Escape room voor kinderen

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen en waan je in een andere wereld.

Wat is een Escape room voor kinderen?

Een escaperoom voor kinderen, escape game of escape kit is een reeks puzzels, aanwijzingen en geheime boodschappen die een beetje lijken op een bordspel zonder het bord. Als team werk je samen om een raadsel op te lossen en om de escape room te ontsnappen. Over het algemeen heeft een escape room missie een thema, een tijdschema en meestal een tijdslimiet. De reeks aanwijzingen leidt naar een "uitweg" om uit het spel te ontsnappen.

Live Escape

Escape room voor kinderen

Escape rooms voor een kinderfeestje zijn een zeer populair op dit moment. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen, kan het moeilijk zijn om er een te vinden die goed bij hen past. Bij Live Escape hebben we een escape room avontuur speciaal gemaakt voor kinderen en families. Jouw groep zal door een reeks uitdagingen en interactieve puzzels moeten navigeren om door de kamers te komen en te ontsnappen. Een escape room kinderfeestje is een geweldige manier voor een dagje uit met de kinderen of voor een kinderfeestje.

De Escape rooms voor kinderen bij Live Escape zijn ontworpen om een veilige, uitdagende en een ongelooflijk leuke ervaring te bieden voor groepen kinderen en families, maar wees gewaarschuwd dat het niet makkelijk zal zijn.

play

Escape room kinderfeestje

De Escape room voor kinderen bij Live Escape is perfect voor een kinderfeestje. Geef ons een seintje en wij zorgen voor de rest. Alle feestjes worden geleverd met een geweldig leuke tijd, versieringen en optioneel een lekker hapje en een drankje. Die heb je na een pittige Escape room wel verdient!

Escaperoom voor kinderen: het spel

Eenmaal opgesloten in de escape room moet je samenwerken om de ruimte te verkennen, aanwijzingen vinden, puzzels oplossen en deelnemen aan uitdagingen waarmee je, stap voor stap, vooruitgang boekt in het spel. Dit is cruciaal om te kunnen ontsnappen voor het einde van de countdown!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Wat maakt onze Escape rooms zo kindvriendelijk?

Niet alleen kunnen kinderen spelen, maar 60-minuten ervaringen ontworpen voor hen!

Meer makkelijke puzzels met een ontsnapping ervaring, voor een kortere aandacht spanne! Onze kinderervaringen zijn makkelijkere en sneller opdrachten, en zijn gemaakt om kinderen van 10+ te boeien en mee te nemen naar een betoverende wereld.

Puzzels die bij de leeftijd passen. De puzzels in onze 60 minuten durende belevenissen zijn niet te moeilijk en niet te gemakkelijk. Ze zijn perfect voor kinderen!

Gezinsvriendelijke thema’s. Geen van onze kamers voor kinderen zijn eng of hebben inhoud voor volwassenen waar je jouw kind niet bij in de buurt zou willen hebben. Bij ons draait het allemaal om lachen in plaats van angst!

Beoordelingen

Mark Wildemans
Mark Wildemans
02/06/2022
Fantastische ervaring in de LAB13 escape-room van Live Escape. Vooral goed te doen met een grotere groep (tot 8 personen) . We hebben erg genoten.
Kiymet Dogan
Kiymet Dogan
30/05/2022
Wij hebben de escape room voor een vrijgezellenfeest geboekt. Wij mochten de kamer versieren en zijn super goed en vriendelijk te woord gestaan door Mark. Mark heeft ons zelfs geholpen met het versieren van de kamer. Heel goed service hebben ze! Het is zeker een aanrader.
Firat Durmaz
Firat Durmaz
30/05/2022
👍👍👍🤙
Romy van Setten
Romy van Setten
29/05/2022
Ik heb samen met 3 vriendinnen de safe house gedaan. Toen we binnenkwamen in the safe house waren we eigenlijk al verbaasd hoe mooi het was! Het verhaal van tevoren klopte goed met de puzzels in de escape room en we hebben ook een paar keer met z’n 4en in een hoekje gegild haha. De escape room was heel vet en als je bezig bent zou je bijna denken dat je er echt in zit! De meid die de uitleg gaf was ook erg leuk! Niks op aan te merken dus!!😊
0 .o
0 .o
28/05/2022
Aangenaam personeel, leuk en uitdagende escape room! Echt een aanrader!
John van der Lely
John van der Lely
27/05/2022
😀
ItsMrJActual
ItsMrJActual
26/05/2022
Super leuke escape room! We hebben zelf gekozen voor Lab13 en werden even flink bang gemaakt vooraf en tussendoor. Top personeel ook! Bedankt voor de onwijs leuke Mart & Marit

Waarom een Escape room doen?

Escape rooms bieden een heleboel voordelen. Een paar redenen waarom je wilt deelnemen aan de escape rooms voor kinderen bij ons zijn:

Escape rooms zijn leuk
Escape rooms zijn gewoon leuk, ze zorgen voor veel plezier en zijn een uitstekende manier om je vrije tijd door te brengen met vrienden en perfect voor kinderfeestjes. Bij deelname aan escape rooms wordt je gedwongen om raadsels op te lossen en creatief te denken. Dit zodat je een gevoel van voltooiing kunt voelen naast het hebben van een leuke tijd. Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Leef je fantasie uit in een escape room voor kinderen
In een escape room voor kinderen word je betoverd naar een totaal andere wereld. Je kunt een detective zijn of een spion die de wereld redt, of een hele reeks verschillende rollen in de verschillende themakamers. De meeste escape rooms hebben een soort verhaal achter zich, een avontuur dat je kunt ontdekken terwijl je ontsnapt. Dat maakt de Escape rooms bij Live Escape zo enorm leuk!

Even weg van de wereld in een escape room
Je bent weg van de wereld om de escape room ervaring op te lossen, en dat is onbetaalbaar. In staat zijn om gewoon ergens anders te zijn voor een uur van je dag kan helpen om wat stress weg te nemen van je normale dag.

Wat als je niet kan ontsnappen?
Om uit de escape room te komen, moet je de aanwijzingen en puzzels onderdelen zien te vinden die in de kamer verborgen zijn. Deze puzzels helpen je bij het openen van sloten en het oplossen van problemen tijdens het spel.

Als je er niet in slaagt te ontsnappen voordat de timer is afgelopen, wordt je uit de kamer begeleid en zal een medewerker de aanwijzingen die je hebt gemist onthullen en je uitleggen hoe je het spel kunt winnen. Maar niet als je het nog een keer wilt proberen, dan vertellen ze je niets!

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal geschikt voor kinderen, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

De viering van het halen van de escape room

Of je het doel nu hebt bereikt, of dat het alarm net voor het bereiken van je doel is afgegaan, de escape room eindigt altijd met een debriefing tussen de spelers en de Game Master. Daarna is het tijd voor een lekker hapje, drankje of misschien wel een stuk verjaardagstaart?

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam