Bedrijfsuitje Rotterdam

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE?

Probeer eens wat anders! Bij Live Escape kun je een geweldig bedrijfsuitje in Amersfoort organiseren. Boek een spannende escape room en combineer met een heerlijk arrangement.

DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES VAN AMERSFOORT

Haal het beste in je collega’s naar boven met de bedrijfsuitjes van Live Escape Amersfoort en leer ze van een hele andere kant kennen!

Bedrijfsuitjes

Ben jij op zoek naar wat je kan doen in Amersfoort als uitje met een hele groep? Bij Live Escape zijn er genoeg mogelijkheden en bieden we een breed arrangement. Reserveer dus direct of neem contact op als je vagen hebt!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Wat kost het leukste bedrijfsfeest van Amersfoort?

Dat bepaal je bijna helemaal zelf! Je kunt al een escape room boeken bij Live Escape Amersfoort vanaf 18 Euro (incl BTW). Indien gewenst kun je dit vervolgens aanvullen met onze leuke arrangementen. Ideaal als je een teamuitje moet organiseren dat binnen een bepaald budget moet passen.

Wat maakt dit zo'n leuk bedrijfsfeest?

Het is om te beginnen eens iets compleet nieuws! Escape Rooms zijn helemaal in momenteel en we verzekeren je; Live Escape Amersfoort heeft de beste en meest spannende escape rooms in de markt. Denk je dat jij en je collega’s kunnen ontsnappen? Jullie zullen echt heel goed moeten samenwerken. Leuk en nuttig dus!

Tegelijk is onze locatie in Amersfoort ook perfect ingericht voor een gezellig bedrijfsfeest. Natuurlijk zijn er de escape rooms, maar ook is er een gezellige ruimte met bar waar jij en je collega’s heerlijk voor en na de escape room kunnen vertoeven. Voor een drankje bijvoorbeeld, maar in samenwerking met een restaurant op wandelafstand ook voor complete diners.

Is Live Escape Amersfoort goed bereikbaar?

Nou en of! Het O.V. stopt bijna recht voor de deur bij onze locatie in Amersfoort. Ook per auto zijn we meer dan uitstekend bereikbaar, we zijn gevestigd in Winkelcentrum Oppidium en daar hoort een hele grote parkeergarage bij. We delen de ingang met JumpXL.

Is dit niet te eng voor een bedrijfsfeest?

Nee! Geloof ons; onze escape rooms zullen je hart af en toe beslist een stukje sneller doen kloppen, maar onder de streep is het allemaal fun and games natuurlijk.

En mocht een van je collega’s het toch te eng vinden, dan kan hij of zij altijd op de stopknop drukken. De lichten gaan gelijk aan, het spel stopt en de deuren openen zich automatisch. Het bedrijfsfeest moet wel voor iedereen leuk blijven natuurlijk!

Kan Live Escape helpen met het organiseren van het bedrijfsfeest?

Jazeker! Met alle plezier zelfs. Neem contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren dat perfect aansluit op de wensen het budget.

Kunnen we eerst eten en daarna de escape room spelen?

Het zou eventueel kunnen maar we raden het af. De escape rooms starten op vaste tijden en gezellig uit eten met collega’s waarbij je steeds op de klok moet kijken is echt een afknapper.

We raden dan ook altijd aan om eerst de escape rooms te bezoeken en vervolgens naar het restaurant te wandelen.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum