Live Escape Cadeaubon

Wil je een herinnering geven als cadeau?

Bestel je cadeaubon

Welkom bij de ultieme cadeau-ervaring: de Escape Room Cadeaubon!

Stap uit de wereld van alledag en betreed een mysterieuze dimensie vol spanning, intriges en onvergetelijke momenten. Met onze Escape Room Cadeaubon geef je niet zomaar een presentje; je schenkt een avontuur, een uitdaging en vooral een onvergetelijke herinnering.

Waarom kiezen voor een escape room als cadeau? Omdat het meer is dan slechts een spel. Het is een reis vol samenwerking, spanning en onverwachte wendingen. Onze kamers zijn ontworpen om je logica te testen, je creativiteit uit te dagen en bovenal, om plezier te hebben! Het is het perfecte cadeau voor vrienden, familie, collega’s of geliefden die op zoek zijn naar iets anders, iets opwindends.

De Escape Room Cadeaubon is veelzijdig en past bij elke gelegenheid: verjaardagen, jubilea, teambuilding, of gewoon zomaar om iemand te verrassen. Bovendien is het een geweldig cadeau voor zowel ervaren escapers als beginners, want onze kamers zijn ontworpen voor alle niveaus.

Kortom, geef niet zomaar een cadeaubon; geef een avontuur! Maak herinneringen die een leven lang meegaan en ervaar de opwinding van het ontsnappen uit de dagelijkse routine. Met de Escape Room Cadeaubon geef je een cadeau dat de ontvanger zal verbazen, uitdagen en vooral, laten lachen.

Wacht niet langer en geef het geschenk van avontuur met onze Escape Room Cadeaubon. Laat de spanning beginnen!

CADEAUBON

Kies je cadeau

Een greep uit de escape rooms die ze kunnen kiezen met een cadeaubon

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Niet zomaar een geschenk ...

Duik in een wereld vol mysteries en adrenaline met de Escape Room Cadeaubon. Dit is niet zomaar een geschenk; het is een ticket naar een ervaring die al je zintuigen prikkelt. Stel je voor dat je samen met je vrienden of familie in een afgesloten kamer wordt geplaatst, waarin je wordt uitgedaagd om puzzels op te lossen, codes te kraken en verborgen aanwijzingen te ontdekken. Jullie hebben slechts een beperkte tijd om te ontsnappen, en elke beslissing brengt jullie dichter bij de overwinning of een enigmatisch einde.

Wat maakt de Escape Room Cadeaubon zo bijzonder? Het is de belofte van quality time, gedeeld avontuur en onvergetelijke momenten. Het is de gelegenheid om te zien hoe goed je samenwerkt onder druk, om te lachen om onverwachte wendingen, en om het gevoel van voldoening te ervaren wanneer de deur opengaat en de overwinning wordt behaald.

Of je nu een verjaardag viert, een vrijgezellenfeest organiseert of gewoon iemand wilt verrassen met een uniek cadeau, de Escape Room Cadeaubon is de sleutel tot een wereld van opwinding. Het is niet alleen een activiteit, maar een verhaal dat jullie samen schrijven, een avontuur waarover nog lang nagepraat zal worden.

Klaar om iemand te verrassen met een cadeau dat de grenzen van de realiteit opzoekt? Bestel nu de Escape Room Cadeaubon en geef de garantie van een onvergetelijk avontuur. Ontsnap aan het gewone en omarm het buitengewone!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam