fbpx
Live Escape LAB13 Escaperoom Rotterdam

ENTER THE WORLD

OF ADVENTURE

Get the feeling like you are in a movie.

60 MIN

TO ESCAPE

QUESTROOMS

FOR ANY TASTE

You have one hour and your mission is simple: Escape!

100%

EXITING

HUGE CHARGE

OF EMOTIONS

A game with a realistic feeling

CHALLENGING

TASKS

Bedrijfsuitje Rotterdam

Is het tijd voor een bedrijfsuitje, maar wil je een keer iets anders dan naar de dierentuin of uit eten met je collega’s? Een bedrijfsuitje in een Escape Room is de perfecte manier om op een spannende en uitdagende manier samen te werken.  Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten en die zal je nodig hebben om raadsels en puzzels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen. Een spectaculair idee om met je collega’s deze uitdaging aan te gaan.

Teambuilding

Teambuilding is de trend in werkend Nederland en dat is niet voor niets zo. Met teambuilding breng je iedereen weer samen en het is goed voor het teamverband. Tijdens het voltooien van een Escape Room is er geen tijd voor praatjes over kantoor of ongemakkelijke voorvallen op de werkvloer, maar voor actie.

Er is geen tijd om niks te doen en iedereen moet meehelpen om uit de kamer te ontsnappen. Collega’s moeten elkaar vertrouwen, samenwerken en communiceren. Allemaal dingen die op het werk ook belangrijk zijn komen aan bod tijdens deze belevenis. Onder tijdsdruk en stress wordt een prestatie van het team verwacht, dit wordt op een leuke, avontuurlijke en positieve manier gedaan. Dit versterkt de band tussen je collega’s en na afloop is iedereen trots op zichzelf en elkaar omdat jullie het samen gedaan hebben.

Samenwerken

Hoe werkt nou precies zo’n Escape Room? Je wordt als groep opgesloten in een kamer waar een spannend verhaal begint. Je hebt een uur de tijd om de ruimte te verlaten en dit doe je door als groep de puzzels, aanwijzingen en opdrachten uit te voeren. Omdat de kamers zo realistisch zijn nagemaakt zal je bij het dichtvallen van de deur de spanning al voelen. Het is zaak om de opdrachten en taken zo goed mogelijk te verdelen, alleen dan zal je binnen de tijd kunnen ontsnappen. Zit je met zijn allen op het goede spoor? Overleg en communicatie zijn van groots belang, je moet elkaar echt helpen om de code te kraken. Terwijl de tijd voorbij tikt, bouwt de spanning zich op en komen de kwaliteiten van jou en je teamgenoten tot hun recht.

Thema’s

Iedere kamer heeft een eigen thema en daarbij hoort een verhaal. Bij Live escape zijn er 3 kamers die levensecht aansluiten bij het thema. Je kunt kiezen uit The Safe house, Lab13 en The Boilerroom.   Je stapt als het ware een film binnen en jij en je collega’s spelen de hoofdrol. De adrenaline suist door je aderen en als de deur op slot gaat begint het spel. De knop gaat om en je enige doel is nog om te ontsnappen. Zo wordt een bedrijfsuitje echt een avontuur waar iedereen nog lang over na zal praten.

Arrangement

Om het bedrijfsuitje compleet te maken kun je voor een arrangement kiezen. Na zo’n intensieve activiteit wil iedereen wel een drankje met een borrelhapje. Na alle inspanning is het tijd voor ontspannen en kun je onder het genot van een drankje napraten en lachen om alle grappige momenten uit de Escape Room.

Bij Live Escape zijn er verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes. Zo is er de mogelijkheid om na de Escape Room een drankje te nuttigen en daarna te genieten van een heerlijk driegangendiner. Live Escape werkt samen met restaurant Hudson die dit tot in de puntjes verzorgt. Geen stress voor de organisatie die ook lekker kan genieten. Er zijn ook verschillende borrelarrangementen zoals een High wine arrangement, Beer & Bites of Cocktails en Delight. Voor ieder wat wils en een perfecte afsluiting van een unieke en avontuurlijke dag.