Live Escape voor al je teamuitjes

Ben je op zoek naar een teamuitje voor jou team? Live Escape is het antwoord.

Live Escape

Leuke teamuitjes die spannend en uniek zijn

Ben jij op zoek naar leuke teamuitjes die niet vallen binnen de standaard teamuitjes en ben je op zoek naar een spannende ervaring? Dan zijn escape rooms een van de leukste team uitjes die er zijn! LIVE Escape biedt je een geslaagd teamuitje waarin samenwerken, bewegen en cognitie centraal staan.

Het bezoeken van een escaperoom als team uitje helpt bij het versterken van de teamspirit en zorgt voor plezier door gave activiteiten in een verscheidenheid aan themakamers. Elke ontsnappingskamer is ontworpen om een ander mysterie te bieden met relevante scènes en uitdagingen voor het thema in kwestie.

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op teambuilding voor jullie uitje.

Live Escape is er voor interactieve team uitjes

LIVE Escape biedt leuke teamuitjes die avontuur, mysterie en spel samenbrengen en zijn perfect voor teambuilding. Elke escape room bevat een verscheidenheid aan puzzels die jij en je team samen moeten oplossen. Er zijn escaperooms in veel thema’s met geluids- en lichteffecten die het spel tot leven brengen. Het doel van LIVE Escape is om de spelervaring te optimaliseren dankzij de meeslepende omgeving en realistische voorwerpen zodat je bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Wat maakt Live Escape de beste keuze voor het ultieme teamuitje?

Het avontuur van de escape room wordt verwezenlijkt door de goed geplande en professioneel uitgeruste themakamers. Live Escape geeft je op elke locatie de mogelijkheid om uit meer dan 3 escape rooms te kiezen. De kamers zijn perfect afgestemd op het thema om je ervaring extra realistisch te maken en je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van een film.

De aanwijzingen worden met de hulp van experts op volgorde gerangschikt waardoor de escaperooms uitdagend zijn. Een bezoek aan een van de escaperooms zorgt voor een teamuitje dat je team niet snel zal vergeten. Er zijn escaperooms in de thema’s The Boiler Room, The Safe House en meer, allemaal op één plaats voor leuke teamuitjes.

Op zoek naar een team uitje voor jouw team? Ga naar een escape room!

Veel mensen denken dat ze veel gepuzzeld moeten hebben om goed te zijn in escape rooms. Hoewel dit een nuttige vaardigheid is om uit een escape room te kunnen ontsnappen, zijn escape rooms voor iedereen geschikt en zetten ze aan tot samenwerken.

De echte sleutel tot ontsnappen is het gebruik van strategieën die je team op de slimste, meest efficiënte manier laten samenwerken. LIVE Escape biedt puzzels en uitdagingen die communicatie, strategie en denkwerk vereisen.

In de escape rooms heb je de mogelijkheid om met 3 tot 8 personen tegelijk te spelen, en wel 7 dagen per week! Om succesvol uit de escape room te ontsnappen dient het team de puzzel binnen 60 minuten op te lossen. Als het team er niet binnen 60 minuten in slaagt te ontsnappen zullen er nadelige gevolgen op hen te wachten staan…

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Een levendig en spannend team uitje

Als je op zoek bent naar levendige en leuke teamuitjes, kun je bijna niet om een Escape Room van LIVE Escape heen! LIVE Escape biedt escape rooms in Rotterdam en Amersfoort aan, elk met spannende en goed opgezette kamers.

Het enige wat je hoeft te doen is een kamer naar keuze uit te kiezen om samen met je team deel te nemen aan een ervaring vol avontuur en mysterie!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam