Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten

Live Escape de meest geboekte escape room

Memories to say I do to!

Een vrijgezellenfeest vieren? Vier het bij een escape room!

Ben je op zoek naar een manier om een vrijgezellenfeestje te vieren dat zowel spannend als uniek is? Er is geen betere optie dan een escape room! Escape rooms bieden de ideale combinatie van spanning en moeilijkheid, en ze zijn een zekere manier om de goedkeuring van alle aanwezigen te winnen. Bovendien is een escaperoomvrijgezellenfeest ideaal voor grotere groepen, dus je hoeft niet te stressen om er zeker van te zijn dat je een leuke activiteit vindt voor iedereen.

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms

De voordelen van het houden van een escape room vrijgezellenfeestje

Het houden van een escape room vrijgezellenfeest kan veel voordelen opleveren, waaronder het enthousiast en betrokken maken van je vrienden, vriendinnen en familie, het creëren van gedeelde ervaringen die zullen helpen bij het opbouwen van vriendschappen, en iedereen het vrijgezellenfeestje geven om nog jaren over na te praten.

Ten eerste zal de opwinding van het proberen op te lossen van puzzels en het samenwerken als een team de gasten van je vrijgezellenfeest zeker enthousiast maken. Door je gasten te betrekken bij een leuke activiteit krijgen ze een onvergetelijke ervaring die ze altijd zullen associëren met het vrijgezellenfeest.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Bovendien bieden escape rooms uitstekende mogelijkheden om vriendschappen op te bouwen

Door samen te werken en te proberen aanwijzingen uit te zoeken en puzzels op te lossen, zullen de gasten verbindingen aangaan en banden ontwikkelen die anders misschien niet zouden zijn ontstaan. En omdat iedereen later over de ervaring zal praten, kun je er zeker van zijn dat die vriendschappen lang zullen duren.

Of het nu de foto’s of video’s zijn die ze hebben gemaakt terwijl ze probeerden te ontsnappen of hun verhalen over het samenwerken als team, je gasten zullen genoeg materiaal hebben om nog jaren na het evenement herinneringen op te halen. Dus als je op zoek bent naar een spannende activiteit om je volgende vrijgezellenfeest te verlevendigen, overweeg dan om het vrijgezellenfeest in een escape room in Rotterdam of Amersfoort te houden!

Hoe kies je de passende escape room voor je vrijgezellenfeest?

Om het juiste escape room vrijgezellenfeest te kiezen, begin je met het overwegen van de leeftijden en interesses van je gasten. Als er bijvoorbeeld veel verschillende leeftijden naar je feestje komen, overweeg dan een makkelijk op te lossen escape room te kiezen die niet te frustrerend voor de uiteenlopende gasten zal zijn. Aan de andere kant, als je mensen hebt uitgenodigd op je vrijgezellenfeestje die graag uitdagende puzzels en raadsels oplossen, zoek dan een escape room vrijgezellenfeest dat hen zal uitdagen!

Een andere factor om te overwegen bij het kiezen van een escape room vrijgezellenfeestje, is de grootte van de groep die meedoet en de puzzels probeert op te lossen. Als je bijvoorbeeld een kleine groep hebt, kun je misschien beter een escape room kiezen met minder puzzels en raadsels, zodat het voor iedereen gemakkelijker is om samen te werken. Als je vrijgezellenfeestje groep daarentegen groot is, zoek dan een escape room met meerdere kamers die door aanwijzingen met elkaar verbonden zijn. Dit is zodat iedereen tijdens het vrijgezellenfeest, tegelijkertijd, aan delen van de puzzel kan werken.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Overweeg ten slotte wat voor soort ervaring je wilt dat je gasten hebben

Wil je dat ze plezier hebben en zich vermaken? Of wil je dat ze een gevoel van voldoening en prestatie ervaren na het oplossen van alle puzzels en raadsels? Of wil je allebei combineren? Hoe dan ook, er zijn bij Live Escape veel fantastische escape rooms om uit te kiezen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste voor je vrijgezellenfeestje, praat dan met een escape room expert. Zij kunnen verschillende locaties aanbevelen op basis van je budget en wensen, waardoor het voor jou veel gemakkelijker wordt om een leuk en geslaagd evenement te plannen! Vragen? Laat het ons gerust weten en neem snel contact op!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam