Bedrijfsuitje moet natuurlijk onvergelijk zijn

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje waar iedereen nog jaren over napraat?

Live Escape

Escape Rooms zijn dé oplossing voor het volgende leuke bedrijfsuitje

Ontsnappingskamers, ook wel Escape Rooms genoemd, worden met de dag populairder omdat veel mensen op zoek zijn naar meer leuke bedrijfsuitjes. Ook winnen escape rooms wereldwijd steeds meer aan populariteit vanwege hun unieke concepten.

Het enige wat je nodig hebt zijn lef, nieuwsgierigheid en algemene kennis. Een escape room is de perfecte ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en samen met je team of collega’s te werken aan creatieve oplossingen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op bedrijfsuitjes

De voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes

De belangrijkste voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes zijn dat ze cognitieve, sociale en andere vaardigheden verbeteren. Bovendien zorgt een escape room als bedrijfsuitje ervoor dat je je team beter leert kennen!

De populariteit van escape rooms is de laatste tijd enorm toegenomen. Daar is een goede verklaring voor: het is spannend en het kan jou en de andere deelnemers helpen om beter met elkaar om te gaan.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Een race tegen de klok in onze escape rooms!

Als je nog nooit van een escape room hebt gehoord, maakt dat niet uit want het idee is heel eenvoudig: een groep mensen wordt opgesloten in een kamer en krijgen doorgaans 60 minuten de tijd om uit te zoeken hoe ze uit de kamer kunnen ontsnappen. De groep moet deze taak overwinnen door middel van vele puzzels op te lossen en verschillende aanwijzingen te ontdekken die met elkaar in verband staan om de kamer te kunnen verlaten.

Voordat het spel begint, zal de spelleider de spelregels met je team doornemen en je eventuele vragen bespreken. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Om te ontsnappen, kun je alleen vertrouwen op de intelligentie en vindingrijkheid van je team. Dat is wat een escape room ervaring zo leuk maakt! Echte betrokkenheid bij de puzzels én de groep.

Escape rooms met verschillende thema’s vind je bij Live Escape

Op zoek naar escape rooms met verschillende thema’s? Dan ben je bij onze escape room in Rotterdam of onze escape room in Amersfoort op de juiste plek voor jouw volgende leuke bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes en teambuilding avonturen bij Live Escape zitten boordevol spanning en sensatie, waardoor teams de actie zelf kunnen ervaren. Teambuilding bedrijfsuitjes blijken krachtiger en waardevoller te zijn dan de formele diners die vaak door veel bedrijven gehouden worden. Teams krijgen de opdracht de verschillende missies te voltooien in een spannende escape room met allerlei thema’s om uit te kiezen.

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Het teambuilding aspect van een escape room bedrijfsuitje

Je kunt online boeken voor maximaal 24 spelers in 4 kamers tegelijk voor leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort en Rotterdam. Teambuilding is erg belangrijk voor een positieve werksfeer. Onze escape rooms zijn de perfecte ontsnapping aan de gebruikelijke kantooractiviteiten.

Live Escape biedt je de mogelijkheid om een escape room naar keuze te boeken in Rotterdam en Amersfoort. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar je kunt er ook speciale gelegenheden als verjaardagen, Kerstmis en leuke bedrijfsuitjes vieren. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Boekingen kunnen worden gedaan met onze gemakkelijk te gebruiken website, waarop alle details staan die je over de escape room wilt weten voor je leuke bedrijfsuitjes. Live Escape biedt het hele jaar door, 7 dagen per week, bedrijfsuitjes aan!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam