THE BOILER ROOM

Vastberaden betreedt je groep het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat, niet wetende welke duistere geheimen er wachten…

Volgens de laatste aanwijzingen zou Sophie hier binnen moeten zijn. Jullie twijfelen geen seconde en betreden samen vastberaden het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat. Eenmaal ontdek je wat zich allemaal heeft afgespeeld in de flat en dat Sophie niet de eerste is die zomaar spoorloos is verdwenen. Is dit gebouw wel verlaten of…? Gaat het jullie lukken om Sophie te vinden en te ontsnappen voordat jullie gevonden worden? Jullie hebben exact 60 minuten. Anders zal de volgende zoektocht naar jullie worden… Deze kamer is ook volledig in het Engels te spelen. ER ZIJN TWEE IDENTIEKE ESCAPE ROOMS INBEGREPEN BIJ THE BOILLERROOM! Wanneer je The Boilerroom boekt is er de mogelijkheid om met 2 tot 4 personen per kamer te spelen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld 2 tegen 2 kan spelen in twee kamers, maar ook met z’n vieren in één kamer! Je kunt dus deze escape room met maximaal 8 personen tegelijk spelen.

Reserveren
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Booking System powered by: EscapeAll
Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22
img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN OVER THE BOILER ROOM

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in The Boiler Room?

Yes. That’s the idea! Tegelijk begrijpen we bij Live Escape dat sommigen The Boiler Room behoorlijk spannend kunnen vinden. Misschien iets té… Daarom heeft Live Escape diverse voorzieningen getroffen om ervoor te zorgen dat jullie het spel op ieder gewenst moment kunnen eindigen en de escape room probleemloos kunnen verlaten.

Waar zit escape room The Boiler Room precies in Rotterdam?

Midden in het bruisende centrum bij Live Escape aan de Westblaak 13. Met het O.V. stap je recht voor de deur uit en ook met de auto is het prima te doen. Je kunt je auto op 300 meter afstand parkeren in een beveiligde parkeergarage.

Vragen? Neem gerust even contact op!

Met hoeveel personen kan ik The Boiler Room spelen?

The Boiler Room is een relatief kleine Rotterdamsche escape room die zich uitstekend leent voor groepen tot 4 personen. Wist je overigens dat we twee identieke The Boiler Room’s in Rotterdam hebben? Heel gaaf, want zo kun je bijvoorbeeld een competitie doen tegen familie, vrienden of collega’s. Wanneer je groep groter is dan 4 personen worden jullie dus in twee teams opgesplitst…. maar jullie hebben elkaar ook nodig!

Kan ik na het spelen van The Boiler Room een hapje eten?

Absoluut! Live Escape heeft een heel gezellige wachtruimte met bar. Voor of na je spel kun je heerlijk blijven hangen voor een drankje met hapje, al zijn we in deze tijd wel afhankelijk van de coronamaatregelen natuurlijk.

Liever iets uitgebreider uit eten om je gezellige avondje of uitje helemaal compleet te maken? Bekijk dan zeker onze arrangementen ook eens! We hebben hele leuke partnerships met restaurants op loopafstand van onze escape rooms.

Kunnen we The Boilerroom ook in het Engels spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Is er een minimum leeftijd?

We hanteren een adviesleeftijd van 16 jaar. Dit is geen harde regel, we hebben gemerkt dat kinderen van 12 jaar het soms geweldig vinden terwijl anderen het wat te spannend vinden.

Vind een kind spannende films leuk? Dan kun je er van uitgaan dat hij/zij onze escape rooms ook spannend en leuk vind.

Andersom is dit ook het geval! Onderschat dit AUB niet!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam