ESCAPE ROOM ADVENTURES

A one hour experience... a life time memory.

Een escape room boeken?

De leukste escape rooms vind je bij Live Escape!

Op zoek naar een escape room bij jou in de buurt? Bij Live Escape hebben we een groot aantal escape rooms, voor jong en oud!

Escape rooms zijn een leuke en interactieve manier om tijd met vrienden door te brengen en tegelijk je puzzel-oplossend vermogen op de proef te stellen. Iedereen die wel eens aan een escape room ervaring heeft meegedaan zal het ermee eens zijn: escape rooms zijn geweldige uitjes voor jong en oud! Deels avontuur, deels een meeslepend plot, en een heleboel puzzels en raadsels die jij samen met je team moet beantwoorden om je weg uit het gebouw te vinden. De escape rooms van Live Escape zijn een leuke combinatie van fysiek avontuur, kritisch denken, en spel in één.

 

RESERVEREN

 

Live Escape biedt bloedstollende unieke Escape Rooms in het bruisende centrum van Rotterdam en Amersfoort.

Een Escape Room is een ruimte vol geheimen met spannende puzzels die jij, samen met een groep vrienden of collega’s, binnen een uur moet zien op te lossen om te ontsnappen. Denk jij dat je het aankunt?

play

EEN GREEP UIT ONZE ESCAPE ROOMS

Een zinnenprikkelende ambiance, sensationele effecten, fenomenale interactie; onze escape rooms zijn ‘next level’ en vergen alles van je om de puzzels op te lossen binnen de context van het thema.

Dus jij denkt dat je er wel klaar voor bent? Guess again…

Het doel van een escape room is… om te ontsnappen!

Maar tegelijkertijd uit te zoeken wat er aan de hand is: door het boeiende plot verandert een escape room in een meeslepende gebeurtenis voor jou en je vrienden. Het decor, de geluidseffecten, de rekwisieten, de scene en de verlichting dragen allemaal bij aan het totale verhaal en de beleving, om jou en je gezelschap blijvend te boeien.

Onze escape rooms bieden niet alleen uren van vermaak, opwinding en sensatie, maar zijn ook uitstekend geschikt om te werken aan teambuilding. Onze escape rooms zijn uitermate effectief omdat een groep mensen moet samenwerken om te slagen. Teamleden kunnen problemen sneller oplossen dan wanneer ze alleen te werk zouden gaan, omdat ze hun verstand, mentale middelen en denkkracht kunnen bundelen. Daarom ontvangen we talloze bedrijven en hun personeel in onze escape rooms, aangezien wij uitstekend geschikt zijn voor teambuilding activiteiten.

Je kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes en horror escape rooms. Je kunt zelfs met 2 personen een escape room doen!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Om uit de kamer te komen, begin je met rondkijken!

Houd je ogen open voor patronen of verbanden, en houd contact met je collega’s, vrienden of familie. Je zult in staat zijn antwoorden te ontdekken als je samenwerkt. Om verder te komen in het spel moet je puzzels oplossen, aanwijzingen vinden, en codes kraken.

In korte tijd kun je jezelf veranderen van iemand die een escape room in kwam lopen, tot iemand die in staat is elk obstakel te overwinnen. Er zijn nog nauwelijks 2 minuten over, en je hebt de laatste aanwijzing nog niet kunnen vinden. Zul je het halen, of haalt de tijd je in…?

O, wacht eens even! De oplossing ligt voor de hand: je sprint erheen, de adrenaline giert door je lichaam… en gelukt! Je hebt je doel bereikt. Gefeliciteerd! Op naar de volgende kamer.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Een escape room ervaring waarvan iedereen zal genieten

Om een escape room ervaring te ontwikkelen, maken we bij Live Escape een escape room waarvan iedereen zal genieten en nog jaren met plezier zal terugkijken naar hun ontsnappingstocht. We combineren plezier, spanning, avontuur en een aangrijpend verhaal. Voor meer informatie kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staff, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 7! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we 3 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 20 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 7 escape rooms.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering problem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,- per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,-.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en wat kunt eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Absoluut! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is en blijft een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen compleet unieke escape rooms.

Een escape room reserveren is eenvoudig en snel te doen op onze website

Er zijn talloze escape rooms door heel Nederland te vinden, maar de leukste escape room reserveren is bij ons eenvoudig te doen. Je tijd in onze escape rooms breng je door in een interactieve sfeer boordevol raadsels, puzzels, en aanwijzingen die je helpen bij je zoektocht om te ontsnappen. Bij ons vind je de leukste escape rooms voorzien van een verhaal dat je missie om te ontspannen begeleidt: van het begin tot het einde van de escape room.

Een escape room biedt vele voordelen, het is niet alleen een leuk uitje. Het proberen te ontsnappen uit een escape room kan zelfs degenen die elkaar nog niet zo goed kennen kunnen helpen om de onderlinge band te verbeteren. Met een groep vrienden of collega’s aan een escape room deelnemen is ongetwijfeld de ideale methode om elkaar beter te leren kennen.

Reserveer nu!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam