Rotterdam Packages

ARRANGEMENTS

Combine your Escape Room experience with dinner or drinks

ESCAPE ROOM PACKAGES

Live Escape Rotterdam offers you a wide choice of packages to complete your fun day out!
Combine your Escape Room Rotterdam for a complete day.

ESCAPE ROOM + DINNER

 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€63,50 per persoon incl. escape room

VIEW
 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€79 per persoon incl. Escape Room

VIEW

ESCAPE ROOM + DRINKS

 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€31.50 per persoon excl. Escape Room

VIEW
 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€44.50 per persoon excl. Escape Room

VIEW

ESCAPE ROOM + WORKSHOP

 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€29.50 per person excl. Escape Room

VIEW
 • 3.5 hours
 • Min 5 persons

€29.50 per person excl. Escape Room

VIEW

With us you can choose from different packages to do as an outing with your team or company for example. If you want to do an escape room in Rotterdam as a group outing, you can choose from four different types! Check them out!

Reviews

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.
img

THEY ESCAPED

These groups took up the challenge and managed to escape! Can you do it too?

Experience
Experience
Experience
Experience
Experience
Experience

CONTACT US

Are you ready for a fun experience or do you just have a question? Please contact us using the form below, we will be happy to help you!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam