VRIJGEZELLENFEEST ROTTERDAM

Wil jij eens een echt origineel en uniek vrijgezellenfeest in Rotterdam organiseren? Ontdek dan de escape rooms van Live Escape! De perfecte start van je vrijgezellenfeest in Rotterdam. Bij een escape room maakt het niet uit welke samenstelling de groep heeft. Mannen, vrouwen, jong of oud en of je elkaar nu al jaren kent of niet, het maakt niet uit, voor iedereen is dit leuk en uitdagend!

HET LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST VAN ROTTERDAM

Wat je graag wil is dat je vrijgezellenfeest gelijk lekker van start gaat natuurlijk! Hoe doe je dat nu beter dan eens even lekker met zijn allen opgesloten worden in een bloedstollende setting, met een pittige puzzel die jullie in 60 minuten moeten kraken om te ontsnappen? Jullie worden gelijk ondergedompeld in avontuur en spanning, de beste basis voor een onvergetelijke dag. Na afloop van de escape room kun je in onze gezellige wachtruimte met bar gezellig nog even blijven borrelen of bijvoorbeeld gebruik maken van een dinerarrangement. Omdat Live Escape midden in het centrum van Rotterdam gevestigd is, hebben jullie een solide uitvalsbasis voor alle andere activiteiten. Het leukste vrijgezellenfeest van Rotterdam start bij Live Escape!

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact op als je meer vragen hebt

Wat kost het leukste vrijgezellenfeest van Rotterdam?

Dat zal je waarschijnlijk meevallen! Je boekt al een escape room bij Live Escape Rotterdam vanaf 18,00 Euro per persoon. Vanaf daar kun je het verder zo minimalistisch of luxe maken als je zelf wilt. We bieden bijvoorbeeld diverse arrangementen om je vrijgezellenfeest compleet te maken. Vaste prijzen, geen gedoe! Als je echt heel erg je best doet dan kun je de kosten voor het leukste vrijgezellenfeest van Rotterdam laten oplopen tot ongeveer 100,00 Euro per persoon.

Waar zit Live Escape precies in Rotterdam?

Midden in het centrum van Rotterdam. Aan de Westblaak 13 om precies te zijn. Daarom is Live Escape ook zo’n geweldig startpunt voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Rotterdam. Het O.V. stopt recht voor de deur, je kunt op 300 meter afstand (betaald) parkeren in een veilige parkeergarage en hebt verder het hele centrum van Rotterdam ter beschikking als speeltuin voor de rest van de activiteiten op het vrijgezellenfeest.

Met hoeveel mensen mogen we komen?

Live Escape heeft vier escape rooms op dezelfde locatie in Rotterdam. Per escape room kunnen wij maximaal 8 personen kwijt. Dat betekent dat wij voor jouw vrijgezellenfeest in Rotterdam maximaal 32 personen zouden kunnen faciliteren, ervan uitgaande dat iedereen deelnemer is. We hebben hiernaast ook een riante wachtruimte met gezellige bar, dus mocht je met meer dan 32 personen willen komen dan kunnen wij daar vast een mouw aan passen.

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

Wij vragen jullie vriendelijk om 10 minuten voor aanvang van het gereserveerde blok aanwezig te zijn, maar natuurlijk zijn jullie ook al veel eerder welkom hoor. We hebben een supergezellige wachtruimte met bar waar jullie vrijgezellenfeest ook al ruim voor de escape rooms voortvarend van start kan gaan. Kom gerust eerder om alvast een lekker drankje en hapje te nuttigen.

Kunnen we ook gezellig wat eten en drinken?

Zeker! Als je het leukste vrijgezellenfeest in Rotterdam wil organiseren dan horen een gezellig hapje en drankje daar wel bij toch? We hebben een heel gezellige wachtruimte met een royale bar. Daar kun je vooraf en achteraf heerlijk even een drankje nuttigen met een lekker hapje erbij.

Wist je overigens ook dat we complete arrangementen bieden? Je kunt bijvoorbeeld ook een gezellige high tea boeken en zelfs een luxe diner. Er zit vast iets tussen dat perfect bij jullie past!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te onstappen uit de escape room?

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende themas en zullen je een ervaring geven die je niet snel vergeet!

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam