Bedrijfsuitje moet natuurlijk onvergelijk zijn

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje waar iedereen nog jaren over napraat?

Live Escape

Escape Rooms zijn dé oplossing voor het volgende leuke bedrijfsuitje

Ontsnappingskamers, ook wel Escape Rooms genoemd, worden met de dag populairder omdat veel mensen op zoek zijn naar meer leuke bedrijfsuitjes. Ook winnen escape rooms wereldwijd steeds meer aan populariteit vanwege hun unieke concepten.

Het enige wat je nodig hebt zijn je lef, nieuwsgierigheid en algemene kennis. Een escape room is de perfecte ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en samen met je team of collega’s te werken aan creatieve oplossingen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Hier een greep uit onze escape rooms gericht op bedrijfsuitjes

De voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes

De belangrijkste voordelen van escape rooms als bedrijfsuitjes zijn dat ze cognitieve, sociale en andere vaardigheden verbeteren. Bovendien zorgt een escape room als bedrijfsuitje ervoor dat je je team beter leert kennen!

De populariteit van escape rooms is de laatste tijd enorm toegenomen. Daar is een goede verklaring voor: het is spannend en het kan jou en de andere deelnemers helpen om beter met elkaar om te gaan.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Een race tegen de klok in onze escape rooms!

Als je nog nooit van een escape room hebt gehoord, maakt dat niet uit want het idee is heel eenvoudig: een groep mensen wordt opgesloten in een kamer en krijgt doorgaans 60 minuten de tijd om uit te zoeken hoe ze uit de kamer kunnen ontsnappen. De groep moet deze taak overwinnen om vele puzzels op te lossen en verschillende aanwijzingen te ontdekken die met elkaar in verband staan om de kamer te kunnen verlaten.

Voordat het spel begint, zal de spelleider de spelregels met je team doornemen en je eventuele vragen bespreken. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Om te ontsnappen, kun je alleen vertrouwen op de intelligentie en vindingrijkheid van je team. Dat is de wat een escape room ervaring zo leuk maakt! Echte betrokkenheid bij de puzzels én de groep.

Escape rooms met verschillende thema’s vind je bij Live Escape

Op zoek naar escape rooms met verschillende thema’s? Dan ben je bij onze escape room in Rotterdam of onze escape room in Amersfoort op de juiste plek voor jouw volgende leuke bedrijfsuitjes!

Bedrijfsuitjes en teambuilding avonturen bij Live Escape zitten boordevol spanning en sensatie, waardoor teams de actie zelf kunnen ervaren. Teambuilding bedrijfsuitjes blijken krachtiger en waardevoller te zijn dan de formele diners die vaak door veel bedrijven gehouden worden. Teams krijgen de opdracht de verschillende missies te voltooien in een spannende escape room met allerlei thema’s om uit te kiezen.

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Het teambuilding aspect van een escape room bedrijfsuitje

Je kunt online boeken voor maximaal 24 spelers in 4 kamers tegelijk voor leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort en Rotterdam. Teambuilding is erg belangrijk voor een positieve werksfeer. Onze escape rooms zijn je perfecte ontsnapping aan de gebruikelijke kantooractiviteiten.

Live Escape biedt je de mogelijkheid om een escape room naar keuze te boeken in Rotterdam en Amersfoort. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar je kunt er ook speciale gelegenheden als verjaardagen, Kerstmis en leuke bedrijfsuitjes vieren. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Boekingen kunnen worden gedaan met onze gemakkelijk te gebruiken website, waarop alle details staan die je over de escape room wilt weten vóór je leuke bedrijfsuitjes. Live Escape biedt het hele jaar door, 7 dagen per week, bedrijfsuitjes aan!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam