Basis diner arrangement Rotterdam

BEDRIJFSUITJE AMERSFOORT

Kom naar Live Escape Amersfoort voor een bedrijfsuitje waar mensen over napraten

Bedrijfsuitje in Amersfoort bij Live Escape plannen? Goed idee!

Je hoeft je geen zorgen meer te maken want Live Escape brengt je een avontuurlijke activiteit om je uit je saaie routine te halen. Live Escape biedt escape rooms in het hart van Amersfoort voor je volgende teambuilding evenement of je volgende leuke bedrijfsuitje Amersfoort.

Live Escape biedt unieke escape rooms met zeer interessante thema’s zoals ”Cabin 666” in een Oostenrijks bos, of een mysterieuze diefstal in een kamer met zeer waardevolle voorwerpen. Wat dacht je van een unieke ervaring om je voor 60 minuten in te schrijven in een tovenaarsschool?

Deze escape rooms raden we aan voor bedrijsuitjes

Onze escape rooms voor jullie uitje.

Breng je vrienden en collega's mee naar Live Escape in Amersfoort

In onze escape rooms in Amersfoort kun je tot wel 8 personen tegelijk in één kamer om de oplossing voor de puzzel te vinden. Of het nu gaat om een Amersfoort bedrijfsuitje of een avontuurlijk uitstapje voor tieners of kinderen: Live Escape biedt een veilige en gezonde omgeving voor competitie. Live Escape belooft je 60 minuten aan amusement en avontuur in een escape room Amersfoort naar keuze.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Aanwijzingen en puzzels verborgen in het volle zicht

Onthoud dat elke ontwerpkeuze in een escape room met opzet is gemaakt. Onze escape rooms zijn niet zomaar met willekeurige decoraties gevuld omdat ze er mooi uitzien of bij het thema passen. Alles in de kamer (potplanten, lampen, boekenkasten, tapijten) kan een speciale betekenis hebben, of een aanwijzing verbergen. Kijk goed naar foto’s en schilderijen, of zelfs naar de lijsten waarin ze opgehangen zijn.  Als er een spiegel in de kamer staat, is dat waarschijnlijk niet toevallig.

De escape rooms van Live Escape zijn ideaal voor een bedrijfsuitje in Amersfoort. Onze escape rooms zijn de perfecte keuze voor een bedrijfsevenement omdat ze gemaakt zijn voor teamspelers. Het gebruik van tactieken die jouw team aanmoedigen om samen te werken op de slimste, meest effectieve manier mogelijk is de enige methode om te slagen en te ontsnappen.

Wist je dat je via de website van Live Escape ook een bedrijfsuitje Rotterdam kunt boeken?

MEER ARRANGEMENTEN

Cijfers en tekst puzzels

Cijfer- en tekstpuzzels vormen een groot onderdeel van de Live Escape escape rooms. Er wordt niet van je verwacht dat je een wiskundegenie of een professor Engels bent om de escape room puzzels op te lossen, maar je zult wel buiten de kaders moeten denken om op te vallen tijdens jouw bedrijfsuitje in Amersfoort of voor gezonde competitie tussen vrienden.

Alle wiskundige vergelijkingen die je tegenkomt zullen waarschijnlijk van pas komen. Zoek naar cijfers of zinnen die niet op hun plaats staan, of met opzet verkeerd gespelde woorden (of woorden die cijfers als letters gebruiken). Natuurlijk komen raadsels ook in escape rooms voor.

Puzzels oplossen met je team

Soms vertelt een puzzel of aanwijzing je zelf niets, maar geeft het je wel het idee waar je de volgende aanwijzing moet zoeken om verder te komen. Coördineer met je vrienden over de puzzel, want het is nu eenmaal een teamspel. Als je wilt winnen in jouw bedrijfsuitje in Amersfoort onthoud dan deze trucs en technieken: communiceer en praat met elkaar, en werk altijd samen zodat je beter weet waar je moet zoeken om uit de kamer te ontsnappen.

Als het op escape rooms aankomt, kunnen ze moeilijk en ingewikkeld zijn als je niet weet hoe je het goed moet aanpakken. Gelukkig ben je nooit alleen in een escape room!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum