GAAF TEAMUITJE IN ROTTERDAM?

Probeer dan eens de zinderende escape rooms van Live Escape Rotterdam. Ongekend spannend en beslist een gezellig teamuitje dat je lang zal bijblijven…

Een escaperoom van Live Escape als teamuitje Rotterdam

Als je op zoek bent naar een teamuitje Rotterdam ben je bij Live Escape aan het juiste adres! Je vindt er namelijk de leukste teamuitjes! Er zijn veel mogelijke teamuitjes in Rotterdam beschikbaar, maar ze kunnen niet op tegen een escape room van Live Escape. Voor een Rotterdam teamuitje is een escape room een fantastische keuze omdat het een mix is van spanning en veel plezier. Wat dat betreft is het zeker unieke ervaring. Je leert elkaar op een geheel nieuwe manier kennen in een escape room. Jij en je collega’s worden opgesloten in een escape room en hebben 60 minuten om eruit te komen.

MEER UITJES

Rotterdam Teamuitje: The Safe House

Neem je vrienden en collega's mee naar The Safe House, waar je kennis kunt maken met de gevaren die men in een safe house kan tegenkomen als getuige van gebeurtenissen in de onderwereld. Deze ruimte is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in geheime diensten en de bedreigingen die daarbij komen kijken. Het teamuitje in Rotterdam genaamd The Safe House biedt een spannende manier om mensen te laten samenwerken aan een gezamenlijk doel, en is perfect voor teambuilding en een leuke middag of avond!

Teamuitje Rotterdam: The Boiler Room

The Boiler Room is een thriller en suspense escape room waarin je het mysterie oplost van een vermist meisje uit het gebouw. Je kunt alleen aanwijzingen vinden door de kamer te betreden. Teams moeten samenwerken om aanwijzingen te vinden, levensechte puzzels op te lossen en de escape room in 60 minuten te voltooien.

Met een bezoek aan een escape room bouw je vertrouwen en een echte teamspirit op. Bovendien is het erg gezellig om met je team op deze manier aan de slag te gaan. LIVE Escape biedt dit aan op de locatie Rotterdam voor een bloedstollend en raadselachtig teamuitje. Als je wilt, kun je het bezoek aan een escape room combineren met allerlei arrangementen op maat.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Room 1409 in Rotterdam

Een andere escape room die je in Rotterdam voor je teamuitje kunt kiezen is Room 1409. Het is een raadsel van een griezelige hotelkamer waar gasten de volgende ochtend van hun verblijf vermist raakten. Om dit mysterie op te lossen moet het team samenwerken om aanwijzingen te vinden die nodig zijn om binnen 60 minuten te ontsnappen. De Room 1409 escape room draait om spanning en drama en is bij uitstek geschikt als je in Rotterdam een teamuitje zoekt.

Vorm een team en boek deze avontuurlijke activiteit in het centrum van de stad voor een voortreffelijk Rotterdams teamuitje. Het is erg geschikt voor collega’s maar je kunt escape rooms natuurlijk ook met vrienden of sportteams bezoeken. Voor bedrijven vormt een bezoek aan een escape room als teamuitje in Rotterdam een ervaring die voor betere samenwerking zal zorgen. Hoe dan ook leer je elkaar beter kennen waardoor het zorgt voor een gezonde omgeving op de werkplek.

MEER ARRANGEMENTEN

Een bezoek aan Lab 13 als teamuitje in Rotterdam

Wie geïnteresseerd is in de wetenschap en de geheimen van een raadselachtig laboratorium moet een bezoek brengen aan Lab 13. Het is een Russisch lab waar in de jaren 50 geheime experimenten werden gedaan, en het is aan jou de taak om dit lab te verkennen om te ontdekken of die experimenten nog steeds plaatsvinden. Als je op zoek bent naar een teamuitje Rotterdam vol spanning en geheimen dan is Lab 13 uitermate geschikt. Verdeel de taken zorgvuldig binnen je team en zorg ervoor dat je binnen 60 minuten weer buiten de deur staat. Een Rotterdam teamuitje boek je bij Live Escape!

img

FAQ OVER DIT GAVE TEAMUITJE

Neem contact op als je meer vragen hebt

Is dit teamuitje geschikt voor familie uitjes?

Ja hoor! Hoewel de donkere geheimen van onze escape beslist je hart een paar sneller zullen doen kloppen, is het een uitje dat leuk is voor iedereen; van jong tot oud.

We hebben een gezellige wachtruimte met bar waar je alvast met de familie kunt verzamelen om te genieten van een lekker hapje en drankje. Dat geldt natuurlijk ook als je klaar bent met het spelen van onze zinderende escape rooms.

Wij hebben een vrij groot team. Kunnen we alles op 1 dag plannen?

Neem gerust even contact op, dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Waar vindt dit teamuitje precies plaats in Rotterdam?

Live Escape Rotterdam is midden in het centrum van Rotterdam gevestigd. Aan de Westblaak 13 om precies te zijn. Wel zò handig als je een teamuitje in Rotterdam wil organiseren, want je teamleden die met het O.V. komen stappen recht voor de deur uit en diegenen die liever met de auto komen kunnen op 300 meter afstand terecht in een (betaalde) parkeergarage.

Wat natuurlijk ook wel erg leuk is, is dat je een goede uitvalsbasis hebt voor je verdere teamuitje in Rotterdam. Je zit midden in het bruisende centrum!

Wat kost het spannendste teamuitje van Rotterdam?

Dat bepaal je voor een heel groot deel zelf! Als je alleen een escape room wilt komen spelen dan kan dit al vanaf 18,00 per persoon. Liever een iets uitgebreider teamuitje? Bekijk dan zeker eens onze arrangementen en breid je escape room uit met bijvoorbeeld een high tea, borrel of luxe diner. Jij zit aan de knoppen!

Wat maakt een escape room zo'n leuk teamuitje?

Een escape room spelen bij Live Escape heeft alles! Samen met je team wordt je 60 minuten opgesloten in een ruimte waar je uit zult moeten ontsnappen. Natuurlijk zijn dit niet ‘zomaar’ ruimtes. Er gebeuren….hoe zullen we zeggen….bijzondere dingen. Dingen die je hart wat sneller laten kloppen. Ontzettend leuk om met je team te doen natuurlijk, zeker omdat je echt moet samenwerken om te ontsnappen…

Minstens even leuk en gezellig is dat je voor en na de escape rooms gezellig bij ons aan de bar kunt blijven hangen voor een hapje en een drankje. We bieden overigens ook uitgebreidere arrangementen.

Wat dit ook een geweldig bedrijfsuitje in Rotterdam maakt is dat wij midden in het centrum gevestigd zijn.

ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te onstappen uit de escape room?

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende themas en zullen je een ervaring geven die je niet snel vergeet!

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam