GROEPSUITJE ROTTERDAM

Kraak jij onze vier waanzinnige escape rooms in Rotterdam en ontsnap je in 1 uur…?

Live Escape Rotterdam

Groepsuitje Rotterdam - Live Escape

Met een groepsuitje in Rotterdam kun je veel verschillende kanten op. Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke dingen die je kunt doen om elkaar beter te leren kennen, nieuwe dingen te leren of elkaar uit te dagen. Dit is iets wat je ook kunt doen in een escape room. Een escape room is een kamer met een verhaal. Hier moet je binnen een bepaalde tijd uit ontsnappen door het oplossen van raadsels en het uitvoeren van fysieke opdrachten.

Bij Live Escape bieden we maar liefst 4 escape rooms als groepsuitje aan. Elk met een eigen verhaal en andere oplossingen om te kunnen ontsnappen. Een escape room is het perfecte groepsuitje in Rotterdam wanneer je goed op elkaar ingespeeld bent, maar ook wanneer je elkaar beter wilt leren kennen. Iedereen reageert anders op stress en op elkaar tijdens een escape room.

play

Wat kun je verwachten van een escape room als groepsuitje Rotterdam?

Als je met een groepsuitje in Rotterdam besluit om een escape room te doen bij ons, dan kun je heel wat van ons verwachten. Bij Live Escape beschikken we over vier unieke kamers. Elke kamer heeft een eigen verhaal. Deze hoor je dan ook voordat je de kamer ingaat. Op die manier kun je hierop inspelen en je inleven in de kamer. Vervolgens ga je de kamer in en zodra de deur achter je sluit heb je 60 minuten de tijd om hier weer uit te komen.

In elke kamer bevinden zich raadsels en puzzels, verschillende objecten en opdrachten. Om te kunnen ontsnappen moeten deze opgelost en uitgevoerd worden. Hierin staan sommige opdrachten met elkaar in verbinding, waardoor eerst een opdracht moet worden uitgevoerd om een raadsel op te kunnen lossen. Onze escape rooms zijn te spelen met 3 tot 8 personen. Of de escape room is gehaald, hangt af van de communicatie en de samenwerking.

Wat je precies kunt verwachten in de escape room kunnen we natuurlijk niet vertellen. Dit is iets wat je zelf moet ontdekken.

De verschillende escape rooms in Rotterdam bij Live Escape

Onze Escape Rooms, gevestigd in Rotterdam, bestaan uit vier spectaculair ingerichte kamers, elk met een eigen thema en een geheel eigen sfeer. Je hebt 60 minuten om met je collega's, vrienden, of familieleden de kamer te verlaten... of de gevolgen onder ogen te zien! De ervaringen die onze Escape rooms Rotterdam bieden zijn educatief, cognitief, en leerzaam van aard; ze bieden een spelervaring zoals geen ander. Ze geven je een educatief verrijkende ervaring én een leuke middag of avond! Weet jij al wie je uitnodigt voor een van onze escape rooms?

Waarom is een groepsuitje Rotterdam goed voor je?

Een goedkoop groepsuitje in Rotterdam kun je met je vrienden, familie, collega’s of bijvoorbeeld een projectgroep en zelfs als vrijgezellenfeest doen. Met welke groep je ook bent, een groepsuitje is altijd goed. Wanneer jullie ervoor kiezen een escape room te doen, leer je elkaar echt kennen. Zo zie je hoe mensen omgaan met tijdsdruk, hoe creatief ze zijn en hoe ze met elkaar omgaan.

Groepsactiviteiten zijn ontzettend belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Collega’s zie je bijvoorbeeld altijd in dezelfde omgeving. Om elkaar nu echt eens goed te leren kennen en beter op elkaar in te kunnen spelen, is het doen van een escape room de oplossing!

Bij Live Escape weten we hoe belangrijk teambuilding is, of je dit nu met je collega’s of met je vrienden doet. Tijdens een escape room nemen mensen vaak een eigen rol aan. Hierbij kan het voorkomen dat twee karakters botsen. Hoewel de overwinning ligt aan de communicatie en de samenwerking, is een bepaalde samenstelling in het team vaak wel wenselijk.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Ideale groepssamenstelling voor groepsactiviteit Rotterdam

Voor groepsactiviteiten in Rotterdam als een van onze escape rooms speelt de groepssamenstelling een rol. Wanneer je onder druk staat komen je beste en misschien wel slechte eigenschappen naar boven. In teamverband kan dit elkaar aanvullen.

Voor het oplossen van een escape room kan een ideaalbeeld worden geschetst voor de groepssamenstelling. Hierin is er een leider. Deze persoon zet plannen om in acties en deelt taken uit. Ook een sociaal persoon en een introvert persoon zijn belangrijk. Het introverte persoon zorgt vaak voor een verrassende oplossing, waarbij het sociale persoon naar de verschillende ideeën luistert.

Hebben jullie verder nog een kritisch persoon, een doelgericht persoon en iemand die de ideeën samenbrengt tot een geheel in je groep, dan maken jullie het plaatje compleet. Door de tijdsdruk kan er stress ontstaan, iemand die de rust bewaard en conflicten tegengaat is dan ook altijd welkom binnen een groep. Welke mensen je ook hebt in je groepssamenstelling, alleen met een feilloze samenwerking en een duidelijke communicatie naar elkaar toe kun je onze escape rooms op tijd ontsnappen.

Reserveer nu!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Moet ik reserveren of kan ik ook gewoon binnen lopen?

Als we open zijn kun je inderdaad gewoon ‘binnen lopen’, onze ontvangstruimte heeft uitzicht op de Westblaak en we serveren Nespresso koffie. Als je wilt spelen adviseren we om online te reserveren, het is vrijwel altijd druk en we zouden het jammer vinden als we jullie alleen koffie en geen geweldige ervaring kunnen aanbieden!

Wat zijn de prijzen van jullie Escape Rooms in Rotterdam?

Op de pagina van jouw favoriete escape room in Rotterdam vind je een compleet overzicht van de kosten. De kosten per persoon worden lager als de groepsgrootte toeneemt. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn in Rotterdam?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het begin van je spel binnen bent zodat je het volledige uur in de escape room kan zijn. In onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken aan de bar.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hebben jullie ook arrangementen met diner?

Zeker! Live Escape Rotterdam zit midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld waarbij je eerst onze escape rooms speelt en erna ontvangen wordt in een gezellig restaurant, letterlijk aan de overkant van de straat.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie!

Waar zitten jullie precies in Rotterdam?

Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 te Rotterdam. Midden in het centrum dus, op 200 meter van Metrostation Beurs, maar ook met de auto is het goed te doen. Je parkeert op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Meer vragen? Neem gerust even contact op!

Wat zijn de openingstijden van Live Escape Rotterdam?

Op onze vestiging in Rotterdam kun je 7 dagen per week tussen 10.00 en 23.45 terecht voor het spelen van escape rooms.

Zijn de kamers geschikt om in rolstoel te bezoeken?

Helaas niet, dat hadden we liever anders gehad maar ons pand is verdeeld in een entree op de begane grond, een ontvangsruimte op de eerste verdieping en de escape rooms in de kelders.

Als de rolstoelgebruiker een trap naar beneden gedragen kan worden is LAB13 mogelijk, dat is al vaker gedaan. De andere spellen helaas niet.

NB. Onze toiletten zijn op de eerste etage.

Hoeveel spelers kunnen deelnemen in Rotterdam ?

Iedere escape room in Rotterdam kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld. We hebben 4 escape rooms dus groepen tot 32 personen zijn welkom.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam