TEAMUITJE IN AMERSFOORT

Het leukste teamuitje in Amersfoort? Wat dacht je van eens lekker opgesloten worden in een paar spannende ruimtes met slechts 60 minuten om te ontsnappen…

HET LEUKSTE TEAMUITJE VAN AMERSFOORT!

Je laten opsluiten in een griezelige ruimte vol mysterie waar je in 60 minuten uit moet ontsnappen, of anders…Hoe is dat niet het leukste bedrijfsuitje van Amersfoort? Laat het maar aan Live Escape Amersfoort over om jou en je collega’s een bloedstollend avontuur te laten beleven waar teamwork echt het enige is dat jullie kan redden van een onzeker lot.

Voor en na de escape rooms ben je welkom aan onze gezellige bar voor een verfrissend drankje en een lekkere versnapering. Liever wat uitgebreider? We bieden ook complete arrangementen met diner. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk teamuitje in Amersfoort.

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt

Waar in Amersfoort vindt dit bedrijfsuitje plaats?

Wij zijn gevestigd aan de Groningerhaven 176 in Amersfoort. Hier zal jullie waanzinnige bedrijfsuitje plaatsvinden. Je bereikt ons heel makkelijk via het OV, en met de auto is het minstens even makkelijk. Ideaal!

Voor hoeveel personen is dit teamuitje maximaal?

We hebben drie escape rooms waarmee maximaal 24 personen tegelijk de escape rooms kunnen spelen. Onze gezellige wachtruimte met bar biedt nog eens plaats aan ongeveer 30 personen. Het maximale aantal personen dat wij ongeveer kunnen ontvangen ligt dus rond de 50.

Kan ik een offerte ontvangen voor dit bedrijfsuitje?

Absoluut. Neem even contact met ons op via het contactformulier op de website (leg even kort uit wat je ongeveer in gedachten hebt) en we sturen je zo snel mogelijk de offerte.

Kan Live Escape het hele teamuitje in Amersfoort ook organiseren?

Dat kunnen we niet alleen, het is ons zelfs een genoegen! We vinden weinig dingen leuker dan onvergetelijke teamuitjes organiseren, dus laat maar aan ons over => contact.

Kunnen we met ons team ook eten en drinken bij Live Escape?

Zeker weten. We hebben een hele gezellige wachtruimte met bar waar je samen met je collega’s kunt genieten van een lekker drankje en hapje. Bekijk gerust eens onze arrangementen om een impressie van de mogelijkheden te krijgen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Bij Live Escape Amersfoort hebben wij drie werkelijk unieke escape rooms, elk met hun eigen thema’s en puzzels die opgelost moeten worden om te ontsnappen. Reken maar dat we er voldoende spannende momenten in hebben verwerkt…

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort