Live Escape LAB13 Escaperoom Rotterdam

ENTER THE WORLD

OF ADVENTURE

Get the feeling like you are in a movie.

60 MIN

TO ESCAPE

QUESTROOMS

FOR ANY TASTE

You have one hour and your mission is simple: Escape!

100%

EXITING

HUGE CHARGE

OF EMOTIONS

A game with a realistic feeling

CHALLENGING

TASKS

Bedrijfsuitje Rotterdam

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan heel lastig zijn als je geen idee hebt wat je collega’s wel of niet leuk vinden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je het iedereen naar zijn of haar zin maakt, al is dat iets wat in de praktijk vaak onmogelijk is. Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Live Escape, gelegen in het centrum van Rotterdam, biedt een aantal zeer uitdagende activiteiten die voor een onvergetelijke dag kunnen zorgen. Live Escape biedt verschillende Escape Rooms aan die voor jong en oud uitdagend zijn en gegarandeerd voor spektakel zorgen!

Als je een bedrijfsuitje wil organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden, kies dan voor de Escape Rooms van Live Escape! In een Escape Room worden de kandidaten in een speciale ruimte ondergebracht waar ze zonder hulp van buitenaf de uitgang moeten vinden. Om de uitgang te vinden zal een aantal vragen en raadsels opgelost moeten worden. Wat het geheel nog spannender maakt is dat je alles binnen een bepaalde tijd moet uitvoeren.

Het mooie aan een Escape Room is het feit dat er samengewerkt moet worden. Werken in groepsverband staat dus voorop, wat in veel gevallen bevorderlijk werkt tussen jou en je collega’s.
Je kunt bij ons ook terecht voor diverse arrangementen, ideaal voor bedrijfsuitjes of grote groepen.

Zoek jij dus nog een geschikte locatie voor bedrijfsuitjes in Rotterdam? Wacht dan niet en boek snel een van onze Escape Rooms!