CABIN 666

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen op mysterieuze wijzen zijn verdwenen.

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar soms verblijven eenzame bergbeklimmers of wandelaars nog wel eens in de hut. Zij komen steevast met vreemde verhalen. Ze hebben geluiden gehoord, voelden zich bekeken en maakten vreemde, onverklaarbare dingen mee. Het enige dat mogelijk met dit alles te maken heeft, is een meisje genaamd Melinda dat op 12 jarige leeftijd van huis weg is gelopen. Er is nooit meer iets van haar gehoord, opvallend is wel dat de verhalen over vreemde gebeurtenissen een maand na haar verdwijning zijn begonnen. De autoriteiten willen graag weten wat er precies aan de hand is zodat het toerisme geen schade oploopt. Tot nu toe is er echter niemand geweest die de hut heeft durven onderzoeken, dus aan jullie de taak om uit te zoeken wat er met deze hut aan de hand is en vooral ook of hij veilig is.

RESERVEREN
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Booking System powered by: EscapeAll
Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Meer vragen over deze escape room van Live Escape Amersfoort? Neem contact op.

Word ik echt opgesloten in Cabin 666?

Oh yes! En je hebt slechts 60 minuten de tijd om te ontsnappen, terwijl de spanning met de minuut verder oploopt…Realiseer je dat niemand Cabin 666 ooit heeft durven onderzoeken, omdat er vreemde dingen gebeuren. Je zult de puzzel moeten kraken.

Spannend? Zeer zeker! Tegelijk; het is wel allemaal fun and games natuurlijk. Het team van Live Escape Amersfoort houdt jullie iedere minuut van het spel nauwlettend in de gaten en voor alle zekerheid is er ook een paniekknop in deze spannende escape room. Met een druk op de knop stopt het spel, gaan de lichten aan en openen de deuren zich automatisch.

Hoe moeilijk is escape room Cabin 666?

Dit is wel een lastige hoor! Ontsnappen zal echt al het vernuft van jouw team vergen, terwijl de spanning met de minuut toeneemt.

Waar in Amersfoort kan ik deze escape room spelen?

Live Escape Amersfoort is gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort. Wij zijn uitstekend bereikbaar per OV en auto.

Met hoeveel personen kan ik escape room Cabin 666 spelen?

Je kunt deze unieke escape room spelen met groepen van 3 tot 8 personen. Wil je graag met een grotere groep komen? We hebben nog twee andere hele gave escape rooms. Je kunt ze allemaal tegelijk boeken en zo ook met grotere groepen een onvergetelijk avontuur beleven.

Wat kost het om escape room Cabin 666 te spelen?

Je speelt deze escape room al vanaf 20 Euro per persoon. Voor de exacte prijs kun je het beste even op reserveren klikken. Zo zie je in no time wat het precies voor jullie gaat kosten. Wij hanteren namelijk prijzen die afhankelijk zijn van de dag en het tijdstip dat jullie langs willen komen. Doordeweeks is bijvoorbeeld goedkoper dan in de weekenden.

Kunnen we ook wat drinken en eten bij Live Escape Amersfoort?

Sure! Je kunt komen wanneer je wilt. We hebben een gezellige wachtruimte waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Hiernaast bieden we ook complete arrangementen die je beslist eens bekeken moet hebben.

Is Cabin 666 ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Is er een minimum leeftijd?

We hanteren een adviesleeftijd van 16 jaar. Dit is geen harde regel, we hebben gemerkt dat kinderen van 12 jaar het soms geweldig vinden terwijl anderen het wat te spannend vinden.

Vind een kind spannende films leuk? Dan kun je er van uitgaan dat hij/zij onze escape rooms ook spannend en leuk vind.

Andersom is dit ook het geval! Onderschat dit AUB niet!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum