Bedrijfsuitje moet natuurlijk onvergelijk zijn

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje waar iedereen nog jaren over napraat?

Live Escape

Escape Rooms zijn dé oplossing voor het volgende leuke bedrijfsuitje

Ontsnappingskamers, ook wel Escape Rooms genoemd, worden met de dag populairder omdat veel mensen op zoek zijn naar meer leuke bedrijfsuitjes. Ook winnen escape rooms wereldwijd steeds meer aan populariteit vanwege hun unieke concepten.

Het enige wat je nodig hebt zijn lef, nieuwsgierigheid en algemene kennis. Een escape room is de perfecte ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en samen met je team of collega’s te werken aan creatieve oplossingen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op bedrijfsuitjes

De voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes

De belangrijkste voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes zijn dat ze cognitieve, sociale en andere vaardigheden verbeteren. Bovendien zorgt een escape room als bedrijfsuitje ervoor dat je je team beter leert kennen!

De populariteit van escape rooms is de laatste tijd enorm toegenomen. Daar is een goede verklaring voor: het is spannend en het kan jou en de andere deelnemers helpen om beter met elkaar om te gaan.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Een race tegen de klok in onze escape rooms!

Als je nog nooit van een escape room hebt gehoord, maakt dat niet uit want het idee is heel eenvoudig: een groep mensen wordt opgesloten in een kamer en krijgen doorgaans 60 minuten de tijd om uit te zoeken hoe ze uit de kamer kunnen ontsnappen. De groep moet deze taak overwinnen door middel van vele puzzels op te lossen en verschillende aanwijzingen te ontdekken die met elkaar in verband staan om de kamer te kunnen verlaten.

Voordat het spel begint, zal de spelleider de spelregels met je team doornemen en je eventuele vragen bespreken. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Om te ontsnappen, kun je alleen vertrouwen op de intelligentie en vindingrijkheid van je team. Dat is wat een escape room ervaring zo leuk maakt! Echte betrokkenheid bij de puzzels én de groep.

Escape rooms met verschillende thema’s vind je bij Live Escape

Op zoek naar escape rooms met verschillende thema’s? Dan ben je bij onze escape room in Rotterdam of onze escape room in Amersfoort op de juiste plek voor jouw volgende leuke bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes en teambuilding avonturen bij Live Escape zitten boordevol spanning en sensatie, waardoor teams de actie zelf kunnen ervaren. Teambuilding bedrijfsuitjes blijken krachtiger en waardevoller te zijn dan de formele diners die vaak door veel bedrijven gehouden worden. Teams krijgen de opdracht de verschillende missies te voltooien in een spannende escape room met allerlei thema’s om uit te kiezen.

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.

Het teambuilding aspect van een escape room bedrijfsuitje

Je kunt online boeken voor maximaal 24 spelers in 4 kamers tegelijk voor leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort en Rotterdam. Teambuilding is erg belangrijk voor een positieve werksfeer. Onze escape rooms zijn de perfecte ontsnapping aan de gebruikelijke kantooractiviteiten.

Live Escape biedt je de mogelijkheid om een escape room naar keuze te boeken in Rotterdam en Amersfoort. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar je kunt er ook speciale gelegenheden als verjaardagen, Kerstmis en leuke bedrijfsuitjes vieren. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Boekingen kunnen worden gedaan met onze gemakkelijk te gebruiken website, waarop alle details staan die je over de escape room wilt weten voor je leuke bedrijfsuitjes. Live Escape biedt het hele jaar door, 7 dagen per week, bedrijfsuitjes aan!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam