Escape room voor kinderen in Amersfoort

THE WIZARD SCHOOL

De leukste escape room van Amersfoort in het thema van Harry Potter om met het hele gezin of de familie te spelen! Spannend, maar niet té, en perfect aan te passen op het niveau van de spelers.

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Met jouw team ben je op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school. Ze zijn alleen niet makkelijk te vinden… Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept is deze kamer geschikt voor groepen met kinderen, families of ‘volwassen kinderen’. De kamer is van origine voor volwassenen, door de magie die heerst in The Wizard School kunnen ook kinderen deze waanzinnig leuke escape room spelen. De moeilijkheidsgraad is dan aangepast.

RESERVEREN
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Booking System powered by: EscapeAll
Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt

Is The Wizzard School ook in het engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Is er een minimum leeftijd?

De adviesleeftijd voor de kindervariant van “The Wizard School” is 8 t/m 12 jaar. De minimum leeftijd voor de volwassen variant is 12 jaar. Dit zijn puur adviezen, u kunt zelf het beste een inschatting maken voor uw kind(eren).

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum