Live Escape Cadeaubon

Wil je een herinnering geven als cadeau?

Bestel je cadeaubon

Welkom bij de ultieme cadeau-ervaring: de Escape Room Cadeaubon!

Stap uit de wereld van alledag en betreed een mysterieuze dimensie vol spanning, intriges en onvergetelijke momenten. Met onze Escape Room Cadeaubon geef je niet zomaar een presentje; je schenkt een avontuur, een uitdaging en vooral een onvergetelijke herinnering.

Waarom kiezen voor een escape room als cadeau? Omdat het meer is dan slechts een spel. Het is een reis vol samenwerking, spanning en onverwachte wendingen. Onze kamers zijn ontworpen om je logica te testen, je creativiteit uit te dagen en bovenal, om plezier te hebben! Het is het perfecte cadeau voor vrienden, familie, collega’s of geliefden die op zoek zijn naar iets anders, iets opwindends.

De Escape Room Cadeaubon is veelzijdig en past bij elke gelegenheid: verjaardagen, jubilea, teambuilding, of gewoon zomaar om iemand te verrassen. Bovendien is het een geweldig cadeau voor zowel ervaren escapers als beginners, want onze kamers zijn ontworpen voor alle niveaus.

Kortom, geef niet zomaar een cadeaubon; geef een avontuur! Maak herinneringen die een leven lang meegaan en ervaar de opwinding van het ontsnappen uit de dagelijkse routine. Met de Escape Room Cadeaubon geef je een cadeau dat de ontvanger zal verbazen, uitdagen en vooral, laten lachen.

Wacht niet langer en geef het geschenk van avontuur met onze Escape Room Cadeaubon. Laat de spanning beginnen!

CADEAUBON

Kies je cadeau

Een greep uit de escape rooms die ze kunnen kiezen met een cadeaubon

Reviews

jerginio
jerginio
17/10/2023
Best escape room in Rotterdam Well solved puzzles Good jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthusiastic staff, fun, challenging rooms with interesting storytelling, and a prime location!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Great escaperoom escapes just 4 seconds over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper fun
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Did the boiler room with our group of friends, was great fun! Reception was welcoming and the explanation evoked just the touch of excitement that goes with it 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was really a fun experience to do even with three people. Also a little exciting.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Great evening had, with Levi being a great host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Cool to do a x, was the first x
img

THEY ESCAPED

These groups took up the challenge and managed to escape! Can you do it too?

Experience
Experience
Experience
Experience
Experience
Experience

Niet zomaar een geschenk ...

Duik in een wereld vol mysteries en adrenaline met de Escape Room Cadeaubon. Dit is niet zomaar een geschenk; het is een ticket naar een ervaring die al je zintuigen prikkelt. Stel je voor dat je samen met je vrienden of familie in een afgesloten kamer wordt geplaatst, waarin je wordt uitgedaagd om puzzels op te lossen, codes te kraken en verborgen aanwijzingen te ontdekken. Jullie hebben slechts een beperkte tijd om te ontsnappen, en elke beslissing brengt jullie dichter bij de overwinning of een enigmatisch einde.

Wat maakt de Escape Room Cadeaubon zo bijzonder? Het is de belofte van quality time, gedeeld avontuur en onvergetelijke momenten. Het is de gelegenheid om te zien hoe goed je samenwerkt onder druk, om te lachen om onverwachte wendingen, en om het gevoel van voldoening te ervaren wanneer de deur opengaat en de overwinning wordt behaald.

Of je nu een verjaardag viert, een vrijgezellenfeest organiseert of gewoon iemand wilt verrassen met een uniek cadeau, de Escape Room Cadeaubon is de sleutel tot een wereld van opwinding. Het is niet alleen een activiteit, maar een verhaal dat jullie samen schrijven, een avontuur waarover nog lang nagepraat zal worden.

Klaar om iemand te verrassen met een cadeau dat de grenzen van de realiteit opzoekt? Bestel nu de Escape Room Cadeaubon en geef de garantie van een onvergetelijk avontuur. Ontsnap aan het gewone en omarm het buitengewone!

CONTACT US

Are you ready for a fun experience or do you just have a question? Please contact us using the form below, we will be happy to help you!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam