ESCAPE ROOM AMERSFOORT

In één uur beleef je iets wat je nooit zult vergeten.

Live Escape Amersfoort

Escape Room Amersfoort - Live Escape

Live Escape biedt vier meest geboekte escape rooms van Amersfoort en omstreken. Denk jij dat je het aandurft?

Met ‘Theft at the Morque’, ‘The Wizard School’ , ‘Cabin 666’ en ‘Museum Heist’, bieden wij vier fenomenale escape rooms in Amersfoort. Je komt op een fantastische set waar de spanning is om te snijden. Je wordt opgesloten en moet via raadsels en opdrachten de uitweg zien te vinden. Samen met je collega’s, vrienden of familie moet je binnen 60 minuten uit de ruimte zien te ontsnappen…

Onze escape room vereist dat deelnemers samenwerken en met elkaar communiceren om te slagen. Ze kunnen een geweldige ijsbreker zijn op afspraakjes, een leuke tijd met je vrienden, of een leuke manier om weer contact te maken met je familie rond de feestdagen. Onze escape room in Amersfoort heeft veel te bieden voor iedereen, ook voor kinderen van alle leeftijden.

Zin in een escape room ervaring met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor de escape room van Live Escape!

play

ONZE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Onze escape rooms in Amersfoort-centrum bestaan uit vier fenomenaal ingerichte ruimtes met ieder een eigen thema en wel heel uniek sfeertje.

Traditioneel is het einddoel van een escape room natuurlijk het ontsnappen uit de kamer door puzzels op te lossen en uiteindelijk het slot van de deur open te maken. Bij Live Escape willen we verder gaan! We zijn enorme fans van logica, puzzels en spectaculaire effecten en streven ernaar om jullie een onvergetelijk ervaring te bieden. We doen ons best jullie een avontuur te laten beleven buiten de norm, we zorgen voor interactie en dagen je uit om oplossingen te vinden voor realistische vraagstukken binnen het thema van de kamer.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt vier fenomenale escape rooms, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Escape rooms Amersfoort – bij Live Escape kun je je lol niet op!

Het leuke van de ontsnappingsspelletjes in onze escape room is echter dat je altijd de mogelijkheid hebt om jezelf te bevrijden als je je verstand bij je hebt! Doe mee aan een van de escape rooms in Amersfoort met een groepje adrenaline zoekende, puzzelende vrienden en beleef de sensatie van je leven!

In het algemeen bestaat een escape room team uit een uiteenlopende reeks eigenschappen en persoonlijkheden die goed moeten kunnen samenwerken. In een escape room scenario moeten alle deelnemers, als de klok begint te tikken, hun beperkte tijd zo goed mogelijk benutten en snel goed overwogen keuzes maken. Heb jij er al zin in?

Reserveer nu!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Onze escape room biedt een leuke tijd én nieuwe vaardigheden

Bij deelname aan de teambuilding door middel van escape rooms in Amersfoort werken deelnemers samen om te proberen uit een afgesloten ruimte te ontsnappen door puzzels, raadsels en codes op te lossen, en aanwijzingen op te volgen die tijdens de activiteit getoond worden.

Onze escape rooms kunnen je helpen om in een leuke en boeiende omgeving een breed scala aan nieuwe informatie en bekwaamheden op te doen die je voor omstandigheden in de echte wereld kunt toepassen. Live Escape dompelt jou en je medespelers onder in een meeslepende omgeving, waarvan is aangetoond dat die het leervermogen van de deelnemers verhoogt.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Wanneer je de escape room Amersfoort uitloopt, heb je het gevoel dat je écht iets bereikt hebt

Je bent je ervan bewust dat je buiten de kaders moet denken en dat je tegen de stroom in moet gaan om in een groep te kunnen functioneren. Tijdens de hele escape room ervaring krijg je de gelegenheid om zowel over de moeilijke als de lonende momenten na te denken. Je beseft dan dat je herinneringen hebt gemaakt die je de rest van je leven zult koesteren. Wat je meeneemt, is een gevoel van vervulling, maar ook herinneringen aan geweldige mensen en een onvergetelijke ervaring.

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 19 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

Escape room boeken als bedrijfsuitje in Amersfoort

Werknemers worden aangemoedigd met elkaar te communiceren en zich te uiten op een manier die ze normaal op de werkplek niet zouden doen, vanwege de setting van het live ontsnappingsspel. Het prikkelt de zintuigen, het helpt het kritisch denken en probleemoplossend vermogen te verbeteren en teambuilding en communicatieve vaardigheden worden verbeterd.

En terwijl we samenwerken om uit de kamer te ontsnappen en het gevoel van voldoening delen dat bij een geslaagde ontsnapping hoort, zullen collega’s elkaar veel beter leren kennen! Woon je trouwens in de Randstad? Bekijk dan ook gauw onze escape rooms in Rotterdam!

Live Escape is door heel Nederland bekend

Ze zijn bijna overal te vinden en hun populariteit neemt alleen maar toe. De aantrekkingskracht van onze escape room is gigantisch! Live Escape richt zich op samenwerking tussen leden van hetzelfde team in plaats van rivaliteit. Ze zijn bedoeld om een gevoel van eenheid te bevorderen en de banden tussen teamleden te versterken.

Een escape room is een fantastische manier om verbinding te maken en blijvende herinneringen te creëren met anderen, ongeacht het beoogde doel van het spel (teambuilding, een verjaardag, een vrijgezellenfeest, en meer!).

Speciale arrangementen voor escape rooms voor het hele gezin

Live Escape heeft de escape room games gecreëerd om relaties tussen volwassenen en kinderen te versterken. Steeds meer ouders zijn nieuwsgierig naar onze escape rooms omdat ze graag een nieuwe activiteit met hun kinderen willen proberen. Ben jij op zoek naar een spelletje om leven toe te voegen aan je verjaardagsfeestje? Kinderen zijn dol op puzzels! In tegenstelling tot een traditionele Escape Room zijn de prijzen voor onze spellen zeer betaalbaar. Wij bieden verschillende spellen aan voor zowel volwassenen als kinderen.

Escape Rooms zijn een fantastische manier om teambuilding te bevorderen

Ook de samenwerking tussen teamleden versterken kan bij onze escape room in Amersfoort! In een escape room draait het allemaal om samenwerking tussen leden van hetzelfde team in plaats van rivaliteit. Dit kan leiden tot betere communicatie, een gevoel van verbondenheid en het verbeteren van de prestaties op de werkvloer.

Bij onze escape rooms bieden we een breed scala aan spellen die geschikt zijn voor teambuilding. Onze spellen dagen deelnemers uit om hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken, hun creativiteit te tonen en strategieën te ontwikkelen om puzzels op te lossen. Elk spel is ontworpen om een unieke uitdaging te bieden en om deelnemers te helpen hun teamworkvaardigheden te verbeteren.

Onze escape room in Amersfoort is ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuildingsevenementen

Het spelen van onze escape room kan helpen om de sfeer te verbeteren en het teamgevoel te versterken. Het kan ook een geweldige manier zijn om met dit bedrijfsuitje nieuwe collega’s te leren kennen en om nieuwe ideeën te genereren.

Als je op zoek bent naar een unieke en spannende manier om je team te versterken, dan zijn onze escape rooms de perfecte oplossing. Met een scala aan spellen om uit te kiezen en een ervaren team om je te begeleiden, kan Live Escape je helpen om je team naar het volgende niveau te tillen. Kom langs en ontdek wat wij te bieden hebben voor jou en je team! Vragen of meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze escape rooms bieden de perfecte balans tussen uitdaging en plezier

We zorgen ervoor dat alle puzzels en raadsels in onze spellen logisch en haalbaar zijn, terwijl ze toch genoeg uitdaging bieden om het spannend te houden. En het beste van alles is dat onze spellen niet alleen draaien om het oplossen van puzzels, maar ook om teamwork en samenwerking tussen teamleden.

Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een vrijgezellenfeest hebt of gewoon een leuke activiteit zoekt om te doen met vrienden of familie, onze escape rooms in Amersfoort zijn de perfecte keuze. Ons doel is om iedereen een onvergetelijke ervaring te bieden, of je nu jong of oud bent, ervaren of nieuw in de wereld van escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum