The Museum Heist

Kunnen jullie de schedel van de legendarische Nalafari-stam uit het Museum of History and Arts stelen zonder gepakt te worden?

Jullie zijn op “visite” bij het ‘Amersfoort Museum of History’, waar deze maand de Afrika expositie is. Het pronkstuk van deze expositie is een sierlijk gedecoreerde schedel. Deze schedel behoorde tot het voormalige stamhoofd van de legendarische Nalafari-stam, maar is met veel geweld van deze stam ontnomen door een groep gewelddadige archeologen. Jullie zijn door een ambassadeur van de stam ingeroepen om deze schedel te stelen en terug te geven aan de rechtmatige eigenaars. Dat lijkt simpel, zou je denken …

Waarschuwing: het museum bestaat uit de East-Wing en de West-Wing. Tot en met 4 personen is één vleugel genoeg voor jullie missie, vanaf 5 krijgen jullie allebei de vleugels en spelen jullie hem tegen elkaar.

RESERVEREN

Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

2-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Booking System powered by: EscapeAll
Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Meer vragen over deze escape room van Live Escape Amersfoort? Neem contact op.

Met hoeveel personen kan ik The Museum Heist spelen?

Je kan deze escape room al spelen met 2 personen. Het Museum of History and Arts is twee keer gebouwd en er kunnen daardoor twee teams gelijktijdig een poging wagen om de schedel van de Nalafari-stam terug te stellen.
Als je met 2 / 4 personen bent krijg je automatisch de West- of de East-wing om de missie aan te gaan, met meer dan 4 personen wordt de groep opgesplitst en krijgen jullie zowel de West- als de East-wing.
Beide vleugels in het museum zijn identiek.

Waar in Amersfoort kan ik deze escape room spelen?

Live Escape Amersfoort is gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort. Wij zijn uitstekend bereikbaar per OV en auto.

Kunnen we ook wat drinken en eten bij Live Escape Amersfoort?

Sure! Je kunt komen wanneer je wilt. We hebben een gezellige wachtruimte waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Hiernaast bieden we ook complete arrangementen die je beslist eens bekeken moet hebben.

Is The Museum Heist ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Is er een minimum leeftijd?

We hanteren een adviesleeftijd van 12+ jaar. Dit is geen harde regel, we hebben gemerkt dat kinderen van 12 jaar het soms geweldig vinden terwijl anderen het wat te spannend vinden.

Vind een kind spannende films leuk? Dan kun je er van uitgaan dat hij/zij onze escape rooms ook spannend en leuk vind.

Andersom is dit ook het geval! Onderschat dit AUB niet!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum