Horror escape rooms

Heb jij stalen zenuwen en durf jij de horror escape rooms van Live Escape aan? Wij bieden je drie van de meest enge escape rooms! Durf jij de kamer binnen te stappen? Reserveer direct jouw plekje!

Durf jij onze spannendste escape rooms aan?

Heb jij je angsten onder controle en kun jij kalm blijven onder psychologische trucjes? Dan is onze horror escape room jouw uitdaging. De ervaring is totaal anders, maar het doel blijft hetzelfde: ontsnappen binnen het gestelde tijdslimiet. Dit zijn onze meest enge escape rooms:

Live Escape

Waarom kiezen voor een horror escape room?

Lukt het jou om je angst onder controle te houden en heb je het vermogen om helder te denken in moeilijke situaties? Dan is de horror escape room bij Live Escape iets voor jou. In onze horror escape rooms verleggen we jouw grenzen. De grootste uitdaging is om kalm en stil te blijven om de puzzels op te lossen.

Als je bang bent, is het veel moeilijker om je te concentreren en op je best te presteren. De verlichting in onze horror escape rooms is aan de donkere kant. Gezien de algemene onrust kunnen sommige wiskundigen de druk om de raadsels op te lossen niet eens aan. De truc is dus om kalm te blijven om onze horror kamer op te lossen en je emoties onder controle te houden.

Heb je vragen over onze escape room ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!

play
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat als je niet op tijd kunt ontsnappen?

Om uit onze horror escape room in Rotterdam of Amersfoort te komen, is het belangrijk om de aanwijzingen en delen van puzzels te vinden die we in de kamer hebben verstopt. Lukt het jou om deze puzzels onder psychologische druk op te lossen? Dan kun je op tijd ontsnappen en terugkeren naar het dagelijks leven.

Lukt het jou niet om te ontsnappen voordat de timer afloopt? Dan kunnen wij je niet vertellen wat er gaat gebeuren. Degenen die niet op tijd wegkwamen, hebben we nooit meer gezien. Ze zijn volledig van de wereld verdwenen…

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Boek nu onze horror escape room!

Verwacht bloedstollende scènes, enge geluiden en griezelige effecten. Maar ook puzzels en raadsels die je moet oplossen om uit de kamer te ontsnappen. Je laat je adrenaline echt stromen en als team werk je samen om uit de kamer te ontsnappen. Durf jij het aan? Boek dan nu een horror escape room bij LIVE Escape!

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam