Escape room voor kinderen in Amersfoort

Escape room kinderen Amersfoort

Ga voor de escape room voor kinderen in Amersfoort van Live Escape! Wij bieden de ideale ervaring. Voor kinderen zijn de escape rooms namelijk een stuk simpeler gemaakt. Voor een kinderfeestje is dit dus een ideale optie. Reserveer hieronder meteen!

Onze escape rooms voor kinderen

In een escape room voor kinderen vinden de kinderen aanwijzingen en geheime boodschappen die ze als team moeten oplossen om het raadsel te achterhalen en uit de escape room te ontsnappen. Hieronder zie je welke escape rooms in Amersfoort we bij Live Escape bieden:

Live Escape

Kinderfeestje Amersfoort geven? Een van de beste keuzes is LIVE Escape

Onze escape room voor kinderen is ideaal! Het interactieve spel in onze escape rooms houdt in dat je met een groep vriendjes of vriendinnetjes in een kamer wordt opgesloten en moet samenwerken om puzzels op te lossen en zo te ontsnappen. Het is perfect voor kinderen die graag uitgedaagd willen worden en hun probleemoplossend vermogen willen testen.

Op zoek naar een escape room in Amersfoort of in de buurt? We hebben een grote keuze aan escape rooms bij Live Escape, geschikt voor jong en oud!

play

MEER ARRANGEMENTEN

Escape room om een onvergetelijk kinderfeestje in Amersfoort te geven

Op zoek naar een plek om een kinderfeestje in Amersfoort te geven? Onze escape room is de perfecte plaats om een kinderfeestje te geven. Ze bieden een leuke en leerzame manier om tijd met vrienden door te brengen. Iedereen die ooit aan een escape room heeft meegedaan zal beamen dat het prachtige activiteiten zijn voor zowel jong als oud! Een verscheidenheid aan activiteiten, een goed uitgewerkt verhaal, verschillende puzzels en wegversperringen moeten door jou en je team opgelost worden om de weg uit het gebouw te vinden. De escape rooms in Amersfoort van Live Escape zijn een geweldige manier om fysiek vermaak, kritisch denken en spel in één te combineren.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Houd je ogen en oren open voor patronen en aanwijzingen

Houd contact met je klasgenoten, vrienden en familie. Terwijl je samenwerkt, moet je in staat zijn je antwoorden te bepalen. Je moet puzzels oplossen, oplossingen vinden, en codes kraken om verder te komen in het spel.

Je kunt jezelf snel omvormen van iemand die nét een escape room is binnengestapt tot iemand die bereid is elke uitdaging te overwinnen. Er resten nog maar twee minuten, en je bent nog steeds niet in staat de laatste verklaring te vinden. Zal het jullie lukken?…

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Op onze website is het boeken van een kinderfeestje Amersfoort eenvoudig en snel te doen

De leukste escape rooms van Nederland vind je bij Live Escape. Onze escape rooms in Amersfoort bieden een interactieve omgeving met raadsels, puzzels, en andere hints die je helpen bij je ontsnappingspoging.

Een escape room is meer dan alleen maar een leuke tijd; het heeft verschillende voordelen. Zelfs als vriendjes of vriendinnetjes van jouw zoon of dochter elkaar nog niet zo goed kennen, kunnen zij hun vriendschap versterken door te proberen uit een ontsnappingskamer te ontsnappen. Zonder twijfel is samen aan een escape room ervaring deelnemen de beste manier om elkaar beter te leren kennen. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog!

MEER ESCAPE ROOMS

Ook hebben we escape rooms voor volwassenen, die onderbegeleiding gespeeld mogen worden.

Ontsnappen is het doel van een escape room!

Naast het ontsnappen is het uiteraard ook belangrijk om uit te zoeken wat er aan de hand is: het intrigerende verhaal verandert een escape room in een boeiende ervaring voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Je groep zal de hele tijd bezig zijn dankzij het decor, de geluidseffecten, de rekwisieten, het decor en de belichting die allemaal tot het algemene verhaal bijdragen.

Onze escape rooms zijn geweldig voor kinderfeestjes in Amersfoort en bieden vermaak, spanning en sensatie. Omdat een teaminspanning vereist is om te slagen, zijn onze escape rooms zo succesvol in het vermaken. Teamleden kunnen hun verstand, mentale middelen en denkkracht bundelen om problemen sneller op te lossen dan wanneer ze alleen zouden werken.

Met een beetje planning kun je een Amersfoorts kinderfeestje geven dat nog jaren herinnerd zal worden.

Een kinderfeestje in Amersfoort geven kan een geweldige manier zijn om de verjaardag van je kleintje te vieren.

Een onvergetelijk Amersfoorts kinderfeestje ligt binnen handbereik! Amersfoort staat bekend om de vele dingen die er voor kinderen te doen zijn, en LIVE Escape is zeker de beste keuze. Je kind en zijn vriendjes en vriendinnetjes kunnen een van onze vele interactieve kamers verkennen, allemaal verschillend gethematiseerd met een leuk spelverloop. Zorg voor een onvergetelijk feest door ook wat leuke optionele extra’s toe te voegen, zoals pizza of een schattenjacht. Ons behulpzame personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jij ook kunt ontspannen en van het feest genieten. Boek nu om onvergetelijke dag te beleven! Bekijk ook de andere evenementen die Live Escape te bieden heeft!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam