Een Escape Room ideaal voor teambuilding

Zoek je een teambuilding activiteit? Denk dan aan een escape room bij Live Escape voor een spannend, gezellig en doeltreffende teambuilding.

Live Escape

Escape Rooms: een geweldige teambuilding activiteit

Escape room spellen zijn avonturen spellen waarbij de spelers in een kamer worden opgesloten en elementen van de kamer moeten gebruiken. Dit alles om een reeks puzzels op te lossen en binnen een bepaalde tijdslimiet te ontsnappen. De spellen zijn bedoeld voor teambuilding en vereisen meestal 4-6 personen om te spelen. Escape room spellen als teambuilding spel begonnen oorspronkelijk als live-action rollenspellen, maar zijn sindsdien populair geworden als op zichzelf staande spellen. Er zijn nu duizenden escape rooms over de hele wereld, waarbij steeds nieuwe thema’s en puzzels worden bedacht. Of je nu een leuke manier zoekt om een middag met vrienden door te brengen of een unieke teambuilding oefening, escape room spellen zijn een geweldige optie. Bekijk onze escape rooms in Rotterdam.

play

EEN AANTAL VAN ONZE ESCAPE ROOMS

Het spelen van een escape room met je collega’s is echt ontzettend leuk. Je wordt opgesloten in onze compleet gedecoreerde escape rooms en jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen. Wij voeren de spanning op en alleen als jullie goed samenwerken zal het jullie team lukken om te ontsnappen.

Hoe kunnen escape room spellen helpen bij teambuilding?

Team building spelletjes kunnen een leuke en effectieve manier zijn om de communicatie en samenwerking binnen een groep te verbeteren. Escape rooms zijn bijzonder geschikt voor dit doel, omdat ze de spelers verplichten samen te werken om puzzels op te lossen en gezamenlijk de oplossing van het spel te vinden. Van nature dwingen escape room spellen de spelers om creatief te denken, effectief te communiceren, en als team beslissingen te nemen. Op deze manier vormen ze een ideale omgeving om teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien zijn escape rooms vaak intens en uitdagend, wat kan helpen een gevoel van eenheid en kameraadschap onder de deelnemers te bevorderen. Kortom, escape room spellen zijn een plezierige manier om teambuilding aan te moedigen en teamwork te bevorderen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Wat zijn enkele tips voor het spelen van escape room spellen bij team building?

Escape rooms zijn een leuke teambuilding activiteit die je geest en probleemoplossend vermogen uitdagen. Hier enkele tips om je te helpen de escape room te verslaan:

  1. Werk als een team – het is belangrijk dat je communiceert en samenwerkt met je teamgenoten om de puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen.
  2. Let op details – vaak zijn de aanwijzingen in het zicht verborgen, dus het is belangrijk je omgeving goed te onderzoeken.
  3. Wees creatief – denk buiten de kaders om oplossingen voor de puzzels te vinden.
  4. Blijf kalm – als je vastloopt, haal dan diep adem en ontspan. De kans is groot dat het antwoord vlak voor je ligt.
  5. Heb plezier! – Onthoud dat escape rooms bedoeld zijn om leuk te zijn, dus neem ze niet te serieus. Als je vastloopt, vraag dan om een hint van de host en ga verder.

Hoe kun je het beste escape room spel voor je team vinden?

Live Escape heeft leuke escaperooms en heeft leuke en unieke teambuilding activiteiten die door mensen van alle leeftijden leuk gevonden kan worden. Als je een spannende manier zoekt om een band op te bouwen met je collega’s of vrienden, dan is een escape room spel de perfecte manier om dat te doen! Maar met zoveel verschillende mogelijkheden, hoe kies je de beste voor je team?

Hier zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een escape room spel als leuke teambuilding activiteit: de grootte van je groep: Je zult er zeker van willen zijn dat het spel dat je kiest geschikt is voor het aantal mensen in je groep.

De moeilijkheidsgraad: Niet alle escape room spellen zijn gelijk geschapen als het op moeilijkheidsgraad aankomt. Sommige zijn uitdagender dan andere, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor het vaardigheidsniveau van je team. Je wilt niet urenlang in een kamer vastzitten zonder hoop op ontsnapping!

Het thema van de escape room: Er zijn veel verschillende thema’s om uit te kiezen als het om escape room spellen gaat. Van horror escape rooms tot escape rooms met tovenaars als thema. Er is vast wel een thema dat je team interesseert. Zorg ervoor dat je er een kiest waarvan iedereen zal genieten. Heb je wat meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit?

Op zoek naar een activiteit in Amersfoort of Rotterdam? Overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape! Spannend en leuk, een escape room is ook een effectieve manier om teamwork en communicatie te bevorderen. Je team zal moeten samenwerken om puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden om uit de kamer te ontsnappen. Dit is een leuke activiteit voor groepen van alle groottes en leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend teambuilding evenement, overweeg dan een escape room te spelen bij Live Escape Amersfoort of Live Escape Rotterdam.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam