BEDRIJFSFEEST ROTTERDAM?

Kies eens voor iets origineels, uitdagends en bloedstollends. Het leukste bedrijfsfeest in Rotterdam ooit start en eindigt bij de escape rooms van Live Escape Rotterdam.

ZO'N BEDRIJFSFEEST HEB JE NOG NOOIT MEEGEMAAKT

Als je een gezellig bedrijfsfeest in Rotterdam wil organiseren dan kun je natuurlijk weer naar de dierentuin of een restaurant. Je kunt er echter ook een totaal onvergetelijke dag van maken! Live Escape Rotterdam is je graag van dienst. We sluiten jou en je collega’s eerst op in onze vier bloedstollende escape rooms en als (ALS) het jullie lukt om te ontsnappen dan kan het grote feest bij ons op locatie van start. We ontzorgen jullie volledig, van hapjes en drankjes tot diner en feest. Het leukste en orgineelste bedrijfsfeest in Rotterdam organiseer bij Live Escape.

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt

Wat maakt dit zo'n leuk bedrijfsfeest in Rotterdam?

Om te beginnen zijn onze vier escape rooms werkelijk bloedstollend spannend! Samen met je collega’s wordt je werkelijk opgesloten en moet je in 60 minuten puzzels oplossen om te ontsnappen. Wat er in die 60 minuten verder allemaal gebeurt vertellen we je nog niet teveel over, maar neem van ons aan dat je hart een paar slagen zal overslaan. En zo start je bedrijfsfeestje meteen op een heerlijke manier natuurlijk! Na de escape rooms kun je bij ons aan de gezellige bar blijven hangen voor hapjes, drankjes, een diner en overgaan tot eventuele formaliteiten. We zijn erop ingericht om aan alle wensen en eisen van een bedrijfsfeestje te kunnen voldoen.

Wat dit ook een erg leuk bedrijfsfeestje in Rotterdam maakt is dat wij recht in het centrum van Rotterdam gevestigd zijn. Na afloop later op de avond gezellig nog even wat gaan drinken met collega’s in het bruisende centrum van Rotterdam behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar! Met het O.V. stop je recht voor de deur en collega’s die met de auto willen komen parkeren hun auto op 300 meter van Live Escape in een (betaalde) beveiligde parkeergarage.

Waar zijn jullie precies gevestigd in Rotterdam?

Live Escape is midden in het centrum van Rotterdam gevestigd, ideaal voor ieder Rotterdams bedrijfsfeestje natuurlijk. Om precies te zijn, zijn we gevestigd aan de Westblaak 13. Je bereikt ons zowel per OV als auto eenvoudig.

Biedt Live Escape ook arrangementen voor een bedrijfsfeest?

Absoluut. Wij hebben alles in huis om van je bedrijfsfeest in Rotterdam een grandioos succes te maken. Kijk om te beginnen eens naar onze zes standaard arrangementen, waarin je kunt kiezen uit een combinatie tussen een escape room en bijvoorbeeld een heerlijke borrel of diner.

Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust eens contact op.

Wat kost het leukste bedrijfsfeest van Rotterdam?

Het leukste bedrijfsfeest van Rotterdam organiseren kan al vanaf 18,00 Euro per persoon, inclusief BTW. Verder bepaal je zelf eigenlijk hoe bont je je bedrijfsfeest wil hebben. Als je echt heel erg je best doet en bijvoorbeeld wat leuke extra arrangementen en nog wat extra’s bijboekt dan kun je de kosten laten oplopen tot ongeveer 100,00 Euro per persoon. Gemiddeld bedragen de kosten voor een geweldig bedrijfsfeest bij Live Escape Rotterdam ongeveer 60,00 Euro inclusief BTW per persoon. Daar zit alles bij inbegrepen.

Offerte nodig? Neem dan even contact met ons op.

Op welke dagen en tijden kunnen we een bedrijfsfeest organiseren?

De standaard openingstijden van Live Escape Rotterdam zijn van maandag tot zondag tussen 09.30 en 23.45 in de avond. Alternatieve openingstijden voor je bedrijfsfeest zijn volledig bespreekbaar.

Met hoeveel mensen kunnen we komen?

Naast onze vier bloedstollende escape rooms hebben we een royale ruimte met gezellige bar. In totaal kunnen 32 personen tegelijk onze escape rooms spelen, terwijl we in de ruimte van de bar ongeveer nog een keer een gelijk aantal personen kunnen faciliteren.

In principe zijn bedrijfsfeesten tot ongeveer 60 personen geen enkel probleem voor ons, waarbij wel de kanttekening moet worden gemaakt dat we hierbij uitgaan van een situatie waarin geen corona meer heerst en social distancing niet meer van toepassing is.

Een bedrijfsfeest in coronatijd. Kan dat?

Wel, de regels veranderen zo ongeveer elke paar weken, dus dat hangt helemaal af van de op dit moment geldende regels. Natuurlijk volgen we bij Live Escape de regels nauwgezet, want wij willen graag een veilig en gezellig feest voor iedereen.

Als je vragen hebt over het organiseren van een bedrijfsfeest bij ons in Rotterdam in deze coronatijd dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Dan leggen we je precies uit wat op dat moment kan en niet.

Kan ik een offerte voor mijn bedrijfsfeest krijgen?

Sure! Op de contactpagina vind je zowel ons telefoonnummer als een online formulier dat je kunt versturen. Wist je trouwens dat je ook gelijk online kunt reserveren? Met onze handige reserveringstool kun je ook complete arrangementen boeken.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te onstappen uit de escape room?

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende themas en zullen je een ervaring geven die je niet snel vergeet!

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam