ESCAPE ROOM 2 PERSONEN

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape 2 personen

Escape Room 2 personen

Een escape room voor twee personen. Daar denk je misschien niet zo snel aan, maar toch is het goed mogelijk! Bij een escape room moet je door het oplossen van verschillende spellen en raadsels jezelf uit een kamer bevrijden. Dat terwijl de tijd doortikt en er meerdere adrenalinekicks voorkomen binnen het uur. Je moet er met zijn tweeën voor zorgen dat je binnen een uur weer buiten bent. Wat de sleutel tot succes met het winnen van escape rooms is? Een nauwe samenwerking en duidelijke communicatie.

De escape rooms bij Live Escape zijn ingericht voor groepen tot 8 personen, waarbij ook werk is voor 8 personen. Wel is het zo dat wanneer je met 8 man in de escape room staat de druk al snel hoger wordt, er misschien irritaties komen en dat mensen elkaar in de weg lopen. Wanneer je met zijn tweeën bent zul je dit een stuk minder hebben. Als je beiden fanatiek bent, een goede samenwerking hebt en jullie ervaren puzzelaars zijn, dan is een escape room voor jullie gemakkelijk te behalen!

play

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN EEN ESCAPE ROOM 2 PERSONEN

Wanneer je de uitdaging van een escape room voor 2 personen samen aangaat kun je van tevoren kiezen welke escape room je graag wilt. Hierin zijn namelijk verschillende opties. Wanneer je op de gekozen datum en tijd bij ons aankomt beginnen we met het uitleggen van de regels. Ook leggen we hierbij uit waar de ‘stop’-knop zit. Wanneer je om welke reden dan ook niet verder wilt met de escape room, kun je op deze knop drukken. Vervolgens zullen de lichten aangaan en de deur openen. Bij Live Escape beloven we je dat je compleet veilig bent.

Voor jullie de escape room binnengaan vertellen wij het achtergrond verhaal. Wat is het verhaal van de kamer? Wat is hier gebeurd? En wat zijn de gevaren die op de loer liggen? Nadat de deur achter jullie is gesloten gaat de tijd in en zijn jullie echt begonnen. Om je heen zul je verschillende spellen, raadsels en opdrachten zien. Het oplossen van elk van deze zorgen ervoor dat jullie weer een stapje dichterbij zijn bij het ontsnappen. Belangrijk is dat je goed blijft communiceren, anders zul je misschien wel nooit uit deze escape room kunnen ontsnappen.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM VOOR TWEE PERSONEN

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms voor 2 personen, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van de omgeving zijn?

De mogelijkheden voor een escape room voor 2 personen

Bij Live Escape hebben we verschillende mogelijkheden als het aankomt op escape rooms. We beschikken over drie locaties, namelijk Rotterdam, Amersfoort en binnenkort ook Utrecht!. Op dit moment hebben we in totaal 7 escape rooms, waar dus nog enkelen bijkomen. Vier van de zeven bevinden zich in Rotterdam en de andere drie in Amersfoort. Elke escape room heeft een eigen thema, karakter en natuurlijk mysteriën. Zo ben je bij ons niet snel uitgespeeld wanneer je succesvol een escape room hebt afgerond.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

De uitdaging van een escape room is natuurlijk om binnen 60 minuten weer buiten te staan. Maar ook wanneer je dit eventueel niet haalt is een escape room ontzettend leuk. Je leert jezelf kennen, maar ook de mensen met wie je bent. Wanneer je een escape room met twee personen doet, ben je erg van elkaar afhankelijk. Daarom is dit bijvoorbeeld een super leuk idee als date. Botst het binnen onze vier muren, dan weet je gelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 7! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we 3 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 7 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (3).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam