Een Escape Room ideaal voor teambuilding

Zoek je een teambuilding activiteit? Denk dan aan een escape room bij Live Escape voor een spannend, gezellig en doeltreffende teambuilding.

Live Escape

Escape Rooms: een geweldige teambuilding activiteit

Escape room spellen zijn avonturen spellen waarbij de spelers in een kamer worden opgesloten en elementen van de kamer moeten gebruiken. Dit alles om een reeks puzzels op te lossen en binnen een bepaalde tijdslimiet te ontsnappen. De spellen zijn bedoeld voor teambuilding en vereisen meestal 4-6 personen om te spelen. Escape room spellen als teambuilding spel begonnen oorspronkelijk als live-action rollenspellen, maar zijn sindsdien populair geworden als op zichzelf staande spellen. Er zijn nu duizenden escape rooms over de hele wereld, waarbij steeds nieuwe thema’s en puzzels worden bedacht. Of je nu een leuke manier zoekt om een middag met vrienden door te brengen of een unieke teambuilding oefening, escape room spellen zijn een geweldige optie. Bekijk onze escape rooms in Rotterdam.

play

EEN AANTAL VAN ONZE ESCAPE ROOMS

Het spelen van een escape room met je collega’s is echt ontzettend leuk. Je wordt opgesloten in onze compleet gedecoreerde escape rooms en jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen. Wij voeren de spanning op en alleen als jullie goed samenwerken zal het jullie team lukken om te ontsnappen.

Hoe kunnen escape room spellen helpen bij teambuilding?

Team building spelletjes kunnen een leuke en effectieve manier zijn om de communicatie en samenwerking binnen een groep te verbeteren. Escape rooms zijn bijzonder geschikt voor dit doel, omdat ze de spelers verplichten samen te werken om puzzels op te lossen en gezamenlijk de oplossing van het spel te vinden. Van nature dwingen escape room spellen de spelers om creatief te denken, effectief te communiceren, en als team beslissingen te nemen. Op deze manier vormen ze een ideale omgeving om teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien zijn escape rooms vaak intens en uitdagend, wat kan helpen een gevoel van eenheid en kameraadschap onder de deelnemers te bevorderen. Kortom, escape room spellen zijn een plezierige manier om teambuilding aan te moedigen en teamwork te bevorderen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat zijn enkele tips voor het spelen van escape room spellen bij team building?

Escape rooms zijn een leuke teambuilding activiteit die je geest en probleemoplossend vermogen uitdagen. Hier enkele tips om je te helpen de escape room te verslaan:

  1. Werk als een team – het is belangrijk dat je communiceert en samenwerkt met je teamgenoten om de puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen.
  2. Let op details – vaak zijn de aanwijzingen in het zicht verborgen, dus het is belangrijk je omgeving goed te onderzoeken.
  3. Wees creatief – denk buiten de kaders om oplossingen voor de puzzels te vinden.
  4. Blijf kalm – als je vastloopt, haal dan diep adem en ontspan. De kans is groot dat het antwoord vlak voor je ligt.
  5. Heb plezier! – Onthoud dat escape rooms bedoeld zijn om leuk te zijn, dus neem ze niet te serieus. Als je vastloopt, vraag dan om een hint van de host en ga verder.

Hoe kun je het beste escape room spel voor je team vinden?

Live Escape heeft leuke escaperooms en heeft leuke en unieke teambuilding activiteiten die door mensen van alle leeftijden leuk gevonden kan worden. Als je een spannende manier zoekt om een band op te bouwen met je collega’s of vrienden, dan is een escape room spel de perfecte manier om dat te doen! Maar met zoveel verschillende mogelijkheden, hoe kies je de beste voor je team?

Hier zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een escape room spel als leuke teambuilding activiteit: de grootte van je groep: Je zult er zeker van willen zijn dat het spel dat je kiest geschikt is voor het aantal mensen in je groep.

De moeilijkheidsgraad: Niet alle escape room spellen zijn gelijk geschapen als het op moeilijkheidsgraad aankomt. Sommige zijn uitdagender dan andere, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor het vaardigheidsniveau van je team. Je wilt niet urenlang in een kamer vastzitten zonder hoop op ontsnapping!

Het thema van de escape room: Er zijn veel verschillende thema’s om uit te kiezen als het om escape room spellen gaat. Van horror escape rooms tot escape rooms met tovenaars als thema. Er is vast wel een thema dat je team interesseert. Zorg ervoor dat je er een kiest waarvan iedereen zal genieten. Heb je wat meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit?

Op zoek naar een activiteit in Amersfoort of Rotterdam? Overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape! Spannend en leuk, een escape room is ook een effectieve manier om teamwork en communicatie te bevorderen. Je team zal moeten samenwerken om puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden om uit de kamer te ontsnappen. Dit is een leuke activiteit voor groepen van alle groottes en leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend teambuilding evenement, overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape Amersfoort of Live Escape Rotterdam.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam