Vrijgezellenfeest Rotterdam

TEAMUITJE ROTTERDAM

Een teamuitje in Rotterdam is ideaal voor teambuilding! Alleen samen lukt het om onze escape rooms op te lossen. Dit maakt het de ideale keuze als uitje met jouw team. Daarbij kun je ook kiezen uit allerlei arrangementen. Reserveer direct!

Opties voor jouw teamuitje Rotterdam

Als je op zoek bent naar een teamuitje in Rotterdam ben je bij Live Escape aan het juiste adres! Er zijn veel mogelijke teamuitjes waar je uit kunt kiezen, maar ze kunnen niet op tegen een escape room van Live Escape. Voor een teamuitje is een escape room in Rotterdam een fantastische keuze omdat het een mix is van spanning en veel plezier. Wat dat betreft is dit uitje zeker een unieke ervaring. Je leert elkaar op een geheel nieuwe manier kennen in een escape room. Jij en je collega’s worden opgesloten in een escape room en hebben 60 minuten om eruit te komen. Je hebt de keuze uit 4 geweldige escape rooms:

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

MEER ARRANGEMENTEN

The Safe House

Neem je vrienden en collega’s in een teamuitje mee naar The Safe House, waar je kennis kunt maken met de gevaren die men in een safe house kan tegenkomen als getuige van gebeurtenissen in de onderwereld. Deze ruimte is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in geheime diensten en de bedreigingen die daarbij komen kijken.

Dit teamuitje in Rotterdam biedt een spannende manier om mensen te laten samenwerken aan een gezamenlijk doel, en is perfect voor teambuilding en een leuke middag of avond!

The Boiler Room

The Boiler Room is een thriller en suspense escape room waarin je het mysterie oplost van een vermist meisje uit het gebouw. Je kunt in dit teamuitje alleen aanwijzingen vinden door de kamer te betreden. Teams moeten samenwerken om aanwijzingen te vinden, levensechte puzzels op te lossen en de escape room in 60 minuten te voltooien.

Met een bezoek aan een escape room bouw je vertrouwen en een echte teamspirit op. Bovendien is het erg gezellig om met je team op deze manier aan de slag te gaan. LIVE Escape biedt dit aan op de locatie Rotterdam voor een bloedstollend en raadselachtig teamuitje. Als je wilt, kun je het bezoek aan een escape room combineren met allerlei arrangementen op maat.

Room 1409

Een andere escape room die je in Rotterdam als teamuitje kunt kiezen is Room 1409. Het is een raadsel van een griezelige hotelkamer waar gasten de volgende ochtend van hun verblijf vermist raakten. Om dit mysterie op te lossen moet het team samenwerken om aanwijzingen te vinden die nodig zijn om binnen 60 minuten te ontsnappen. De Room 1409 escape room draait om spanning en drama en is bij uitstek geschikt als je in Rotterdam een teamuitje zoekt.

Vorm een team en boek deze avontuurlijke activiteit in het centrum van de stad voor een voortreffelijk Rotterdams teamuitje. Het is erg geschikt voor collega’s maar je kunt escape rooms natuurlijk ook met vrienden of sportteams bezoeken. Voor bedrijven vormt een bezoek aan een escape room als teamuitje in Rotterdam een ervaring die voor betere samenwerking zal zorgen. Hoe dan ook leer je elkaar beter kennen waardoor het zorgt voor een gezonde omgeving op de werkplek.

Lab 13

Wie geïnteresseerd is in de wetenschap en de geheimen van een raadselachtig laboratorium moet een bezoek brengen aan Lab 13. Het is een Russisch lab waar in de jaren 50 geheime experimenten werden gedaan, en het is aan jou de taak om dit lab te verkennen om te ontdekken of die experimenten nog steeds plaatsvinden. Als je op zoek bent naar een teamuitje in Rotterdam vol spanning en geheimen dan is Lab 13 uitermate geschikt. Verdeel de taken zorgvuldig binnen je team en zorg ervoor dat je binnen 60 minuten weer buiten de deur staat. Een echt Rotterdams teamuitje boek je bij Live Escape!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam