EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE?

Probeer eens wat anders! Bij Live Escape kun je een geweldig bedrijfsuitje in Amersfoort organiseren. Boek een spannende escape room en combineer met een heerlijk arrangement.

DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES VAN AMERSFOORT

Haal het beste in je collega’s naar boven met de bedrijfsuitjes van Live Escape Amersfoort en leer ze van een hele andere kant kennen!

Bedrijfsuitjes

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Wat kost het leukste bedrijfsfeest van Amersfoort?

Dat bepaal je bijna helemaal zelf! Je kunt al een escape room boeken bij Live Escape Amersfoort vanaf 18 Euro (incl BTW). Indien gewenst kun je dit vervolgens aanvullen met onze leuke arrangementen. Ideaal als je een teamuitje moet organiseren dat binnen een bepaald budget moet passen.

Wat maakt dit zo'n leuk bedrijfsfeest?

Het is om te beginnen eens iets compleet nieuws! Escape Rooms zijn helemaal in momenteel en we verzekeren je; Live Escape Amersfoort heeft de beste en meest spannende escape rooms in de markt. Denk je dat jij en je collega’s kunnen ontsnappen? Jullie zullen echt heel goed moeten samenwerken. Leuk en nuttig dus!

Tegelijk is onze locatie in Amersfoort ook perfect ingericht voor een gezellig bedrijfsfeest. Natuurlijk zijn er de escape rooms, maar ook is er een gezellige ruimte met bar waar jij en je collega’s heerlijk voor en na de escape room kunnen vertoeven. Voor een drankje bijvoorbeeld, maar in samenwerking met een restaurant op wandelafstand ook voor complete diners.

Is Live Escape Amersfoort goed bereikbaar?

Nou en of! Het O.V. stopt bijna recht voor de deur bij onze locatie in Amersfoort. Ook per auto zijn we meer dan uitstekend bereikbaar, we zijn gevestigd in Winkelcentrum Oppidium en daar hoort een hele grote parkeergarage bij. We delen de ingang met JumpXL.

Is dit niet te eng voor een bedrijfsfeest?

Nee! Geloof ons; onze escape rooms zullen je hart af en toe beslist een stukje sneller doen kloppen, maar onder de streep is het allemaal fun and games natuurlijk.

En mocht een van je collega’s het toch te eng vinden, dan kan hij of zij altijd op de stopknop drukken. De lichten gaan gelijk aan, het spel stopt en de deuren openen zich automatisch. Het bedrijfsfeest moet wel voor iedereen leuk blijven natuurlijk!

Kan Live Escape helpen met het organiseren van het bedrijfsfeest?

Jazeker! Met alle plezier zelfs. Neem contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren dat perfect aansluit op de wensen het budget.

Kunnen we eerst eten en daarna de escape room spelen?

Het zou eventueel kunnen maar we raden het af. De escape rooms starten op vaste tijden en gezellig uit eten met collega’s waarbij je steeds op de klok moet kijken is echt een afknapper.

We raden dan ook altijd aan om eerst de escape rooms te bezoeken en vervolgens naar het restaurant te wandelen.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum