Vrijgezellenfeest Rotterdam

TEAMUITJE AMERSFOORT

Teamuitje Amersfoort gezocht? Kom naar Live Escape in Amersfoort!

Teamuitje Amersfoort gezocht? Kom naar Live Escape in Amersfoort!

Teambuilding is belangrijker dan ooit tevoren vanwege drukke agenda’s en hectische werkroutines. En zelfs als we wat vrije tijd krijgen, is het belangrijk om deze tijd goed te benutten in de vorm van een teamuitje Amersfoort. Gun jezelf een pauze van je gebruikelijke routine en vind een gezonde activiteit die voor een betere teamspirit kan zorgen!

Live Escape biedt in Amersfoort teamuitjes in de vorm van escape rooms. In slechts 60 minuten krijg je tijdens een Amersfoort teamuitje van Live Escape te maken met lastige uitdagingen die door het team opgelost moeten worden. In de escape rooms vind je puzzelspellen en allerlei andere spannende uitdagingen in verschillende thema’s. Naast het feit dat een bezoek aan een escape room helpt bij teambuilding is het vooral een gezellig uitje vol spanning en plezier. Heb jij er al zin in?

Een Amersfoort Teamuitje vind je bij Live Escape!

Bezoek een van de escape rooms van Live Escape als je op zoek bent naar een fantastisch teamuitje dat je niet snel zal vergeten. In de escape rooms kunnen 8 mensen tegelijk spelen. Een bezoek aan een escape room is een spannende activiteit waar samenwerken met je vrienden en collega’s centraal staat. Live Escape is 7 dagen per week geopend en je kunt online de tijd en datum reserveren waarop je jouw teamuitje in Amersfoort zou willen laten plaatsvinden. Live Escape biedt verschillende thema's die allemaal geschikt zijn als je in Amersfoort een teamuitje zoekt!

LIVE Escape biedt het leukste teamuitje Amersfoort!

The Wizard School is je beste keus als je in Amersfoort een teamuitje zoekt en fan bent van Harry Potter. Het niveau van de ruimte is aanpasbaar waardoor de ruimte geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen die houden van fictie.

Stel een team samen en ga voor een dag vol plezier tijdens dit teamuitje in Amersfoort. Het is jouw moment om Hogwarts te beleven! Je hebt samen met je team 60 minuten de tijd om te ontsnappen met behulp van verschillende puzzels en raadsels die erbij helpen om jouw team beter te leren kennen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Theft at the Morgue als teamuitje in Amersfoort

Theft at the Morgue is een andere interessante escape room waarin je voorwerpen van hoge waarde terug moet vinden die uit het lijkenhuis gestolen zijn. Het team moet zijn spelers verdelen en in het lijkenhuis naar aanwijzingen zoeken om de verloren voorwerpen terug te vinden.

Je moet puzzels oplossen en raadsels doorgronden met door goed met je team samen te werken. Wil je in Amersfoort een teamuitje plannen? Live Escape biedt je ongetwijfeld een gezellige middag of avond!

MEER ARRANGEMENTEN

Spanning tijdens een Amersfoort teamuitje

Cabin 666 is een andere escape room die zich in de bossen van Oostenrijk afspeelt voor wandelaars en kampeerders. In de afgelopen maanden zijn er steeds meer mensen uit hun hut verdwenen nadat een klein meisje op 12-jarige leeftijd op mysterieuze wijze verdween en nooit meer werd teruggezien.

Je moet het raadsel van de vermiste personen binnen 60 minuten oplossen, anders krijg je te maken met ernstige gevolgen!

Verzamel je vrienden of collega’s en boek in Amersfoort een teamuitje

Een bezoek aan Live Escape is uitermate geschikt als teamuitje Amersfoort en zelfs als vrijgezellenfeest. De escape rooms zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen doordat de moeilijkheidsgraad aanpasbaar is.

Omdat het spanning en veel plezier combineert, is een escape room een fantastische optie voor een Amersfoort teamuitje. Je leert elkaar veel beter kennen: een uur lang worden jij en je collega’s opgesloten in een escape room met slechts 60 minuten om te ontsnappen. Samenwerken is een must! Neem gerust contact op bij vragen, het team van Live Escape staat voor je klaar!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum