Escape room voor kinderen in Amersfoort

Escape room voor kinderen

Met een escape room als kinderfeestje maak je de perfecte keuze! Je geeft kinderen een goed gevoel, omdat ze een probleem oplossen. Daarnaast is het ideaal om in een grotere groep te doen. Reserveer de escape room direct!

Soort escape room kinderfeestje

Bij Live Escape hebben we speciaal een escape room voor kinderen en families samengesteld. Jouw groep zal door een reeks uitdagingen en interactieve puzzels moeten navigeren om door de kamers te komen en te ontsnappen. Een escape room als kinderfeestje is een geweldige uitje om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren. In een groep moeten de kinderen namelijk samenwerken om bij de oplossing te komen. Wanneer ze de escape room hebben opgelost, geeft dit ze een geweldig gevoel! De escape rooms voor kinderfeestjes bij Live Escape zijn ontworpen om een veilige, uitdagende en een ongelooflijk leuke ervaring te bieden voor groepen kinderen en families. Maar wees gewaarschuwd! Het zal niet makkelijk zijn.

Live Escape

Hoe ziet de escape room kinderfeestje eruit?

Allereerst zullen wij de groep een duidelijke uitleg geven over de escape room. Waar zit de stop-knop? Wat is het verhaal dat voorafgaat aan de escape room? Hoe werkt het spel verder? Eenmaal opgesloten in de escape room moeten alle kinderen samenwerken om de ruimte te verkennen, aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en deel te nemen aan uitdagingen waarmee je stap voor stap, vooruitgang boekt in het spel. Dit is cruciaal om te kunnen ontsnappen voor het einde van de countdown!

Of je het doel nu hebt bereikt, of dat het alarm net voor het bereiken van je doel is afgegaan, de escape room eindigt altijd met een debriefing tussen de spelers en de Game Master. Daarna is het tijd voor een lekker hapje, drankje of misschien wel een stuk verjaardagstaart!

play

Wat maakt onze escape room zo kindvriendelijk?

De escape room voor een kinderfeestje is een stuk simpeler ingericht dan alle anderen. De puzzels met een ontsnapping ervaring zijn een stuk versimpeld voor een kortere aandachtsspanne! De opdrachten zijn een stuk makkelijker en korter. Zo zorgen we er bij Live Escape voor dat kinderen van 10 jaar en ouder geboeid blijven.

Geen van onze escape rooms voor kinderen zijn daarnaast eng of hebben inhoud voor volwassenen waar je jouw kind niet bij in de buurt zou willen hebben. Bij ons draait het in deze escape rooms allemaal om lachen in plaats van angst! De kinderen hebben zo echt even het idee dat ze in een hele andere wereld zijn.

Wat als het de kinderen niet lukt om te ontsnappen?

Om uit de escape room te komen, moet je de aanwijzingen en puzzelonderdelen zien te vinden die in de kamer verborgen zijn. Deze puzzels helpen je bij het openen van sloten en het oplossen van problemen tijdens het spel.

Als je er niet in slaagt te ontsnappen voordat de timer is afgelopen, word je uit de kamer begeleid en zal een medewerker de aanwijzingen die je hebt gemist onthullen en je uitleggen hoe je het spel kunt winnen. Maar niet als je het nog een keer wilt proberen, dan vertellen ze je niets!

Neem dan gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over de escape room voor een kinderfeestje. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken! De escape room is helemaal veilig en volledig ingericht voor kinderen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Ga voor de beste escape room voor kinderen!

Een escape room is een perfecte manier om een verjaardag of een speciale gelegenheid te vieren! Onze escape room in Amersfoort is perfect ingericht voor alle kinderfeestjes. Wij zorgen ervoor dat kinderen de perfecte ervaring krijgen en met een lach de deur uit lopen. Heb je nog vragen over het spel of alles wat er omheen gebeurt? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam