ESCAPE ROOM 2 PERSONEN

In één uur beleef je iets wat je nooit zult vergeten.

Live Escape 2 personen

Escape Room 2 personen

Een escape room voor twee personen. Daar denk je misschien niet zo snel aan, maar toch is het goed mogelijk! Bij een escape room voor 2 personen is het nog belangrijker dat je goed samenwerkt en communiceert. Je hebt elkaar hard nodig om de puzzels op te lossen en te kunnen ontsnappen. Doordat je maar met z’n tweeën bent leer je elkaar echt goed kennen, dus het is ook zeer goed voor koppels of nieuwe stellen.

Bij een escape room voor 2 personen moet je door het oplossen van verschillende spellen en raadsels jezelf uit een kamer bevrijden. Dat terwijl de tijd doortikt en er meerdere adrenalinekicks voorkomen binnen het uur. Wat de sleutel tot succes met het winnen van escape rooms is? Een nauwe samenwerking en duidelijke communicatie.

Grote groepen kunnen chaotisch worden. Wanneer je met zijn tweeën bent zul je dit een stuk minder hebben. Als je beiden fanatiek bent, een goede samenwerking hebt en jullie ervaren puzzelaars zijn, dan is een escape room voor jullie gemakkelijk te behalen!

play

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN EEN ESCAPE ROOM 2 PERSONEN

Wanneer je de uitdaging van een escape room voor 2 personen samen aangaat kun je van tevoren kiezen welke escape room je graag wilt. Hierin zijn namelijk verschillende opties. Wanneer je op de gekozen datum en tijd bij ons aankomt beginnen we met het uitleggen van de regels. Ook leggen we hierbij uit waar de ‘stop’-knop zit. Wanneer je om welke reden dan ook niet verder wilt met de escape room, kun je op deze knop drukken. Vervolgens zullen de lichten aangaan en de deur openen. Bij Live Escape beloven we je dat je compleet veilig bent.

Voor jullie de escape room binnengaan vertellen wij het achtergrond verhaal. Wat is het verhaal van de kamer? Wat is hier gebeurd? En wat zijn de gevaren die op de loer liggen? Nadat de deur achter jullie is gesloten gaat de tijd in en zijn jullie echt begonnen. Om je heen zul je verschillende spellen, raadsels en opdrachten zien. Het oplossen van elk van deze zorgen ervoor dat jullie weer een stapje dichterbij zijn bij het ontsnappen. Belangrijk is dat je goed blijft communiceren, anders zul je misschien wel nooit uit deze escape room kunnen ontsnappen.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM VOOR TWEE PERSONEN

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms voor 2 personen, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van de omgeving zijn?

De mogelijkheden voor een escape room voor 2 personen

Bij Live Escape hebben we verschillende mogelijkheden als het aankomt op escape rooms. We beschikken over drie locaties, namelijk Rotterdam, Amersfoort en binnenkort ook Utrecht!. Op dit moment hebben we in totaal 8 escape rooms, waar dus nog enkelen bijkomen. Vier bevinden zich in Rotterdam en vier in Amersfoort. Elke escape room heeft een eigen thema, karakter en natuurlijk mysteriën. Zo ben je bij ons niet snel uitgespeeld wanneer je succesvol een escape room hebt afgerond.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

De uitdaging van een escape room is natuurlijk om binnen 60 minuten weer buiten te staan. Maar ook wanneer je dit eventueel niet haalt is een escape room ontzettend leuk. Je leert jezelf kennen, maar ook de mensen met wie je bent. Wanneer je een escape room met twee personen doet, ben je erg van elkaar afhankelijk. Daarom is dit bijvoorbeeld een super leuk idee als date. Botst het binnen onze vier muren, dan weet je gelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam