Escape room Rotterdam

De meest geboekte escape room van Rotterdam! Probeer op tijd te ontsnappen uit een van de vier spannende kamers. Kraak jij onze waanzinnige raadsels en ontsnap je in 1 uur…?

Live Escape

DE BESTE ESCAPE ROOM IN DE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Ervaar de beste escape room van Rotterdam. Live Escape biedt vier spectaculaire zinnenprikkelende escape rooms midden in het bruisende centrum van Rotterdam.

Je wordt opgesloten in een kamer en moet raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren om te kunnen ontsnappen. Wij bieden vier unieke escape rooms aan in Rotterdam waar je niet alleen kritisch moet kunnen nadenken, maar ook vingervlug zijn.

Je speelt in groepen van 3 t/m 8 personen, waarbij je stap voor stap nieuwe uitdagingen ontdekt. Dit alles terwijl de tijd dringt en je dankzij de levensechte omgeving helemaal in het verhaal opgaat.

play

De verschillende escape rooms in Rotterdam bij Live Escape

Onze Escape Rooms bestaan uit vier spectaculair ingerichte kamers, elk met een eigen thema en een geheel eigen sfeer. Je hebt 60 minuten om met je collega's, vrienden, of familieleden de kamer te verlaten... of de gevolgen onder ogen te zien! Weet jij al wie je uitnodigt voor een van onze escape rooms? Binnenlopen is altijd mogelijk, iedereen is welkom, eventueel alleen voor een kop koffie… maar als je een van de kamers wilt spelen raden we aan om te reserveren! Het boeken van de escape room “The Safe House”, “LAB 13”, “The Boilerroom” en “Room 1409” bij Live Escape is elk mogelijk voor groepen van 3 t/m 8 personen! Onze escape rooms in Rotterdam zijn 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 23:15 en hebben een grote gezellige ontvangstruimte. Dus ook grotere groepen zijn welkom!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

In onze Escape Rooms moet iedereen samenwerken om de missie te volbrengen

Bedrijven weten al lang dat escape rooms een gunstige invloed kunnen hebben op de groepsdynamiek van hun werknemers. Wat teamwork betreft verschillen gezinnen, vrienden en families niet veel van andere organisaties, want dezelfde capaciteiten en competenties zijn nodig om de sfeer erin te houden. Escape rooms zijn een van de weinige vrijetijdsbestedingen waarbij je een gevoel van voldoening kunt krijgen door als groep samen te werken.

Voor onze Rotterdam escape room is echte samenwerking nodig, waarbij iedereen op een communicatieve manier moet samenwerken om de raadsels en puzzels op te lossen. Behalve dat dit de familieband versterkt, is het ook heel erg leuk! Er zijn haast geen woorden voor de spanning die het samen met je ouders nadenken over moeilijke problemen teweegbrengt. Om hen vervolgens ook nog eens te kunnen laten zien hoe briljant hun kinderen toch zijn als jij het antwoord eerder ontdekt hebt dan zij!

RESERVEREN

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Moet ik reserveren of kan ik ook gewoon binnen lopen?

Als we open zijn kun je inderdaad gewoon ‘binnen lopen’, onze ontvangstruimte heeft uitzicht op de Westblaak en we serveren Nespresso koffie. Als je wilt spelen adviseren we om online te reserveren, het is vrijwel altijd druk en we zouden het jammer vinden als we jullie alleen koffie en geen geweldige ervaring kunnen aanbieden!

Wat zijn de prijzen van jullie Escape Rooms in Rotterdam?

Op de pagina van jouw favoriete escape room in Rotterdam vind je een compleet overzicht van de kosten. De kosten per persoon worden lager als de groepsgrootte toeneemt. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het begin van je spel binnen bent zodat je het volledige uur in de escape room kan zijn. In onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken aan de bar.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hebben jullie ook arrangementen met diner?

Zeker! Live Escape Rotterdam zit midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld waarbij je eerst onze escape rooms speelt en erna ontvangen wordt in een gezellig restaurant, letterlijk aan de overkant van de straat.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie!

Waar zitten jullie precies in Rotterdam?

Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 te Rotterdam. Midden in het centrum dus, op 200 meter van Metrostation Beurs, maar ook met de auto is het goed te doen. Je parkeert op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Meer vragen? Neem gerust even contact op!

Wat zijn de openingstijden van Live Escape in Rotterdam?

Op onze vestiging in Rotterdam kun je 7 dagen per week tussen 10.00 en 23.45 terecht voor het spelen van escape rooms.

Zijn de kamers geschikt om in rolstoel te bezoeken?

Helaas niet, dat hadden we liever anders gehad maar ons pand is verdeeld in een entree op de begane grond, een ontvangsruimte op de eerste verdieping en de escape rooms in de kelders.

Als de rolstoelgebruiker een trap naar beneden gedragen kan worden is LAB13 mogelijk, dat is al vaker gedaan. De andere spellen helaas niet.

NB. Onze toiletten zijn op de eerste etage.

Hoeveel spelers kunnen aan een escape room deelnemen?

Iedere escape room in Rotterdam kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld. We hebben 4 escape rooms dus groepen tot 32 personen zijn welkom.

Voor wie zijn onze escape rooms in Rotterdam?

Voor ieder die een leuk dagje uit wil hebben heeft Live Escape een echt avontuur. Een dag zoals deze leent zicht uitermate goed voor vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes, familiedagen, bedrijfsuitjes, toeristen en escape room fanatiekelingen.

Vrienden en familie

Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden en familie leren samenwerken om gezamenlijk de oplossing van de escape room in Rotterdam te krijgen? Je kunt samenkomen in de ontvangstzaal en bijpraten. Kort daarna zal het spel beginnen. Je moet samenwerken, taken verdelen en goed communiceren om de raadsels en opdrachten op te lossen. Zeker geschikt voor familiedagen, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Het ultieme bedrijfsuitje

Wil je een hecht team creëren wat zowel op de werkvloer als daarbuiten alles ervoor over heeft om te winnen? Met een escape room organiseer je het ultieme bedrijfsuitje voor jou en je werknemers. Je gaat op in het avontuur en moet er als een team bovenop komen. Na de spanning is het tijd voor ontspanning met een borrel of een van de andere arrangementen.

Toeristen

Ook als je van plan bent de stad te ontdekken zijn onze escape rooms wat voor jou. Dankzij onze prachtige ligging in het centrum van Rotterdam kun je je stedentrip makkelijk combineren met een van de spellen. Ideaal voor als je de bezichtigingen wilt afwisselen met avontuur en spanning. Naderhand kom je helemaal tot rust en zal het een onvergetelijke dag zijn.

Klaar voor je volgende spannende avontuur?

Zoek niet verder dan onze escape room in Rotterdam! Of je nu een familie-uitje, een bedrijfsuitje, een speciale date night of gewoon een gezellig groepsuitje met vrienden plant, onze meeslepende escape rooms brengen je naar een wereld van intrige en spanning, die zelfs je favoriete blockbuster films evenaart.

Met een uur op de klok worden jij en je groep uitgedaagd met het kraken van codes, het oplossen van puzzels en het voltooien van diverse uitdagende opdrachten. Onze vier baanbrekende escape games bieden een scala aan verborgen aanwijzingen, breinbrekende puzzels en zorgen bovendien voor een unieke ervaring.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam