Live Escape voor al je teamuitjes

Ben je op zoek naar een teamuitje voor jou team? Live Escape is het antwoord.

Live Escape

Leuke teamuitjes die spannend en uniek zijn

Ben jij op zoek naar leuke teamuitjes die niet vallen binnen de standaard teamuitjes en ben je op zoek naar een spannende ervaring? Dan zijn escape rooms een van de leukste team uitjes die er zijn! LIVE Escape biedt je een geslaagd teamuitje waarin samenwerken, bewegen en cognitie centraal staan.

Het bezoeken van een escaperoom als team uitje helpt bij het versterken van de teamspirit en zorgt voor plezier door gave activiteiten in een verscheidenheid aan themakamers. Elke ontsnappingskamer is ontworpen om een ander mysterie te bieden met relevante scènes en uitdagingen voor het thema in kwestie.

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op teambuilding voor jullie uitje.

Live Escape is er voor interactieve team uitjes

LIVE Escape biedt leuke teamuitjes die avontuur, mysterie en spel samenbrengen en zijn perfect voor teambuilding. Elke escape room bevat een verscheidenheid aan puzzels die jij en je team samen moeten oplossen. Er zijn escaperooms in veel thema’s met geluids- en lichteffecten die het spel tot leven brengen. Het doel van LIVE Escape is om de spelervaring te optimaliseren dankzij de meeslepende omgeving en realistische voorwerpen zodat je bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat maakt Live Escape de beste keuze voor het ultieme teamuitje?

Het avontuur van de escape room wordt verwezenlijkt door de goed geplande en professioneel uitgeruste themakamers. Live Escape geeft je op elke locatie de mogelijkheid om uit meer dan 3 escape rooms te kiezen. De kamers zijn perfect afgestemd op het thema om je ervaring extra realistisch te maken en je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van een film.

De aanwijzingen worden met de hulp van experts op volgorde gerangschikt waardoor de escaperooms uitdagend zijn. Een bezoek aan een van de escaperooms zorgt voor een teamuitje dat je team niet snel zal vergeten. Er zijn escaperooms in de thema’s The Boiler Room, The Safe House en meer, allemaal op één plaats voor leuke teamuitjes.

Op zoek naar een team uitje voor jouw team? Ga naar een escape room!

Veel mensen denken dat ze veel gepuzzeld moeten hebben om goed te zijn in escape rooms. Hoewel dit een nuttige vaardigheid is om uit een escape room te kunnen ontsnappen, zijn escape rooms voor iedereen geschikt en zetten ze aan tot samenwerken.

De echte sleutel tot ontsnappen is het gebruik van strategieën die je team op de slimste, meest efficiënte manier laten samenwerken. LIVE Escape biedt puzzels en uitdagingen die communicatie, strategie en denkwerk vereisen.

In de escape rooms heb je de mogelijkheid om met 3 tot 8 personen tegelijk te spelen, en wel 7 dagen per week! Om succesvol uit de escape room te ontsnappen dient het team de puzzel binnen 60 minuten op te lossen. Als het team er niet binnen 60 minuten in slaagt te ontsnappen zullen er nadelige gevolgen op hen te wachten staan…

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Een levendig en spannend team uitje

Als je op zoek bent naar levendige en leuke teamuitjes, kun je bijna niet om een Escape Room van LIVE Escape heen! LIVE Escape biedt escape rooms in Rotterdam en Amersfoort aan, elk met spannende en goed opgezette kamers.

Het enige wat je hoeft te doen is een kamer naar keuze uit te kiezen om samen met je team deel te nemen aan een ervaring vol avontuur en mysterie!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam