Bedrijfsuitje moet natuurlijk onvergelijk zijn

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje waar iedereen nog jaren over napraat?

Live Escape

Escape Rooms zijn dé oplossing voor het volgende leuke bedrijfsuitje

Ontsnappingskamers, ook wel Escape Rooms genoemd, worden met de dag populairder omdat veel mensen op zoek zijn naar meer leuke bedrijfsuitjes. Ook winnen escape rooms wereldwijd steeds meer aan populariteit vanwege hun unieke concepten.

Het enige wat je nodig hebt zijn lef, nieuwsgierigheid en algemene kennis. Een escape room is de perfecte ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en samen met je team of collega’s te werken aan creatieve oplossingen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op bedrijfsuitjes

De voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes

De belangrijkste voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes zijn dat ze cognitieve, sociale en andere vaardigheden verbeteren. Bovendien zorgt een escape room als bedrijfsuitje ervoor dat je je team beter leert kennen!

De populariteit van escape rooms is de laatste tijd enorm toegenomen. Daar is een goede verklaring voor: het is spannend en het kan jou en de andere deelnemers helpen om beter met elkaar om te gaan.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Een race tegen de klok in onze escape rooms!

Als je nog nooit van een escape room hebt gehoord, maakt dat niet uit want het idee is heel eenvoudig: een groep mensen wordt opgesloten in een kamer en krijgen doorgaans 60 minuten de tijd om uit te zoeken hoe ze uit de kamer kunnen ontsnappen. De groep moet deze taak overwinnen door middel van vele puzzels op te lossen en verschillende aanwijzingen te ontdekken die met elkaar in verband staan om de kamer te kunnen verlaten.

Voordat het spel begint, zal de spelleider de spelregels met je team doornemen en je eventuele vragen bespreken. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Om te ontsnappen, kun je alleen vertrouwen op de intelligentie en vindingrijkheid van je team. Dat is wat een escape room ervaring zo leuk maakt! Echte betrokkenheid bij de puzzels én de groep.

Escape rooms met verschillende thema’s vind je bij Live Escape

Op zoek naar escape rooms met verschillende thema’s? Dan ben je bij onze escape room in Rotterdam of onze escape room in Amersfoort op de juiste plek voor jouw volgende leuke bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes en teambuilding avonturen bij Live Escape zitten boordevol spanning en sensatie, waardoor teams de actie zelf kunnen ervaren. Teambuilding bedrijfsuitjes blijken krachtiger en waardevoller te zijn dan de formele diners die vaak door veel bedrijven gehouden worden. Teams krijgen de opdracht de verschillende missies te voltooien in een spannende escape room met allerlei thema’s om uit te kiezen.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Het teambuilding aspect van een escape room bedrijfsuitje

Je kunt online boeken voor maximaal 24 spelers in 4 kamers tegelijk voor leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort en Rotterdam. Teambuilding is erg belangrijk voor een positieve werksfeer. Onze escape rooms zijn de perfecte ontsnapping aan de gebruikelijke kantooractiviteiten.

Live Escape biedt je de mogelijkheid om een escape room naar keuze te boeken in Rotterdam en Amersfoort. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar je kunt er ook speciale gelegenheden als verjaardagen, Kerstmis en leuke bedrijfsuitjes vieren. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Boekingen kunnen worden gedaan met onze gemakkelijk te gebruiken website, waarop alle details staan die je over de escape room wilt weten voor je leuke bedrijfsuitjes. Live Escape biedt het hele jaar door, 7 dagen per week, bedrijfsuitjes aan!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam