Escape room voor kinderen in Amersfoort

Escape room voor kinderen

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen en waan je in een andere wereld.

Wat is een Escape room voor kinderen?

Een escaperoom voor kinderen, escape game of escape kit is een reeks puzzels, aanwijzingen en geheime boodschappen die een beetje lijken op een bordspel zonder het bord. Als team werk je samen om een raadsel op te lossen en om de escape room te ontsnappen. Over het algemeen heeft een escape room missie een thema, een tijdschema en meestal een tijdslimiet. De reeks aanwijzingen leidt naar een "uitweg" om uit het spel te ontsnappen.

Live Escape

Escape room voor kinderen

Escape rooms voor een kinderfeestje zijn een zeer populair op dit moment. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen, kan het moeilijk zijn om er een te vinden die goed bij hen past. Bij Live Escape hebben we een escape room avontuur speciaal gemaakt voor kinderen en families. Jouw groep zal door een reeks uitdagingen en interactieve puzzels moeten navigeren om door de kamers te komen en te ontsnappen. Een escape room kinderfeestje is een geweldige manier voor een dagje uit met de kinderen of voor een kinderfeestje.

De Escape rooms voor kinderen bij Live Escape zijn ontworpen om een veilige, uitdagende en een ongelooflijk leuke ervaring te bieden voor groepen kinderen en families, maar wees gewaarschuwd dat het niet makkelijk zal zijn.

play

Escape room kinderfeestje

De Escape room voor kinderen bij Live Escape is perfect voor een kinderfeestje. Geef ons een seintje en wij zorgen voor de rest. Alle feestjes worden geleverd met een geweldig leuke tijd, versieringen en optioneel een lekker hapje en een drankje. Die heb je na een pittige Escape room wel verdient!

Escaperoom voor kinderen: het spel

Eenmaal opgesloten in de escape room moet je samenwerken om de ruimte te verkennen, aanwijzingen vinden, puzzels oplossen en deelnemen aan uitdagingen waarmee je, stap voor stap, vooruitgang boekt in het spel. Dit is cruciaal om te kunnen ontsnappen voor het einde van de countdown!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat maakt onze Escape rooms zo kindvriendelijk?

Niet alleen kunnen kinderen spelen, maar 60-minuten ervaringen ontworpen voor hen!

Meer makkelijke puzzels met een ontsnapping ervaring, voor een kortere aandacht spanne! Onze kinderervaringen zijn makkelijkere en sneller opdrachten, en zijn gemaakt om kinderen van 10+ te boeien en mee te nemen naar een betoverende wereld.

Puzzels die bij de leeftijd passen. De puzzels in onze 60 minuten durende belevenissen zijn niet te moeilijk en niet te gemakkelijk. Ze zijn perfect voor kinderen!

Gezinsvriendelijke thema’s. Geen van onze kamers voor kinderen zijn eng of hebben inhoud voor volwassenen waar je jouw kind niet bij in de buurt zou willen hebben. Bij ons draait het allemaal om lachen in plaats van angst!

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Waarom een Escape room doen?

Escape rooms bieden een heleboel voordelen. Een paar redenen waarom je wilt deelnemen aan de escape rooms voor kinderen bij ons zijn:

Escape rooms zijn leuk
Escape rooms zijn gewoon leuk, ze zorgen voor veel plezier en zijn een uitstekende manier om je vrije tijd door te brengen met vrienden en perfect voor kinderfeestjes. Bij deelname aan escape rooms wordt je gedwongen om raadsels op te lossen en creatief te denken. Dit zodat je een gevoel van voltooiing kunt voelen naast het hebben van een leuke tijd. Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen
In een escape room voor kinderen word je betoverd naar een totaal andere wereld. Je kunt een detective zijn of een spion die de wereld redt, of een hele reeks verschillende rollen in de verschillende themakamers. De meeste escape rooms hebben een soort verhaal achter zich, een avontuur dat je kunt ontdekken terwijl je ontsnapt. Dat maakt de Escape rooms bij Live Escape zo enorm leuk!

Even weg van de wereld in een escape room
Je bent weg van de wereld om de escape room ervaring op te lossen, en dat is onbetaalbaar. In staat zijn om gewoon ergens anders te zijn voor een uur van je dag kan helpen om wat stress weg te nemen van je normale dag.

Wat als je niet kan ontsnappen?
Om uit de escape room te komen, moet je de aanwijzingen en puzzels onderdelen zien te vinden die in de kamer verborgen zijn. Deze puzzels helpen je bij het openen van sloten en het oplossen van problemen tijdens het spel.

Als je er niet in slaagt te ontsnappen voordat de timer is afgelopen, wordt je uit de kamer begeleid en zal een medewerker de aanwijzingen die je hebt gemist onthullen en je uitleggen hoe je het spel kunt winnen. Maar niet als je het nog een keer wilt proberen, dan vertellen ze je niets!

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal geschikt voor kinderen, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

De viering van het halen van de escape room

Of je het doel nu hebt bereikt, of dat het alarm net voor het bereiken van je doel is afgegaan, de escape room eindigt altijd met een debriefing tussen de spelers en de Game Master. Daarna is het tijd voor een lekker hapje, drankje of misschien wel een stuk verjaardagstaart?

Organiseer een kinderfeestje bij ons

Kinderen kunnen op verschillende gelegenheden genieten van de escape room voor kinderen, zoals kinderfeestjes, na toetsen, nieuwjaarsfeestjes en nog veel meer. Kinderen kunnen hun thema kiezen op basis van hun interesse, en wij kunnen ze onze beste ideeën geven. Scholen en andere instellingen kunnen ook een escape room reserveren voor de verjaardagsfeestjes van kinderen en vieringen van kinderevenementen.

Kunnen kinderen een escape room spelen? Absoluut!

Aangezien de meeste escape rooms geschikt zijn voor mensen van 10 jaar en ouder, houden tieners en oudere kinderen ervan. Bovendien zijn veel escape rooms voor kinderen speciaal ontworpen met jongere kinderen in gedachten. Er zijn geen verrassingen, schrikeffecten, bloed of geweld in deze escaperoom voor kinderen en de spellen en puzzels zijn eenvoudiger. Sommige zijn zelfs geschikt voor kinderen van vijf jaar oud. Veel plezier in onze escaperoom voor kinderen!

Onvergetelijke ervaring voor jouw kinderen op hun kinderfeestje

In onze escaperoom voor kinderen bieden we een ervaring die je kind nooit, maar dan ook nooit zal vergeten. Met hun vrienden kunnen ze verkennen en leren. Kinderen zijn geweldig in het hebben van plezier! Vaak zijn ze er veel beter in dan volwassenen. Deelnemen aan een escape room is een geweldige manier om de routine van het gezin te doorbreken en wat broodnodige plezier toe te voegen.

Bereid je voor om je kinderen een unieke ervaring te bieden in Amersfoort of Rotterdam! LIVE Escape heeft veel ervaring met verschillende groepsdynamiek en werken graag met je samen om de meest spannende familieactiviteiten die je je maar kunt voorstellen te ontwerpen!

LIVE Escape zorgt ervoor dat alles wordt opgezet

Wij leggen de regels uit en voorzien in eventuele aanwijzingen in de escaperoom voor kinderen. Het klassieke scenario is om binnen de tijdslimiet te ontsnappen: 45 minuten of een uur voor kinderen is meestal genoeg tijd om hen te betrekken bij het oplossen van alle uitdagingen die nodig zijn om de deur te openen en te vertrekken. Sommige escape rooms hebben echter extra doelstellingen, zoals het oplossen van een misdaad, het redden van een gijzelaar, het ontdekken van een schat of het voorkomen van een fictief gevaar.

Waar moet je aan denken bij het organiseren van een kinderfeestje in een escape room?

Je kinderen zullen floreren in kindvriendelijke escape rooms als ze van avonturen, puzzels en uitdagingen houden. Verifieer de veiligheid van elke activiteit en de duidelijkheid van alle richtlijnen en regels voordat je ze erop uitstuurt. Om een balans te vinden tussen samenwerking en competitie, kan je ook wat gedragsregels opstellen voor het spel!

Het is van cruciaal belang om te weten dat kinderen zich kunnen vermaken en plezier kunnen hebben terwijl ze met hun vrienden het gebied verkennen, aanwijzingen decoderen en schatten ontdekken, zodat er mooie herinneringen aan de ervaring worden gecreëerd. Het organiseren van een escape room feestje is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun innerlijke kind willen loslaten en samen met hun vrienden of familie willen genieten van een leuke en spannende ervaring.

Niets verslaat een kinderfeestje in een escaperoom voor kinderen!

Een escaperoom voor kinderen is een unieke, spannende en uitdagende ervaring die kinderen van alle leeftijden zal boeien en vermaken. Of ze nu een misdaad oplossen of een schat ontdekken, ze voelen zich als helden terwijl ze samenwerken om hun doel te bereiken. Het is een perfecte manier om een verjaardag te vieren of een speciale gelegenheid te vieren! Vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam