Basis diner arrangement Rotterdam

BEDRIJFSUITJE ROTTERDAM

Een bedrijfsuitje in Rotterdam om een onvergetelijk avontuur te beleven

Bedrijfsuitje Rotterdam gezocht? Een escape room is dé oplossing!

De escape rooms van Live Escape zijn perfect voor een Rotterdam bedrijfsuitje. Onze ontsnappingskamers zijn ontworpen voor teamspelers, ideaal dus voor een bedrijfsuitje. De enige echte manier om te ontsnappen en te slagen is door strategieën te gebruiken die je team op de slimste, meest efficiënte manier laten samenwerken.

Escape rooms kunnen lastig en uitdagend zijn als je je niet bewust bent van de beste werkwijzen om met succes te ontsnappen. Gelukkig ben je in een escape room nooit alleen: werk samen, communiceer tijdens het bedrijfsuitje Rotterdam en voor je het weet heb je de oplossing. Of toch niet…

Deze escape rooms adviseren we voor uw bedrijfsuitje

Een dag om nooit te vergeten

Rotterdam bedrijfsuitje – kies voor een escape room bij Live Escape!

Een steeds vaker voorkomende optie voor teambuilding en bedrijfsuitjes zijn escape rooms. Samen kunnen medewerkers de voordelen ervaren van een goed gevoel over zichzelf en meer verbintenis met hun teamgenoten, wat vervolgens het zelfvertrouwen en gevoel van eenheid stimuleert.

Het is gemakkelijk om in de zone te raken en te vergeten dat je een heel team hebt dat er is om je te helpen. Twee mensen komen natuurlijk  verder dan één, dus gebruik je team! Als je een aanwijzing vindt, zorg er dan voor dat je dit met de rest van je groep deelt. Zij hebben misschien andere puzzelstukjes die met jouw aanwijzing verbonden zijn. Als het lijkt alsof je vast zit, vraag dan zeker om hulp! Meer weten? Lees dan ook onze veelgestelde vragen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

60 minuten om de puzzel op te lossen!

Je hebt maar 60 minuten in een escape room, dus je middelen effectief gebruiken is extra belangrijk. Wat zijn je kostbaarste hulpbronnen in een escape room? Exact, jouw teamgenoten. Houd deze tip zeker in gedachten als je met je bedrijfsuitje in Rotterdam op avontuur gaat bij Live Escape.

Verdeel je team en werk in een groep. Op deze manier weet iedereen wat hij of zij moet doen. Op die manier neemt de kans aanzienlijk toe dat je de opdracht vóór de tijd voltooit. De locatie van onze escape rooms in Rotterdam is in het centrum van de stad, dit betekent dat je er gemakkelijk kunt komen.

In een escape room is alles mogelijk. Verborgen deuren, kluizen, en andere aanwijzingen zijn bedrieglijk verstopt in elke escape room. Dit betekent dat het vooral belangrijk is om je omgeving goed te bekijken. Kijk goed rond en je zou verbaasd zijn over wat je vindt.

MEER ARRANGEMENTEN

Rotterdam bedrijfsuitje? Kom naar Live Escape!

Bij teambuilding gaat het natuurlijk om mensen samen te brengen, dus onze kamers zijn gemaakt om dat proces gemakkelijker te maken. Er zijn verschillende raadsels die we bij Live Escape hebben bedacht en die samen moeten worden opgelost. Ook al werken de teamleden aan verschillende taken, ze werken allemaal toe naar hetzelfde doel, omdat het uiteindelijke doel van het ontsnappen uit de kamer samenwerking vereist. Wist je trouwens dat je via onze website ook gemakkelijk een bedrijfsuitje Amersfoort kunt boeken?

Vooraf zal de spelleider de regels met jouw team doornemen en eventuele vragen beantwoorden voordat het echt begint. De collectieve intelligentie van het team is de enige hoop om te ontsnappen. Dat is wat het spelen van een escape room Rotterdam zo leuk maakt. Wanneer een team een kamer heeft voltooid, is het een gedeeld succes voor iedereen!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam