TEAMBUILDING ROTTERDAM

Teambuilding in Rotterdam? De spannende escape rooms van Live Escape Rotterdam natuurlijk! Alleen samen lukt het om onze bloedstollende puzzels op te lossen en te ontsnappen…

TEAMBUILDING BIJ LIVE ESCAPE ROTTERDAM

Als je op zoek bent naar een origineel teambuilding uitje in Rotterdam dat plezier combineert met effectiviteit, dan zijn de escape rooms van Live Escape Rotterdam misschien wel precies het idee waar je naar op zoek bent.

Samen met je collega’s word je opgesloten in een waanzinnig gedecoreerde escape room. De deur gaat dicht en jullie hebben precies 60 bloedstollende minuten de tijd om te ontsnappen.Geloof ons; je zult willen ontsnappen! De enige manier om dat te doen is door samen te werken met je collega’s.

Escape rooms zijn waanzinnig leuke en effectieve teambuilding uitjes. Live Escape is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

FAQ OVER DIT WAANZINNIGE TEAMBUILDING UITJE IN ROTTERDAM

Neem contact op als je meer vragen hebt

Met hoeveel personen kunnen we teambuilden bij Live Escape Rotterdam?

Live Escape heeft liefst vier escape rooms op onze locatie in het centrum van Rotterdam. Iedere van deze vier escape rooms kan met maximaal 8 personen worden gespeeld. In totaal kunnen dus 32 personen tegelijk het spel spelen.

Hiernaast hebben wij een gezellige wachtruimte met bar waar eenvoudig nog eens 30 personen kunnen samenkomen om onder het genot van een hapje en drankje, in afwachting van hun beurt of om het avontuur nog eens na te bespreken?

Waar in Rotterdam vindt dit teambuilding uitje plaats?

Midden in het centrum van Rotterdam. Om precies te zijn aan de Westblaak 13 bij Live Escape Rotterdam.

Het O.V. stopt recht voor de deur bij Live Escape en als je met de auto komt dan kun je op 300 meter afstand parkeren in een beveiligde parkeergarage.

Is dit niet te spannend voor een teambuilding uitje?

Zijn onze escape rooms spannend? Nou en of! Geloof ons; je hart zal beslist een sprongetje of twee maken terwijl je samen met je collega’s samenwerkt om te ontsnappen uit onze unieke escape rooms. Is het te spannend voor teambuilding? Beslist niet! Zo zijn er veiligheidsvoorzieningen aanwezig waarmee je collega’s het spel direct kunnen stopzetten en de deur openen als ze het echt teveel wordt.

Het is natuurlijk ook juist de spanning die van onze escape rooms het leukste teambuilding uitje in Rotterdam maken. Je leert elkaar op deze manier van een hele andere kant kennen en moet samenwerken om te ontsnappen.

Zijn er ook bredere arrangementen beschikbaar bij dit teambuilding uitje?

Jazeker. Je kunt ervoor kiezen om alleen onze escape rooms te spelen, maar ook zijn er heerlijke borrel- en diner arrangementen verkrijgbaar om je Rotterdamse teambuilding-avontuur helemaal compleet te maken.

Wat het leukste teambuilding uitje van Rotterdam kost?

Als je alleen onze gave escape rooms komt spelen dan kan dit al vanaf 18 Euro per persoon. Aan onze bar kun je verder a la carte lekkere hapjes en drankjes bestellen. Als je heel hard je best doet om een zo’n uitgebreid teambuilding evenement van te maken inclusief luxe diner dan kunnen de kosten oplopen tot zo’n 100 Euro per persoon (inclusief BTW).

Vraag gerust eens een offerte aan anders voor het leukste teambuilding event van Rotterdam! We denken graag met je mee.

Is het mogelijk om Live Escape Rotterdam exclusief af te huren voor een feest?

Jazeker. Regelmatig organiseren we de gaafste bedrijfsfeesten van Rotterdam waarbij je onze hele locatie afhuurt.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te onstappen uit de escape room?

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende themas en zullen je een ervaring geven die je niet snel vergeet!

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam