Horror escape rooms

Hebben jullie stalen zenuwen en durven jullie het aan?

Durf jij onze spannendste escape rooms aan?

Heb jij je angsten onder controle en kun jij onder psychologische trucs rustig blijven? Dan is de horror escape room wat voor jou. De ervaring is compleet anders, maar het doel blijft hetzelfde: ontsnappen binnen de gestelde tijdslimiet.

Live Escape

Horror escape room

In onze snel evoluerende wereld evolueren en veranderen de dingen elke dag, en de escape rooms bij Live Escape zijn daarop geen uitzondering. Onze rooms veranderen continu en dankzij de complexe puzzels, nieuwe scenario’s en mogelijkheden kunnen we je meenemen in een horror escape room waarvan je haren overeind gaan staan. De klassieke gevangenis ontsnapping en bankovervallen zijn niets vergeleken bij deze horror room. Bij Live Escape blijven we je verrassen met unieke plots buiten je wildste verwachtingen. De groeiende populariteit van escape rooms heeft geleid tot nieuwe genres. Een van de meest populaire thema’s op dit moment is escape room horror. Durf jij het aan?

play

Wat staat je te wachten in onze horror escape room?

Lukt het jou om je angst onder controle te houden en heb jij het vermogen om helder na te denken in lastige situaties? Dan is de horror escape room bij Live Escape voor jou gemaakt. In onze horror escape rooms zoeken we de grenzen op en is het de grootste uitdaging om kalm en rustig te blijven om de puzzels op te lossen.

Als je bang bent, is het veel moeilijker om je te concentreren en op je best te presteren. De verlichting is onze horror escape rooms is aan de donkere kant, en gezien de algemene onrustige toestand, kunnen sommige wiskundige zelfs de druk niet aan om de raadsels op te lossen. Het is dus de truc om rustig te blijven om onze horror kamer op te lossen en je emoties onder controle te houden.

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Let daarbij op de verborgen aanwijzingen in de kamer

In onze escape room horror is het lastig om je te focussen op datgene wat belangrijk is: de juiste aanwijzingen. In onze donkere kamers, op een paar goed verlichte plekken na, is het aan jou om de focus te vinden. Zodra jij je angsten onder controle houdt, ben je in staat om de hints te vinden.

Alleen is dat niet zo makkelijk als dat het klinkt. Je wordt meegenomen in het verhaal en wat er binnen op je te wachten staat zal je nooit verwachten. Zelfs als je weet dat het niet echt kan zijn, zal het je bang maken! De adrenaline stroomt door je lichaam en het is aan jou om jou en je team naar de uitgang te leiden zonder in paniek te raken. Door de psychologische trucs in onze escape rooms is het lastig om te onderscheiden wat belangrijk is om te ontsnappen en wat een bijzaak is.

Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Test je doorzettingsvermogen en probeer jezelf kalm te houden ondanks de vele schrik tactieken die je te wachten staat. Denk hierbij aan jumpscares, flikkerende lichten, afschuwelijke geluidseffecten en beelden die je liever niet ziet. Er is een grote kans dat je team opgesplitst moet worden om de puzzel op te lossen. Lukt het jou om de puzzel op te lossen zonder de steun van je team?

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Waarom een Horror escape room bij Live Escape?

We hebben een passie voor het creëren van meeslepende escape rooms die uniek, interactief, spannend en uitdagend zijn. Met ons oog voor details, zijn we altijd op zoek om ons spel te verbeteren! Het bieden van de beste ervaring aan onze gasten is onze hoogste waarde en steken we veel creatieve energie en tijd in. Daarom is onze horror escape room de engste escape room van Nederland!

Als jij op zoek bent naar een leuke uitdaging en ben je niet bang voor een beetje horror? Dan ben je bij Live Escape aan het juiste adres. Samen met je familie, vrienden of collega’s is het aan jou om te ontsnappen uit onze horror escape room. Lukt het jou en je team om rustig te blijven onder geweldige druk? Meld je dan direct aan voor onze horror escape room.

Beoordelingen

Mark Wildemans
Mark Wildemans
02/06/2022
Fantastische ervaring in de LAB13 escape-room van Live Escape. Vooral goed te doen met een grotere groep (tot 8 personen) . We hebben erg genoten.
Kiymet Dogan
Kiymet Dogan
30/05/2022
Wij hebben de escape room voor een vrijgezellenfeest geboekt. Wij mochten de kamer versieren en zijn super goed en vriendelijk te woord gestaan door Mark. Mark heeft ons zelfs geholpen met het versieren van de kamer. Heel goed service hebben ze! Het is zeker een aanrader.
Firat Durmaz
Firat Durmaz
30/05/2022
👍👍👍🤙
Romy van Setten
Romy van Setten
29/05/2022
Ik heb samen met 3 vriendinnen de safe house gedaan. Toen we binnenkwamen in the safe house waren we eigenlijk al verbaasd hoe mooi het was! Het verhaal van tevoren klopte goed met de puzzels in de escape room en we hebben ook een paar keer met z’n 4en in een hoekje gegild haha. De escape room was heel vet en als je bezig bent zou je bijna denken dat je er echt in zit! De meid die de uitleg gaf was ook erg leuk! Niks op aan te merken dus!!😊
0 .o
0 .o
28/05/2022
Aangenaam personeel, leuk en uitdagende escape room! Echt een aanrader!
John van der Lely
John van der Lely
27/05/2022
😀
ItsMrJActual
ItsMrJActual
26/05/2022
Super leuke escape room! We hebben zelf gekozen voor Lab13 en werden even flink bang gemaakt vooraf en tussendoor. Top personeel ook! Bedankt voor de onwijs leuke Mart & Marit

Wat als je niet op tijd kan ontsnappen?

Om uit onze horror escape room te komen, is het belangrijk om de aanwijzingen en puzzels onderdelen te vinden die wij hebben verborgen in de kamer. Lukt het jou om onder psychologische druk deze puzzels op te lossen? Dan kun je op tijd ontsnappen en weer verder gaan met je leven.

Lukt het je niet om te ontsnappen voordat de timer is afgelopen? Dan kunnen wij je niet vertellen wat er gaat gebeuren. Degene die er niet op tijd zijn uitgekomen zijn wij nooit meer tegengekomen. Helemaal van de wereld verdwenen.

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal horror, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam