Algemene Voorwaarden

RESERVEREN
Reserveren kan enkel via de website www.LiveEscape.nl of via het telefoonnummer van de juiste vestiging.
Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. (Controleer eventueel je SPAM-map) Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen.
Staat je voorkeurstijd er niet tussen? Laat het ons weten per e-mail (Info@LiveEscape.nl) of telefonisch via 085-13 07 411.
We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. In sommige gevallen kunnen we u op de lijst zetten voor het geval van een annulering, nemen wij direct contact met je op!
Betaling kan contant of liefst door middel van een pin-betaling op de locatie zelf. Mocht u vooraf willen overmaken kan dat ook, laat het ons dan vroegtijdig per mail weten.

HET SPEL
De adviesleeftijd voor deelname is 16 jaar.
3-8 personen per spel.
Personen waarvan ons personeel het vermoeden heeft dat zij onder invloed zijn van drank of drugs wordt het spel ontzegt. Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Live Escape twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.
Je dient exact op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ben je te laat dan gaat dit van de speeltijd af. Ons advies is om tussen de 15 en 30 minuten voor het spel begint aanwezig te zijn.
Er is camera bewaking aanwezig voor de veiligheid van de deelnemers. Instructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
Er mogen geen eigen hulpmiddelen meegebracht worden in het spel. (Hieronder worden verstaan, telefoon’s, horloges, camera’s, alles wat licht of vuur geeft of kan maken, gereedschap, schrijfwaren.)
Het is niet toegestaan om brute kracht te gebruiken, dingen te forceren tijdens het spel of schade aan wanden, puzzels, inrichting of decoratie te veroorzaken. Eventuele schade die ontstaat wordt op de speler die gereserveerd heeft verhaalt.
Toegang tot de escape room en het spelen van de spellen is geheel op eigen risico.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen en of schade die hier aan toegebracht wordt. Kluisjes worden ter beschikking gesteld om waardevolle spullen in op te bergen.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos tot 7 dagen voor de reservering.
Bij een annulering binnen 7 dagen  zijn de volgende voorwaarden zijn van toepassing: De annuleringskosten bedragen € 70,= per boeking, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=
Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voordaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Stuur een e-mail naar info@LiveEscape.nl of bel 085-13 07 411 als je de boeking wilt annuleren. De annulering is voltooid na bevestiging.

ONLINE BETALINGEN & CADEAUBONNEN
Bij online betalingen is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen. Overgebleven tegoeden kunnen wel omgezet worden in Live Escape cadeaubonnen die bij alle Live Escape vestigingen te verzilveren zijn.
Ook is het niet mogelijk om cadeaubonnen te verzilveren voor contant.

GEHEIMHOUDING
Het plezier van de escape room blijft behouden wanneer louter over de ervaring, maar niet over de geheimen verteld wordt. Beschouw jezelf daarom tot geheimhouding verplicht.

AVG / PRIVACYVERKLARING
Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 in Rotterdam. Voor de verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van uw reservering bij Live Escape BV maken wij gebruik van een reserveringssysteem van OnlineAfspraken BV. Live Escape BV heeft hierdoor een verwerkingsovereenkomst getekend met het bedrijf OnlineAfspraken BV welke voldoet aan de regels volgens het AVG.

Na uw bezoek wordt er door ons aangeboden op de foto te gaan met uw groep. Deze foto wordt geplaatst op de openbare Facebook pagina van Live Escape BV en mogelijk gebruikt bij promotionele doeleinde van Live Escape BV. Mocht u geen foto wensen kunt u dat op dat moment aangeven bij het personeel.

In de panden van Live Escape BV zijn meerdere (beveiligings-)camera’s aanwezig, welke live kunnen worden gemonitord voor veiligheid van klanten en medewerkers. Daarnaast worden de beelden voor 90 dagen bewaard. Hierna worden zij vernietigd.

OVERIG
Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen en of schade die hier aan toegebracht wordt. Kluisjes worden ter beschikking gesteld om waardevolle spullen in op te bergen.

VRAGEN
Neem gerust contact met ons op via mailadres info@LiveEscape.nl of bel 085-13 07 411.