TEAMBUILDING UITJE

Ben je op zoek naar een leuk teambuilding uitje in Amersfoort? Overweeg dan eens het spelen van een escape room bij Live Escape Amersfoort. Spannend, gezellig en doeltreffend.

HET LEUKSTE TEAMBUILDING UITJE VAN AMERSFOORT?

Misschien wel! We laten het oordeel graag aan jullie over natuurlijk, maar het spelen van een escape room met je collega’s is echt ontzettend leuk. Je wordt opgesloten in onze fraai gedecoreerde ruimtes en jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Gedurende het uur voeren wij de spanning op…Alleen door heel goed samen te werken met je collega’s zal het jullie lukken om op tijd te ontsnappen.

Na afloop van de escape room neem je met je collega’s gezellig plaats aan onze bar en kunnen jullie het hele avontuur nog eens herbeleven. We bieden trouwens ook nog aanvullende arrangementen om je teambuilding uitje in Amersfoort helemaal af te maken.

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt over het organiseren van een geweldig teambuilding uitje in Amersfoort!

Wat maakt een escape room zo'n leuk teambuilding uitje?

Stel je voor; jij en je collega’s worden 60 minuten opgesloten in een sfeervolle ruimte met uniek thema. De deur gaat dicht en de lichten worden gedimd. Vanaf dit moment hebben jij en je collega’s 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Gedurende het uur maken voeren wij, ehh, de spanning een beetje op zeg maar. Het zal duidelijk worden dat jullie maar beter kunnen ontsnappen…

Om te ontsnappen moeten jij en je collega’s samenwerken. De ruimtes zitten vol puzzels, geheimen en mysterie. Zie je al in waarom dit zo’n geweldig teambuilding uitje is? Er is interactie en actie vanaf minuut 1! Je leert je collega’s op een heel andere manier kennen en moet samenwerken om te ontsnappen. Samen beleef je een onvergetelijk avontuur.

Na afloop doen jullie gezellig samen een borreltje aan de bar of genieten jullie van onze arrangementen.

Met hoeveel personen mogen we kunnen teambuilden?

Op onze locatie in Amersfoort hebben wij drie verschillende escape rooms. Iedere escape room kan door maximaal 8 personen tegelijk worden gespeeld. In onze gezellige kantine met bar kunnen nog eens 25 personen plaatsnemen. Zo kunnen twee groepen elkaar afwisselen. In totaal kunnen wij dus teambuilding uitjes organiseren voor ongeveer 50 personen.

Het minimale aantal personen waarmee je een escape room kunt spelen is overigens 3.

Wat kost het leukste teambuilding uitje van Amersfoort?

Teambuilden bij Live Escape Amersfoort kan al vanaf 18,00 per persoon (incl. BTW). Maak je er liever een completer teambuilding uitje van? Dan kun je bij ons ook gezellig een hapje komen eten. Al vanaf 55,00 per persoon (incl. BTW) kun je een escape room boeken met inbegrip van een 3-gangen diner.

Je kunt van je teambuilding uitje overigens ook een compleet bedrijfsfeest maken als je zou willen! Je kunt onze locatie exclusief afhuren, met inbegrip van drankjes en hapjes. Neem gerust even contact met ons op bij interesse.

Waar in Amersfoort vindt dit teambuilding uitje plaats?

Het hele teambuilding uitje vindt plaats bij ons op locatie te Amersfoort. Wij zijn gevestigd aan de Groningerhaven 176 te Amersfoort. Je kunt deze locatie uitstekend per O.V. bereiken. Met de auto gaat het al minstens even soepel!

Hoe lang van te voren moeten we bij Live Escape Amersfoort zijn?

We vragen jullie graag om minimaal 10 minuten voor aanvang van het teambuilding uitje aanwezig te zijn op onze locatie te Amersfoort. Eerder komen? Geen probleem! We hebben een gezellige wachtruimte met bar waar je alvast gezellig een hapje en drankje kunt nuttigen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Bij Live Escape Amersfoort hebben wij drie werkelijk unieke escape rooms, elk met hun eigen thema’s en puzzels die opgelost moeten worden om te ontsnappen. Reken maar dat we er voldoende spannende momenten in hebben verwerkt…

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort