EEN ORIGINEEL VRIJGEZELLENFEEST

Ga je vrijgezellenfeest vlammend van start door je eens lekker te laten opsluiten bij Live Escape Amersfoort! Een ware ervaring die jullie niet snel zullen vergeten…

HET LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST START BIJ LIVE ESCAPE

Je vrijgezellenfeest in Amersfoort vliegend van start laten gaan? Hoe doe je dat nu beter dan met een paar spannende escape rooms! Iedereen komt gelijk in actie, je maak een waar avontuur door en leert elkaar in rap tempo kennen. Bij een Escape Room maakt het niet uit welke samenstelling de groep heeft. Mannen, vrouwen, jong of oud en of je elkaar nu al jaren kent of niet, het maakt niet uit, voor iedereen is dit ontzettend leuk en uitdagend!

Zin in een sensationele en avontuurlijke start van je vrijgezellenfeest in Amersfoort? Dan zien we jullie graag verschijnen!

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt over het organiseren van een geweldig teambuilding uitje in Amersfoort!

Wat kost het leukste vrijgezellenfeest van Amersfoort?

Je speelt onze escape rooms al vanaf 18,00 Euro per persoon. Verder bepaal je de prijs helemaal zelf. Je kunt a la carte drankjes en hapjes aan de bar bestellen, maar ook bieden we complete arrangementen. Voor ieder wat wils!

Mogen we beschonken de escape rooms in?

Nee. Het is niet toegestaan om onze escape rooms in beschonken toestand te spelen. Geloof ons; dat wil je ook niet. Ze zijn nuchter al spannend en uitdagend genoeg….Vanzelfsprekend ontvangen we jullie wel met alle plezier na afloop aan onze bar alwaar het rituele drinkgelag van start kan gaan.

Met hoeveel mensen kunnen we het vrijgezellenfeest vieren?

Wij hebben drie escape rooms. Elke escape room kan maximaal door 8 personen tegelijk worden gespeeld. In totaal zijn we dus prima ingericht op groepen tot 24 personen. Iets groter kan trouwens prima. We hebben ook nog een hele gezellige wachtruimte met bar, dus rouleren is prima mogelijk!

Waar zit Live Escape in Amersfoort?

Wij zijn gevestigd aan de Groningerhaven 176 te Amersfoort. Je bereikt ons uitstekend per OV (wellicht wel handig bij een vrijgezellenfeest), en ook per auto zijn wij uitstekend bereikbaar.

Wat maakt dit het leukste vrijgezellenfeest van Amersfoort?

Je vrijgezellenfeest gaat vliegend van start! Iedereen komt in actie en je moet wel samenwerken om te ontsnappen. Bovendien zit de sfeer er gelijk goed in, want geloof ons…er staat je een avontuur te wachten in onze escape rooms. Durven jullie?
Als je een vrijgezellenfeest in Amersfoort wil vieren dan is Live Escape het perfecte startpunt. Je kunt zo de stad in en je bereikt ons heel makkelijk met het OV en de auto.
Jullie zijn van harte welkom in onze gezellige wachtruimte met bar voor een heerlijk drankje en hapje. Leuk verzamelen dus en nog leuker naborrelen!
Jullie bepalen zelf de kosten. Speel alleen een escape room of combineer met onze arrangementen.
We denken graag mee over hoe we jullie vrijgezellenfeest in Amersfoort echt compleet onvergetelijk kunnen maken. Neem contact op als je wel wat hulp kunt gebruiken.
Je reserveert je onvergetelijke vrijgezellenfeest in Amersfoort eenvoudig online!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Bij Live Escape Amersfoort hebben wij drie werkelijk unieke escape rooms, elk met hun eigen thema’s en puzzels die opgelost moeten worden om te ontsnappen. Reken maar dat we er voldoende spannende momenten in hebben verwerkt…

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort