Een Escape Room ideaal voor teambuilding

Zoek je een teambuilding activiteit? Denk dan aan een escape room bij Live Escape voor een spannend, gezellig en doeltreffende teambuilding.

Live Escape

Escape Rooms: een geweldige teambuilding activiteit

Escape room spellen zijn avonturen spellen waarbij de spelers in een kamer worden opgesloten en elementen van de kamer moeten gebruiken. Dit alles om een reeks puzzels op te lossen en binnen een bepaalde tijdslimiet te ontsnappen. De spellen zijn bedoeld voor teambuilding en vereisen meestal 4-6 personen om te spelen. Escape room spellen als teambuilding spel begonnen oorspronkelijk als live-action rollenspellen, maar zijn sindsdien populair geworden als op zichzelf staande spellen. Er zijn nu duizenden escape rooms over de hele wereld, waarbij steeds nieuwe thema’s en puzzels worden bedacht. Of je nu een leuke manier zoekt om een middag met vrienden door te brengen of een unieke teambuilding oefening, escape room spellen zijn een geweldige optie.

play

EEN AANTAL VAN ONZE ESCAPE ROOMS

Het spelen van een escape room met je collega’s is echt ontzettend leuk. Je wordt opgesloten in onze compleet gedecoreerde escape rooms en jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen. Wij voeren de spanning op en alleen als jullie goed samenwerken zal het jullie team lukken om te ontsnappen.

Hoe kunnen escape room spellen helpen bij teambuilding?

Team building spelletjes kunnen een leuke en effectieve manier zijn om de communicatie en samenwerking binnen een groep te verbeteren. Escape rooms zijn bijzonder geschikt voor dit doel, omdat ze de spelers verplichten samen te werken om puzzels op te lossen en gezamenlijk de oplossing van het spel te vinden. Van nature dwingen escape room spellen de spelers om creatief te denken, effectief te communiceren, en als team beslissingen te nemen. Op deze manier vormen ze een ideale omgeving om teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien zijn escape rooms vaak intens en uitdagend, wat kan helpen een gevoel van eenheid en kameraadschap onder de deelnemers te bevorderen. Kortom, escape room spellen zijn een plezierige manier om teambuilding aan te moedigen en teamwork te bevorderen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Wat zijn enkele tips voor het spelen van escape room spellen bij team building?

Escape rooms zijn een leuke teambuilding activiteit die je geest en probleemoplossend vermogen uitdagen. Hier enkele tips om je te helpen de escape room te verslaan:

  1. Werk als een team – het is belangrijk dat je communiceert en samenwerkt met je teamgenoten om de puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen.
  2. Let op details – vaak zijn de aanwijzingen in het zicht verborgen, dus het is belangrijk je omgeving goed te onderzoeken.
  3. Wees creatief – denk buiten de kaders om oplossingen voor de puzzels te vinden.
  4. Blijf kalm – als je vastloopt, haal dan diep adem en ontspan. De kans is groot dat het antwoord vlak voor je ligt.
  5. Heb plezier! – Onthoud dat escape rooms bedoeld zijn om leuk te zijn, dus neem ze niet te serieus. Als je vastloopt, vraag dan om een hint van de host en ga verder.

Hoe kun je het beste escape room spel voor je team vinden?

Live Escape heeft leuke escaperooms en heeft leuke en unieke teambuilding activiteiten die door mensen van alle leeftijden leuk gevonden kan worden. Als je een spannende manier zoekt om een band op te bouwen met je collega’s of vrienden, dan is een escape room spel de perfecte manier om dat te doen! Maar met zoveel verschillende mogelijkheden, hoe kies je de beste voor je team?

Hier zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een escape room spel als leuke teambuilding activiteit: de grootte van je groep: Je zult er zeker van willen zijn dat het spel dat je kiest geschikt is voor het aantal mensen in je groep.

De moeilijkheidsgraad: Niet alle escape room spellen zijn gelijk geschapen als het op moeilijkheidsgraad aankomt. Sommige zijn uitdagender dan andere, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor het vaardigheidsniveau van je team. Je wilt niet urenlang in een kamer vastzitten zonder hoop op ontsnapping!

Het thema van de escape room: Er zijn veel verschillende thema’s om uit te kiezen als het om escape room spellen gaat. Van horror escape rooms tot escape rooms met tovenaars als thema. Er is vast wel een thema dat je team interesseert. Zorg ervoor dat je er een kiest waarvan iedereen zal genieten. Heb je wat meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit?

Op zoek naar een activiteit in Amersfoort of Rotterdam? Overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape! Spannend en leuk, een escape room is ook een effectieve manier om teamwork en communicatie te bevorderen. Je team zal moeten samenwerken om puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden om uit de kamer te ontsnappen. Dit is een leuke activiteit voor groepen van alle groottes en leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend teambuilding evenement, overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape Amersfoort of Live Escape Rotterdam.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam