Escape room voor kinderen

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen en waan je in een andere wereld.

Wat is een Escape room voor kinderen?

Een escaperoom voor kinderen, escape game of escape kit is een reeks puzzels, aanwijzingen en geheime boodschappen die een beetje lijken op een bordspel zonder het bord. Als team werk je samen om een raadsel op te lossen en om de escape room te ontsnappen. Over het algemeen heeft een escape room missie een thema, een tijdschema en meestal een tijdslimiet. De reeks aanwijzingen leidt naar een "uitweg" om uit het spel te ontsnappen.

Live Escape

Escape room voor kinderen

Escape rooms voor een kinderfeestje zijn een zeer populair op dit moment. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen, kan het moeilijk zijn om er een te vinden die goed bij hen past. Bij Live Escape hebben we een escape room avontuur speciaal gemaakt voor kinderen en families. Jouw groep zal door een reeks uitdagingen en interactieve puzzels moeten navigeren om door de kamers te komen en te ontsnappen. Een escape room kinderfeestje is een geweldige manier voor een dagje uit met de kinderen of voor een kinderfeestje.

De Escape rooms voor kinderen bij Live Escape zijn ontworpen om een veilige, uitdagende en een ongelooflijk leuke ervaring te bieden voor groepen kinderen en families, maar wees gewaarschuwd dat het niet makkelijk zal zijn.

play

Escape room kinderfeestje

De Escape room voor kinderen bij Live Escape is perfect voor een kinderfeestje. Geef ons een seintje en wij zorgen voor de rest. Alle feestjes worden geleverd met een geweldig leuke tijd, versieringen en optioneel een lekker hapje en een drankje. Die heb je na een pittige Escape room wel verdient!

Escaperoom voor kinderen: het spel

Eenmaal opgesloten in de escape room moet je samenwerken om de ruimte te verkennen, aanwijzingen vinden, puzzels oplossen en deelnemen aan uitdagingen waarmee je, stap voor stap, vooruitgang boekt in het spel. Dit is cruciaal om te kunnen ontsnappen voor het einde van de countdown!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Wat maakt onze Escape rooms zo kindvriendelijk?

Niet alleen kunnen kinderen spelen, maar 60-minuten ervaringen ontworpen voor hen!

Meer makkelijke puzzels met een ontsnapping ervaring, voor een kortere aandacht spanne! Onze kinderervaringen zijn makkelijkere en sneller opdrachten, en zijn gemaakt om kinderen van 10+ te boeien en mee te nemen naar een betoverende wereld.

Puzzels die bij de leeftijd passen. De puzzels in onze 60 minuten durende belevenissen zijn niet te moeilijk en niet te gemakkelijk. Ze zijn perfect voor kinderen!

Gezinsvriendelijke thema’s. Geen van onze kamers voor kinderen zijn eng of hebben inhoud voor volwassenen waar je jouw kind niet bij in de buurt zou willen hebben. Bij ons draait het allemaal om lachen in plaats van angst!

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Waarom een Escape room doen?

Escape rooms bieden een heleboel voordelen. Een paar redenen waarom je wilt deelnemen aan de escape rooms voor kinderen bij ons zijn:

Escape rooms zijn leuk
Escape rooms zijn gewoon leuk, ze zorgen voor veel plezier en zijn een uitstekende manier om je vrije tijd door te brengen met vrienden en perfect voor kinderfeestjes. Bij deelname aan escape rooms wordt je gedwongen om raadsels op te lossen en creatief te denken. Dit zodat je een gevoel van voltooiing kunt voelen naast het hebben van een leuke tijd. Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen
In een escape room voor kinderen word je betoverd naar een totaal andere wereld. Je kunt een detective zijn of een spion die de wereld redt, of een hele reeks verschillende rollen in de verschillende themakamers. De meeste escape rooms hebben een soort verhaal achter zich, een avontuur dat je kunt ontdekken terwijl je ontsnapt. Dat maakt de Escape rooms bij Live Escape zo enorm leuk!

Even weg van de wereld in een escape room
Je bent weg van de wereld om de escape room ervaring op te lossen, en dat is onbetaalbaar. In staat zijn om gewoon ergens anders te zijn voor een uur van je dag kan helpen om wat stress weg te nemen van je normale dag.

Wat als je niet kan ontsnappen?
Om uit de escape room te komen, moet je de aanwijzingen en puzzels onderdelen zien te vinden die in de kamer verborgen zijn. Deze puzzels helpen je bij het openen van sloten en het oplossen van problemen tijdens het spel.

Als je er niet in slaagt te ontsnappen voordat de timer is afgelopen, wordt je uit de kamer begeleid en zal een medewerker de aanwijzingen die je hebt gemist onthullen en je uitleggen hoe je het spel kunt winnen. Maar niet als je het nog een keer wilt proberen, dan vertellen ze je niets!

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal geschikt voor kinderen, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

De viering van het halen van de escape room

Of je het doel nu hebt bereikt, of dat het alarm net voor het bereiken van je doel is afgegaan, de escape room eindigt altijd met een debriefing tussen de spelers en de Game Master. Daarna is het tijd voor een lekker hapje, drankje of misschien wel een stuk verjaardagstaart?

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam