Live Escape voor al je teamuitjes

Ben je op zoek naar een teamuitje voor jou team? Live Escape is het antwoord.

Live Escape

Leuke teamuitjes die spannend en uniek zijn

Ben jij op zoek naar leuke teamuitjes die niet vallen binnen de standaard teamuitjes en ben je op zoek naar een spannende ervaring? Dan zijn escape rooms een van de leukste team uitjes die er zijn! LIVE Escape biedt je een geslaagd teamuitje waarin samenwerken, bewegen en cognitie centraal staan.

Het bezoeken van een escaperoom als team uitje helpt bij het versterken van de teamspirit en zorgt voor plezier door gave activiteiten in een verscheidenheid aan themakamers. Elke ontsnappingskamer is ontworpen om een ander mysterie te bieden met relevante scènes en uitdagingen voor het thema in kwestie.

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op teambuilding voor jullie uitje.

Live Escape is er voor interactieve team uitjes

LIVE Escape biedt leuke teamuitjes die avontuur, mysterie en spel samenbrengen en zijn perfect voor teambuilding. Elke escape room bevat een verscheidenheid aan puzzels die jij en je team samen moeten oplossen. Er zijn escaperooms in veel thema’s met geluids- en lichteffecten die het spel tot leven brengen. Het doel van LIVE Escape is om de spelervaring te optimaliseren dankzij de meeslepende omgeving en realistische voorwerpen zodat je bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat maakt Live Escape de beste keuze voor het ultieme teamuitje?

Het avontuur van de escape room wordt verwezenlijkt door de goed geplande en professioneel uitgeruste themakamers. Live Escape geeft je op elke locatie de mogelijkheid om uit meer dan 3 escape rooms te kiezen. De kamers zijn perfect afgestemd op het thema om je ervaring extra realistisch te maken en je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van een film.

De aanwijzingen worden met de hulp van experts op volgorde gerangschikt waardoor de escaperooms uitdagend zijn. Een bezoek aan een van de escaperooms zorgt voor een teamuitje dat je team niet snel zal vergeten. Er zijn escaperooms in de thema’s The Boiler Room, The Safe House en meer, allemaal op één plaats voor leuke teamuitjes.

Op zoek naar een team uitje voor jouw team? Ga naar een escape room!

Veel mensen denken dat ze veel gepuzzeld moeten hebben om goed te zijn in escape rooms. Hoewel dit een nuttige vaardigheid is om uit een escape room te kunnen ontsnappen, zijn escape rooms voor iedereen geschikt en zetten ze aan tot samenwerken.

De echte sleutel tot ontsnappen is het gebruik van strategieën die je team op de slimste, meest efficiënte manier laten samenwerken. LIVE Escape biedt puzzels en uitdagingen die communicatie, strategie en denkwerk vereisen.

In de escape rooms heb je de mogelijkheid om met 3 tot 8 personen tegelijk te spelen, en wel 7 dagen per week! Om succesvol uit de escape room te ontsnappen dient het team de puzzel binnen 60 minuten op te lossen. Als het team er niet binnen 60 minuten in slaagt te ontsnappen zullen er nadelige gevolgen op hen te wachten staan…

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Een levendig en spannend team uitje

Als je op zoek bent naar levendige en leuke teamuitjes, kun je bijna niet om een Escape Room van LIVE Escape heen! LIVE Escape biedt escape rooms in Rotterdam en Amersfoort aan, elk met spannende en goed opgezette kamers.

Het enige wat je hoeft te doen is een kamer naar keuze uit te kiezen om samen met je team deel te nemen aan een ervaring vol avontuur en mysterie!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam