ESCAPE ROOM AMERSFOORT

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape

OUR STORY

Live Escape Amersfoort biedt de drie meest geboekte Escape Rooms van Amersfoort en omstreken. Durf jij het aan denk je?

WAT IS EEN ESCAPE ROOM EIGENLIJK?

Onze Escape Rooms in Amersfoort bestaan uit drie fenomenaal ingerichte ruimtes met ieder een eigen thema en wel heel uniek sfeertje. Samen met je collega’s, vrienden of familie moet je binnen 60 minuten uit de ruimte zien te ontsnappen…of anders.

Traditioneel is het einddoel van een Escape Room natuurlijk het ontsnappen uit de kamer door puzzels op te lossen en uiteindelijk het slot van de deur open te maken. Bij Live Escape Amersfoort wilden we verder gaan! We zijn enorme fans van logica, puzzels en spectaculaire effecten en streven ernaar om jullie een onvergetelijk ervaring te bieden. We doen ons best jullie een avontuur te laten beleven buiten de norm, we zorgen voor interactie en dagen je uit om oplossingen te vinden voor realistische vraagstukken binnen het thema van de kamer.

Met ‘Theft at the Morque’, ‘The Wizard School’ en ‘Cabin 666’ bieden wij drie fenomenale escape rooms in Amersfoort. Durf jij ze aan….?

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Escape room - Theft at the morgue - Amersfoort
Theft at the Morgue
Bezoek het mortuarium van de heer Lodewijk Ever. De heer Ever is ooit begonnen als bloedraper in een ander mortuarium en heeft wat geheimen...

Niveau

8 /10

Capaciteit

Duur

Escape room cabin 666 Amersfoort
Cabin 666
In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd.

Niveau

7 /10

Capaciteit

Duur

Live Escape room - The Wizard School - Amersfoort
The Wizard School
De leukste escape room van Amersfoort om met het hele gezin of de familie te spelen! Spannend, maar niet TE, en perfect aan te passen op het niveau van de spelers.

Niveau

8 /10

Capaciteit

Duur

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

10 /10
Top locatie
Allereerst is het een top locatie, het ligt in het centrum en is makkelijk te bereiken. De kamers zijn leuk en origineel. Het personeel is erg aardig, maar daarnaast ook professioneel. Ik zal hier zeker nog een keer terug komen, top ervaring!
- Silke
9 /10
Origineel

Originele en leuke kamers! Met zijn drieën zijn we uit de kamer ontsnapt. Personeel was enthousiast en gastvrij. Zeker een aanrader wanneer je een leuke activiteit in Amersfoort zoekt.

- Willem
8 /10
Aanrader

Wij hadden als groep van 12, 2 kamers tegelijk geboekt. Theft at the Morgue en Cabin 666. We vonden de kamers uitdagend en leuk om te doen! Vooraf kun je evt. een drankje doen in de gezamelijke ontvangstruimte bij JumpXL.

De uitleg was goed en toen we eruit kwamen was er ook nog even tijd om de puzzels waar we niet goed uitkwamen door te nemen.

- Anne
9 /10
Leuk met het gezin

The wizard school was top om met het gezin te doen. Een mooie combinatie van moeilijke puzzels en puzzels die goed te doen waren. Helaas net niet gehaald. Super leuk ontvangst door de medewerkers. Een aanrader!

- Marleen

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem rechtstreeks contact op met Live Escape Amersfoort als je meer vragen hebt!

Word ik echt opgesloten?

Reken maar! Je wordt écht opgesloten in de escape room. Samen met je team ga je op zoek naar aanwijzingen en los je puzzels op om binnen 60 minuten weer te ontsnappen... Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door het team van Live Escape Amersfoort. Als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

+

Hoeveel spelers kunnen deelnemen ?

Iedere escape room in Amersfoort kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld.

+

Wat kosten deze escape rooms in Amersfoort

Je boekt al een escape room bij Live Escape Amersfoort vanaf 18,00 Euro per per persoon. De exacte prijs is afhankelijk van de dag en het tijdstip. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

+

Hoe laat moet ik aanwezig zijn bij Live Escape Amersfoort ?

We zouden het enorm waarderen als je 10 minuten voor aanvang van het geboekte tijdstip aanwezig zou kunnen zijn bij ons op locatie in Amersfoort.

Eerder komen mag altijd! We hebben een heel gezellige wachtruimte waar je ook van een hapje en een drankje kunt genieten. Voel je welkom.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

+

Wat als ik moet annuleren?

Geen probleem. We kunnen je reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren verzoeken we je om te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=
Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

+

Waar zit Live Escape precies in Amersfoort?

Live Escape Amersfoort is gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort. Wij zijn uitstekend bereikbaar per O.V. en auto.

+