Horror escape rooms

Hebben jullie stalen zenuwen en durven jullie het aan?

Durf jij onze spannendste escape rooms aan?

Heb jij je angsten onder controle en kun jij onder psychologische trucs rustig blijven? Dan is de horror escape room wat voor jou. De ervaring is compleet anders, maar het doel blijft hetzelfde: ontsnappen binnen de gestelde tijdslimiet.

Live Escape

Horror escape room

In onze snel ontwikkelende wereld evolueren en veranderen de dingen elke dag, en de escape rooms bij Live Escape zijn daarop geen uitzondering. Onze rooms veranderen continu en dankzij de complexe puzzels, nieuwe scenario’s en mogelijkheden kunnen we je meenemen in een horror escape room waarvan je haren overeind gaan staan. De klassieke gevangenis ontsnapping en bankovervallen zijn niets vergeleken bij deze horror room. Bij Live Escape blijven we je verrassen met unieke plots buiten je wildste verwachtingen. De groeiende populariteit van escape rooms heeft geleid tot nieuwe genres. Een van de meest populaire thema’s op dit moment is escape room horror. Durf jij het aan?

play

Wat staat je te wachten in onze horror escape room?

Lukt het jou om je angst onder controle te houden en heb jij het vermogen om helder na te denken in lastige situaties? Dan is de horror escape room bij Live Escape voor jou gemaakt. In onze horror escape rooms zoeken we de grenzen op en is het de grootste uitdaging om kalm en rustig te blijven om de puzzels op te lossen.

Als je bang bent, is het veel moeilijker om je te concentreren en op je best te presteren. De verlichting is onze horror escape rooms is aan de donkere kant, en gezien de algemene onrustige toestand, kunnen sommige wiskundigen zelfs de druk niet aan om de raadsels op te lossen. Het is dus de truc om rustig te blijven om onze horror kamer op te lossen en je emoties onder controle te houden.

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Let daarbij op de verborgen aanwijzingen in de kamer

In onze escape room horror is het lastig om je te focussen op datgene wat belangrijk is: de juiste aanwijzingen. In onze donkere kamers, op een paar goed verlichte plekken na, is het aan jou om de focus te vinden. Zodra jij je angsten onder controle houdt, ben je in staat om de hints te vinden.

Alleen is dat niet zo makkelijk als dat het klinkt. Je wordt meegenomen in het verhaal en wat er binnen op je te wachten staat zal je nooit verwachten. Zelfs als je weet dat het niet echt kan zijn, zal het je bang maken! De adrenaline stroomt door je lichaam en het is aan jou om je team naar de uitgang te leiden zonder in paniek te raken. Door de psychologische trucs in onze escape rooms is het lastig om te onderscheiden wat belangrijk is om te ontsnappen en wat een bijzaak is.

Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Test je doorzettingsvermogen en probeer jezelf kalm te houden ondanks de vele schrik tactieken die je te wachten staat. Denk hierbij aan jumpscares, flikkerende lichten, afschuwelijke geluidseffecten en beelden die je liever niet ziet. Er is een grote kans dat je team opgesplitst moet worden om de puzzel op te lossen. Lukt het jou om de puzzel op te lossen zonder de steun van je team?

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Waarom een Horror escape room bij Live Escape?

We hebben een passie voor het creëren van meeslepende escape rooms die uniek, interactief, spannend en uitdagend zijn. Met ons oog voor details, zijn we altijd op zoek om ons spel te verbeteren! Het bieden van de beste ervaring aan onze gasten is onze hoogste waarde en hier steken we dan ook veel creatieve energie en tijd in. Daarom is onze horror escape room de engste escape room van Nederland!

Als jij op zoek bent naar een leuke uitdaging en ben je niet bang voor een beetje horror? Dan ben je bij Live Escape aan het juiste adres. Samen met je familie, vrienden of collega’s is het aan jou om te ontsnappen uit onze horror escape room. Lukt het jou en je team om rustig te blijven onder geweldige druk? Meld je dan direct aan voor onze horror escape room.

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Wat als je niet op tijd kan ontsnappen?

Om uit onze horror escape room te komen, is het belangrijk om de aanwijzingen en onderdelen van puzzels te vinden die wij hebben verborgen in de kamer. Lukt het jou om onder psychologische druk deze puzzels op te lossen? Dan kun je op tijd ontsnappen en weer verder gaan met het dagelijkse leven.

Lukt het je niet om te ontsnappen voordat de timer is afgelopen? Dan kunnen wij je niet vertellen wat er gaat gebeuren. Degene die er niet op tijd zijn uitgekomen zijn wij nooit meer tegengekomen. Helemaal van de wereld verdwenen.

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal horror, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

Boek nu een escape room horror ervaar het zelf!

Een escape room is een ongelooflijk leuke en uitdagende manier om je probleemoplossende vaardigheden te testen en samen te werken met vrienden, familie of collega’s. Maar wat als je de spanning en sensatie naar een hoger niveau kunt tillen? Dat kan met een horror escape room! Het is de ultieme adrenalinekick voor zowel jong als oud.

Het uitdagende spel en de puzzels zijn nog steeds aanwezig, maar met de toegevoegde spanning van een angstaanjagend verhaal en enge elementen, zoals zombies en monsters, wordt het nog intenser. Durf jij het aan om je team te leiden door deze enge kamer en de uitweg te vinden?

Escape room horror is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Het kan spannend en zelfs eng zijn, maar niet té eng. Dit maakt het spel geschikt voor jong en oud. Bij de Escape room Amersfoort hebben we verschillende Horror Escape Rooms waarin je je waant in een enge film. De kamers zijn tot in de kleinste details ingericht om je in de sfeer van het horror thema te brengen.

Verwacht bloedstollende scènes, enge geluiden, en griezelige effecten. Maar ook puzzels en raadsels die je moet oplossen om te ontsnappen uit de kamer. Het is een fantastische manier om adrenaline te laten stromen en om samen te werken als team om te ontsnappen uit de kamer. Durf jij het aan? Reserveer dan nu een escape room horror bij LIVE Escape!

Escape room horror: durf jij het aan?

Wist je dat je door escape rooms je communicatie, project management en probleemoplossend vermogen kunt verbeteren? Ze worden vaak gebruikt om de teamdynamiek en de teamspirit te verbeteren. De vaardigheden die je leert in een LIVE Escape escape room kunnen worden toegepast in de echte wereld.

Er zijn verschillende soorten escape rooms in Amersfoort en Rotterdam, waaronder de horror escape room. Durf jij het aan om je te laten opsluiten met zombies en andere monsters die op zoek zijn naar hun volgende prooi? Geen zorgen, het is weliswaar eng, maar niet te eng. Het draait nog steeds om het oplossen van puzzels en het gebruik van je probleemoplossend vermogen, net als bij traditionele escape rooms.

Wat kun je verwachten bij een escape room horror?

In een escape room horror vind je pure fun en spanning! Maar om te ontsnappen, moet je mentaal sterk zijn en de enge geluiden negeren, evenals de monsterlijke figuren die je achtervolgen. Dit extra element van angst, spanning en horror maakt het een unieke ervaring.

Wil jij het maximale halen uit jouw escape room horror ervaring? Bereid je dan voor op wat komen gaat door onze essentiële stappen voor, tijdens en na de activiteit te volgen. Vergeet overigens niet, een horror escape room is geschikt voor jong en oud!

Wat maakt een escape room horror de beste escape room?

Er zijn overal ter wereld vele uitdagende escape rooms beschikbaar om mensen aan te trekken en ze te laten genieten van het leven en plezier te hebben. Maar je maakt sowieso een goede keuze wanneer je kiest voor deze geweldige en spannende escape room horror die je gek maakt en je geen tijd geeft om na te denken terwijl jij je teamleden betrekt bij angstaanjagende spellen.

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam