Kinder escape rooms
in Amersfoort

Stap in een andere wereld met onze speciaal ontworpen escape rooms voor kinderen

Wat is een Escape room voor kinderen?

In een escape room voor kinderen vinden de kinderen aanwijzingen en geheime boodschappen die ze als team moeten oplossen om het raadsel te achterhalen en uit de escape room te ontsnappen. Hieronder zie je welke escape rooms in Amersfoort het meest geschikt zijn voor kinderen.

Live Escape

Kinderfeestje Amersfoort geven? Een van de beste keuzes is LIVE Escape

Onze escape room voor kinderen is ideaal! Het interactieve spel in onze escape rooms houdt in dat je met een groep vriendjes of vriendinnetjes in een kamer wordt opgesloten en moet samenwerken om puzzels op te lossen en zo te ontsnappen. Het is perfect voor kinderen die graag uitgedaagd willen worden en hun probleemoplossend vermogen willen testen.

Op zoek naar een escape room in Amersfoort of in de buurt? We hebben een grote keuze aan escape rooms bij Live Escape, geschikt voor jong en oud!

play

Escape room om een onvergetelijk kinderfeestje in Amersfoort te geven

Op zoek naar een plek om een kinderfeestje in Amersfoort te geven? Onze escape room is de perfecte plaats om een kinderfeestje te geven. Amersfoort heeft allerlei activiteiten om kinderen te vermaken, zoals musea, de dierentuin, en het aquarium. Amersfoort heeft ook veel restaurants die kindermenu’s hebben, zodat je altijd voor iedereen iets te eten kunt vinden.

Amersfoort is een geweldige plaats om de verjaardag van een kind te vieren. Er zijn veel verschillende locaties die iets unieks en spannends bieden voor een kinderfeestje Amersfoort.

Escape rooms zijn ideaal als kinderfeestje!

Ze bieden een leuke en boeiende manier om tijd met vrienden door te brengen en tegelijk je puzzel-oplossende vaardigheden op de proef te stellen. Iedereen die ooit aan een escape room ervaring heeft meegedaan zal beamen dat het prachtige activiteiten zijn voor zowel jong als oud! Een verscheidenheid aan activiteiten, een goed uitgewerkt verhaal, en verschillende puzzels en wegversperringen moeten door jou en je team opgelost worden om de weg uit het gebouw te vinden. De escape rooms in Amersfoort van Live Escape zijn een geweldige manier om fysiek vermaak, kritisch denken en spel in één te combineren.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Houd je ogen en oren open voor patronen en aanwijzingen

Houd contact met je klasgenoten, vrienden en familie. Terwijl je samenwerkt, moet je in staat zijn je antwoorden te bepalen. Je moet puzzels oplossen, oplossingen vinden, en codes kraken om verder te komen in het spel.

Je kunt jezelf snel omvormen van iemand die nét een escape room is binnengestapt tot iemand die bereid is elke uitdaging te overwinnen. Er resten nog maar twee minuten, en je bent nog steeds niet in staat de laatste verklaring te vinden. Zal het jullie lukken?…

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Op onze website is het boeken van kinderfeestje Amersfoort eenvoudig en snel te doen

De leukste escape rooms zijn overal in Nederland te vinden. Onze escape rooms in Amersfoort bieden een interactieve omgeving met raadsels, puzzels, en andere hints die je helpen bij je ontsnappingspoging.

Een escape room is meer dan alleen maar een leuke tijd; het heeft verschillende voordelen. Zelfs als vriendjes of vriendinnetjes van jouw zoon of dochter elkaar nog niet zo goed kennen, kunnen zij hun vriendschap versterken door te proberen uit een ontsnappingskamer te ontsnappen. Zonder twijfel is samen aan een escape room ervaring deel nemen de beste manier om elkaar beter te leren kennen. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog!

MEER ESCAPE ROOMS

Ook hebben we escape rooms voor volwassenen, die onderbegeleiding gespeeld mogen worden.

Ontsnappen is het doel van een escape room!

Naast het ontsnappen is het uiteraard ook belangrijk om uit te zoeken wat er aan de hand is: het intrigerende verhaal verandert een escape room in een boeiende ervaring voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Je groep zal de hele tijd bezig zijn dankzij het decor, de geluidseffecten, de rekwisieten, het decor en de belichting die allemaal tot het algemene verhaal bijdragen.

Onze escape rooms zijn geweldig voor kinderfeestjes in Amersfoort en bieden vermaak, spanning en sensatie. Omdat een teaminspanning vereist is om te slagen, zijn onze escape rooms zo succesvol in het vermaken. Teamleden kunnen hun verstand, mentale middelen en denkkracht bundelen om problemen sneller op te lossen dan wanneer ze alleen zouden werken.

Met een beetje planning kun je een Amersfoorts kinderfeestje geven dat nog jaren herinnerd zal worden.

Een kinderfeestje in Amersfoort geven kan een geweldige manier zijn om de verjaardag van je kleintje te vieren.

Een onvergetelijk Amersfoorts kinderfeestje ligt binnen handbereik! Amersfoort staat bekend om de vele dingen die er voor kinderen te doen zijn, en LIVE Escape is zeker de beste keuze. Je kind en zijn vriendjes en vriendinnetjes kunnen een van onze vele interactieve kamers verkennen, allemaal verschillend gethematiseerd met een leuk spelverloop. Zorg voor een onvergetelijk feest door ook wat leuke optionele extra’s toe te voegen, zoals pizza of een schattenjacht. Ons behulpzame personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jij ook kunt ontspannen en van het feest genieten. Boek nu om onvergetelijke dag te beleven! Bekijk ook de andere evenementen die Live Escape te bieden heeft!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam