuwe informatie en bekwaamheden op te doen die je voor omstandigheden in de echte wereld kunt toepassen. Live Escape in Amersfoort dompelt jou en je medespelers onder in een meeslepende omgeving, waarvan is aangetoond dat die het leervermogen van de deelnemers verhoogt.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Als je de escape room Amersfoort uitloopt, heb je het gevoel dat je écht iets bereikt hebt

Je bent je ervan bewust dat je buiten de kaders moest denken en dat je tegen de stroom in moest gaan om in een groep te kunnen functioneren. Tijdens de hele escape room ervaring krijg je de gelegenheid om zowel over de moeilijke als de lonende momenten na te denken. Je beseft dan dat je herinneringen hebt gemaakt die je de rest van je leven zult koesteren. Wat je meeneemt, is een gevoel van vervulling, maar ook herinneringen aan geweldige mensen en een onvergetelijke ervaring.

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 7! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we 3 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 7 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (3).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

Escape room boeken als bedrijfsuitje in Amersfoort

Werknemers worden aangemoedigd met elkaar te communiceren en zich te uiten op een manier die ze normaal op de werkplek niet zouden doen, vanwege de setting van het live ontsnappingsspel. Het prikkelt de zintuigen, het helpt ons kritisch denken en probleemoplossend vermogen te verbeteren en teambuilding en communicatieve vaardigheden worden verbeterd.

En terwijl we samenwerken om uit de kamer te ontsnappen en het gevoel van voldoening delen dat bij een geslaagde ontsnapping hoort, zullen collega’s elkaar veel beter leren kennen! Woon je trouwens in de Randstad? Bekijk dan ook gauw onze Rotterdam escape rooms!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum