Bedrijfsuitje

FRANCHISE ESCAPE ROOMS

Uw eigen succesverhaal

EEN EIGEN ESCAPE ROOM IN 3 MAANDEN? IK?

Ja, dat kan! Ben je een ondernemend type, commercieel ingesteld, flexibel wat werktijden betreft en kun je goed organiseren en plannen? Dan komen we heel graag met je in contact om onze visie met je te delen.

Natuurlijk komt er meer bij kijken, maar dankzij de franchiseformule krijg je de unieke kans om te starten zonder fouten en faalkosten. Wij helpen je niet alleen aan ideeën, we leveren ook een compleet automatiseringssysteem waardoor het personeel veel tijd heeft om de klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De marges zijn door onze procesautomatisering veel hoger dan in bijvoorbeeld een horeca-onderneming, terwijl je nooit te maken krijgt met een tekort of overschot aan voorraad, nooit met bederf en nooit afhankelijk bent van leveranciers.

In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe het kan dat wij door onze formule met minder personeelskosten meer spellen per week kunnen draaien in vergelijking met welke Nederlandse escape room dan ook!

Bedrijfsuitje
SUCCESFORMULE

In 2016 opende Live Escape in Rotterdam een vestiging aan de Westblaak met twee kamers, met deze twee kamers werden we binnen twee maanden de meest geboekte escape room van Rotterdam. Nu, enkele jaren later, met vier kamers, is Live Escape dat nog steeds.

Inmiddels vind je Live Escape ook in Amersfoort en vanaf eind 2023 ook in Utrecht.

We waren de eersten die werkten met “Dynamic Difficulty”, een voor spelers onmerkbare toevoeging aan het spel die maakt dat zowel ervaren spelers als volkomen newbies een optimale ervaring beleven. Wat het is? Een van de geheimen waar jij als franchisenemer van kan profiteren!

Ervaring/review
HET IS HELEMAAL JOUW BEDRIJF, MAAR TOCH DOEN WE HET SAMEN!

Een samenwerking aangaan met Live Escape betekent een samenwerking aangaan met een jonge onderneming met hele hoge ambities. Live Escape streeft naar een duidelijke marktpositionering aan de bovenkant van de markt. Iets duurder, nou en? We zijn tenslotte ook iets beter …

Eigenlijk verkopen we ervaringen. Niet voor niets hanteren we de slogan, ‘A one hour experience, a lifetime memory’. En dat de herinneringen voor velen echt blijvend zijn lezen we regelmatig tussen de reacties op onze Facebook posts…

Live Escape
MARKETING

Door onze marketing te richten op zowel particuliere klanten, de ‘vriendengroepen’, als de zakelijke klanten, de ‘teamuitjes’ en bedrijfsfeesten is onze bezetting niet alleen in het weekend, maar gedurende de hele week hoog.

Je profiteert van een hele sterke website met goed ingerichte SEO, we doen er alles aan om met de zoekwoorden ‘escape room’ in combinatie met ‘vestigingsplaats’ de eerste plaatsen in Google te bezetten maar ook om met bijvoorbeeld de zoekwoorden ‘vrijgezellenfeest’ of ‘bedrijfsuitje’ in combinatie met ‘vestigingsplaats’ op de eerste pagina te komen en blijven.

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN

Every room of ours provides you with challenges and fun. In every room of ours you will face a series of challenges that you must solve. Think you can do t?!

Startup

Ondersteuning bij het opstellen van het businessplan en bij de financiële planning (investeringsplan, verkoop- en kostenplan, liquiditeitsplan).

Strategie

Ondersteuning bij kredietonderhandelingen, alsmede prijsbeleid en -strategie

Beheer

Intensieve begeleiding bij opstarten en beheer

Locatie advies

Ondersteuning bij het zoeken naar locaties en locatie-analyse

Materie

Planning en ontwerp van locatie en faciliteiten en aanbeveling van uitrusting

Styling

Planning en ontwerp van decoratie en automatisering

Technische kennis

Gedetailleerde systeemhandleiding / Intranet

Marketing

Reclame- en marketingconcepten online en offline

Campagnes

Goed doordachte marketingactiviteiten

Locatie rechten

Gebiedsbescherming, ruim exclusief gebied voor je escape rooms

HOE WORD JE FRANCHISENEMER?

Een speciale vooropleiding is geen vereiste, ook loopbaanwisselaars kunnen een Live Escape vestiging beginnen, alle nodige know-how wordt je bijgebracht door interne trainingen.

Succesvolle franchisenemers hebben een commerciële instelling, teamspirit en communicatieve vaardigheden.

Natuurlijk begint het altijd met een telefoongesprek of een email, je bent meer dan welkom om bij ons te komen kijken en alles te vragen wat in je opkomt.

Wij hechten veel waarde aan het feit dat de slaagkansen van franchisenemers hoog zijn.

Het hele traject, het stappenplan, de contracten en het franchisehandboek zijn opgesteld (en worden verder begeleid) door Koelewijn & Partners, Franchise Consultancy & Support.

Vul het formulier in of bel direct naar 085-401 01 86.

Het is misschien het berichtje dat je leven compleet gaat veranderen

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, het is het bericht wat je leven kan veranderen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam