GOEDKOPE UITJES AMERSFOORT

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape Amersfoort

GOEDKOPE UITJES AMERSFOORT

Er zijn verschillende goedkope uitjes in Amersfoort die je kunt doen. Of je er nu voor kiest om een monument te bezoeken of een dierenpark. Ook kun je ervoor kiezen om jezelf en je vrienden uit te dagen en je creatieve kant te onderzoeken. Dit doe je door een escape room te doen! Ja, ook dit kun je doen met een laag budget.

Bij Live Escape bieden we zowel in Rotterdam als Amersfoort en binnenkort zelfs in Utrecht verschillende soorten escape rooms aan. In Amersfoort hebben we 3 verschillende escape rooms, elk met een eigen verhaal en een eigen oplossing.

Als goedkoop uitje in Amersfoort kun je voor veel verschillende dingen kiezen. Maar het leukste is natuurlijk dat je samen met je vrienden, familie of collega’s een uitdaging en samenwerking aangaat om zo te kunnen ontsnappen uit de escape room.

play

DIT IS WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN GOEDKOPE UITJES AMERSFOORT

Doordat we werken met drie verschillende kamers kun je zelf de keuze maken welk onderwerp jullie het meest aanspreekt. Elke kamer heeft namelijk een eigen verhaal en een eigen invulling die hier feilloos op aansluit. Je kunt bij ons altijd naar binnen lopen, maar voor het spelen van een escape room raden we aan van tevoren te reserveren. Zo weet je zeker dat je jouw gewenste escape room en tijd hebt!

Onze escape rooms kunnen gespeeld worden met 3 tot 8 personen. Hier krijg je een uur de tijd voor, waarbij de tijd ingaat zodra de deur achter jou sluit. Voordat je de escape room ingaat vertellen we je het verhaal van de escape room. Het nut van het achtergrondverhaal is om jullie het verhaal echt te laten beleven alsof jullie erin zitten. Het geeft je sturing in wat de oplossing is en vooral waar jullie straks in terechtkomen.

In de escape room bevinden zich verschillende raadsels, spellen en opdrachten. Door deze op te lossen kom je steeds dichter bij het vinden van de oplossing. Zijn jullie binnen het uur de escape room uit, dan hebben jullie het gehaald! Dit lukt echter alleen wanneer goed wordt samengewerkt en er duidelijke communicatie is.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Verschillende mogelijkheden voorn goedkope uitjes Amersfoort

Bij Live Escape bieden we verschillende opties als uitje aan. Zoals hiervoor al is benoemd, hebben we drie verschillende kamers. Deze heten ‘Theft at the Morgue’, ‘The Wizard School’ en ‘Cabin 666’. De naam van de escape room zegt eigenlijk al genoeg over wat je van de kamer kunt verwachten.

Zo wordt je in ‘The Wizard School’ compleet ondergedompeld in de wereld van de tovenarij. Vindt hier maar eens je weg naar buiten! In deze kamer vind je weer hele andere opdrachten dan in een andere escape room. Ook al ben je ervaren met escape rooms, kun je jezelf elke keer weer blijven uitdagen. Naast de race tegen de klok en het oplossen van de spellen, ligt de grootste uitdaging misschien wel in het samenwerken.
Een escape room biedt dan ook ontzettend veel kansen om elkaar echt te leren kennen. Weet jij hoe je onder druk reageert? Probeer het uit en daag jezelf en je vrienden uit door één van onze escape rooms te kiezen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

De kosten en arrangementen van low budget uitjes Amersfoort

De mogelijkheden voor low budget uitjes in Amersfoort zijn ontzettend groot. Ook onze escape rooms zijn ontzettend goed te doen met een laag budget. Wanneer je met bijvoorbeeld en team- of bedrijfsuitje met 8 personen komt betaal je maar €19 – €21 per persoon. De prijs verschilt per dag, waarbij je iets meer betaalt op de weekenddagen dan doordeweeks.

Wanneer je met minder mensen komt, zul je iets meer betalen. Deze bedragen zullen natuurlijk niet veel hoger zijn. Wanneer je graag meer wilt doen dan alleen een escape room, bieden we bij Live Escape ook een arrangement in Amersfoort aan. Hierbij kun je genieten van een etentje, een cursus of een high-wine nadat je jouw escape room succesvol hebt verlaten.

Of je nu met zijn drieën of met zijn achten komt, het blijft een uitdaging om goed samen te werken en op tijd weer buiten te staan.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 19 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum