Onvergetelijk kinderfeestje idee

Een onvergetelijk kinderfeestje idee met LIVE Escape!

Ben je op zoek naar een origineel en spannend kinderfeestje idee waar je kinderen nog lang over zullen napraten? Er is geen beter kinderfeestje-idee dan een bezoek aan LIVE Escape! Wij zijn het beste escape room bedrijf in Amersfoort en Rotterdam en bieden de leukste avonturen aan voor kinderfeestjes.
Idee kinderfeestje gezocht? De mentale en fysieke uitdagingen die we in onze Escape Rooms presenteren, zorgen ervoor dat het kinderfeestje nog lang herinnerd zal worden!

Escape rooms @Live Escape

Idee kinderfeestje: kies voor een van onze Escape rooms!

Een escape room is een real-life avonturenspel waarin spelers een beperkte hoeveelheid tijd hebben om met elkaar samen te werken om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uiteindelijk uit de gesloten kamer te ontsnappen. De op-maat-gemaakte escape rooms van Live Escape zijn gebouwd door escape room experts waarbij het plezier van de bezoekers voorop staat. Als je dus een idee voor een kinderfeestje zoekt, kies dan voor Live Escape!

Bij Live Escape vinden we dat verjaardagsfeestjes voor kinderen leuk en onvergetelijk moeten zijn. Daarom bieden we een breed scala aan escape room thema’s om uit te kiezen waardoor een bezoek aan ons een goed kinderfeestje-idee is. We bieden een breed scala aan escape room thema’s aan. Je vindt bij ons thema’s die gebaseerd zijn op films zoals Harry Potter in The Wizard School en ook een laboratorium thema kun je bij ons bezoeken in Lab 13! Jouw zoon of dochter en hun vriendjes en vriendinnetjes zullen een geweldige tijd hebben op hun verjaardagsfeestje omdat het een geweldig kinderfeestje idee is!

play

Een origineel kinderfeestje idee

Bij Live Escape zijn we er trots op dat een bezoek aan onze escape rooms uitermate geschikt is als kinderfeestje idee. Onze escape rooms bieden een unieke mix van uitdagingen die geschikt zijn voor kinderen. Onze spellen zijn professioneel ontworpen met een verscheidenheid aan puzzels, hints en raadsels die de geest van je kind actief houden, terwijl ze tegelijkertijd plezier beleven!

In onze escape rooms vind je leuke en spannende puzzels die zowel uitdagend als leerzaam zijn. Kinderen zullen hun kritische denkvermogen, creativiteit en teamwork moeten gebruiken om de puzzels op te lossen en op tijd uit de kamer te ontsnappen. Zo hebben ze niet alleen een leuke tijd, maar leren ze ook belangrijke vaardigheden die hen in de toekomst goed van pas zullen komen.

Service van de hoogste kwaliteit

Bij Live Escape is het onze missie om elke gast een ervaring te bezorgen die ze nooit zullen vergeten! We doen veel moeite om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Heb je het idee voor een kinderfeestje om ons spannende escape room avontuur te boeken? Bij Live Escape garanderen we dat je volgende idee voor een kinderfeestje een feestje wordt dat ze niet snel zullen vergeten! Neem zo snel mogelijk contact met ons op om je excursie te plannen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Bij Live Escape hechten we veel waarde aan veiligheid

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een escape room als idee voor een kinderfeestje niet alleen leuk en spannend is, maar vooral veilig. Voorzie je kinderen van een kinderfeestje dat niemand anders aanbiedt; de unieke ervaring die Live Escape te bieden heeft garandeert zowel hun plezier als veiligheid!

Je kinderen zullen zich uitstekend vermaken met de spanning en sensatie van de deelname aan een escape room avontuur. Laat ons een origineel concept als kinderfeestje-idee bedenken waar ze het nog weken over zullen hebben!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Escape rooms bezoeken als kinderfeestje idee

Een bezoek aan Live Escape is een kinderfeestje idee dat zich onderscheidt van de typische activiteiten die op verjaardagsfeestjes worden gedaan. Dit betekent dat ze de gasten een unieke en spannende gelegenheid bieden. Kinderen zullen een geweldige tijd hebben tijdens een kinderfeestje-idee in de vorm van een bezoek aan een van onze escape rooms. Ook zullen kinderen een gevoel van voldoening voelen en een boost van zelfvertrouwen ervaren als ze veilig uit de kamer kunnen ontsnappen, wat hen zal helpen een gevoel van eigenwaarde op te bouwen.

Escape rooms zijn gemaakt voor alle leeftijden!

Onze escape rooms zijn geschikt voor uitstapjes met je team die plezier, mysterie en avontuur combineren of als een kinderfeestje-idee. Jij en je team moeten samenwerken om een reeks uitdagingen op te lossen! Elke escape room is erop gericht de spelervaring te optimaliseren door middel van een meeslepende setting, waardoor de spanning van het avontuur wordt vergroot.

Idee kinderfeestje gezocht? Kies voor Live Escape!

De professioneel geplande en gekozen themakamers voor het leukste kinderfeestje idee vormen de basis van de escape room ervaring. Voor elke locatie biedt Live Escape meer dan 3 escape rooms waar je uit kunt kiezen. Om je ervaring bij Live Escape nog spannender te maken en je de indruk te geven dat je een personage in een film bent, zijn de aanwijzingen goed afgestemd op de themakamers.

Om van het kinderfeestje idee bij Live Escape een ervaring te maken die niet snel zal worden vergeten, zijn er verschillende moeilijkheidsgraden per kamer. Iedereen kan dus naar verhouding worden uitgedaagd tijdens een bezoek aan een van onze escape rooms.

Denk aan de Cabin 666 escape room!

Wellicht is deze escape room iets te spannend als kinderfeestje-idee, maar voor de echte durfal is dit een aanrader! Uit de hut worden de laatste maanden mensen vermist, nadat een jong meisje op 12-jarige leeftijd onverwacht verdween en nooit meer werd gezien. Je hebt 60 minuten om het mysterie rond de verdwenen mensen te ontrafelen, of je riskeert zware repercussies!

Plan een kinderfeestje-idee bij Live Escape

Doordat wij er met variërende moeilijkheidsgraden voor zorgen dat onze escape rooms speelbaar zijn voor zowel volwassenen als kinderen, weten wij zeker dat onze escape rooms voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen. Heb je er al zin in? Plan dan snel jouw kinderfeestje-idee bij Live Escape.

Kom naar Live Escape voor het ideale kinderfeestje idee!

Onze escape room ervaringen zijn zo samengesteld dat ze uitermate geschikt zijn als kinderfeestje-idee. Je kunt na ontsnapt te zijn genieten van een verscheidenheid aan lekkere hapjes en drankjes door te kiezen voor een van de escape room arrangementen. Er zijn weinig dingen leuker dan het kinderfeestje-idee om een van onze escape rooms te bezoeken.

Je kunt erop vertrouwen dat Live Escape een once-in-a-lifetime ervaring levert wanneer je voor dit kinderfeestje idee kiest! Wil je meer weten over onze specifieke escape rooms of ben benieuwd hoe jouw idee kinderfeestje georganiseerd kan worden in samenwerking met Live Escape? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Amersfoort of met Rotterdam, we helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam