Horror escape rooms

Hebben jullie stalen zenuwen en durven jullie het aan?

Durf jij onze spannendste escape rooms aan?

Heb jij je angsten onder controle en kun jij onder psychologische trucs rustig blijven? Dan is de horror escape room wat voor jou. De ervaring is compleet anders, maar het doel blijft hetzelfde: ontsnappen binnen de gestelde tijdslimiet.

Live Escape

Horror escape room

In onze snel evoluerende wereld evolueren en veranderen de dingen elke dag, en de escape rooms bij Live Escape zijn daarop geen uitzondering. Onze rooms veranderen continu en dankzij de complexe puzzels, nieuwe scenario’s en mogelijkheden kunnen we je meenemen in een horror escape room waarvan je haren overeind gaan staan. De klassieke gevangenis ontsnapping en bankovervallen zijn niets vergeleken bij deze horror room. Bij Live Escape blijven we je verrassen met unieke plots buiten je wildste verwachtingen. De groeiende populariteit van escape rooms heeft geleid tot nieuwe genres. Een van de meest populaire thema’s op dit moment is escape room horror. Durf jij het aan?

play

Wat staat je te wachten in onze horror escape room?

Lukt het jou om je angst onder controle te houden en heb jij het vermogen om helder na te denken in lastige situaties? Dan is de horror escape room bij Live Escape voor jou gemaakt. In onze horror escape rooms zoeken we de grenzen op en is het de grootste uitdaging om kalm en rustig te blijven om de puzzels op te lossen.

Als je bang bent, is het veel moeilijker om je te concentreren en op je best te presteren. De verlichting is onze horror escape rooms is aan de donkere kant, en gezien de algemene onrustige toestand, kunnen sommige wiskundige zelfs de druk niet aan om de raadsels op te lossen. Het is dus de truc om rustig te blijven om onze horror kamer op te lossen en je emoties onder controle te houden.

Vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Let daarbij op de verborgen aanwijzingen in de kamer

In onze escape room horror is het lastig om je te focussen op datgene wat belangrijk is: de juiste aanwijzingen. In onze donkere kamers, op een paar goed verlichte plekken na, is het aan jou om de focus te vinden. Zodra jij je angsten onder controle houdt, ben je in staat om de hints te vinden.

Alleen is dat niet zo makkelijk als dat het klinkt. Je wordt meegenomen in het verhaal en wat er binnen op je te wachten staat zal je nooit verwachten. Zelfs als je weet dat het niet echt kan zijn, zal het je bang maken! De adrenaline stroomt door je lichaam en het is aan jou om jou en je team naar de uitgang te leiden zonder in paniek te raken. Door de psychologische trucs in onze escape rooms is het lastig om te onderscheiden wat belangrijk is om te ontsnappen en wat een bijzaak is.

Reserveer jouw escape room vandaag nog!

Test je doorzettingsvermogen en probeer jezelf kalm te houden ondanks de vele schrik tactieken die je te wachten staat. Denk hierbij aan jumpscares, flikkerende lichten, afschuwelijke geluidseffecten en beelden die je liever niet ziet. Er is een grote kans dat je team opgesplitst moet worden om de puzzel op te lossen. Lukt het jou om de puzzel op te lossen zonder de steun van je team?

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Waarom een Horror escape room bij Live Escape?

We hebben een passie voor het creëren van meeslepende escape rooms die uniek, interactief, spannend en uitdagend zijn. Met ons oog voor details, zijn we altijd op zoek om ons spel te verbeteren! Het bieden van de beste ervaring aan onze gasten is onze hoogste waarde en steken we veel creatieve energie en tijd in. Daarom is onze horror escape room de engste escape room van Nederland!

Als jij op zoek bent naar een leuke uitdaging en ben je niet bang voor een beetje horror? Dan ben je bij Live Escape aan het juiste adres. Samen met je familie, vrienden of collega’s is het aan jou om te ontsnappen uit onze horror escape room. Lukt het jou en je team om rustig te blijven onder geweldige druk? Meld je dan direct aan voor onze horror escape room.

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.

Wat als je niet op tijd kan ontsnappen?

Om uit onze horror escape room te komen, is het belangrijk om de aanwijzingen en puzzels onderdelen te vinden die wij hebben verborgen in de kamer. Lukt het jou om onder psychologische druk deze puzzels op te lossen? Dan kun je op tijd ontsnappen en weer verder gaan met je leven.

Lukt het je niet om te ontsnappen voordat de timer is afgelopen? Dan kunnen wij je niet vertellen wat er gaat gebeuren. Degene die er niet op tijd zijn uitgekomen zijn wij nooit meer tegengekomen. Helemaal van de wereld verdwenen.

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Niet allemaal horror, maar altijd een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema. Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam