Een bedrijfsevenement vieren? Kies voor een escape room

Een Escape room maakt van ieder bedrijfsevenement een echt feest!

Live Escape

Voor grote en kleine bedrijfsevenementen

Als je op zoek bent naar een innovatieve en spannende manier om een bedrijfsevenement te vieren, kijk dan niet verder dan escape rooms. Escape rooms zijn perfect voor teambuilding oefeningen en bieden werknemers een leuke en uitdagende activiteit die hen samenbrengt.

Bovendien zijn escape rooms perfect voor elke gelegenheid: van verjaardagen, een bedrijfsfeestje en jubilea tot vakantie bijeenkomsten en evenementen ter waardering van werknemers. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je volgende bedrijfsevenement of bedrijfsfeestje, en neem gerust contact met ons op bij vragen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Voor uw bedrijfsfeest.

De voordelen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement:

Een escape room is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een creatieve, leuke en boeiende manier om je volgende bedrijfsevenement of feest te organiseren. Van meer communicatie en samenwerking tussen collega’s tot het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en teamwork, escape rooms bieden een groot aantal voordelen die ze ideaal maken voor bedrijfsevenementen.

In tegenstelling tot traditionele teambuilding oefeningen stimuleren escape rooms de creativiteit en moedigen ze teams aan samen te werken om puzzels en uitdagingen op te lossen om uit de kamer te “ontsnappen”.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Een escape room als bedrijfsfeestje is ideaal voor de onderlinge samenwerking

Deze spellen bieden ook een gelegenheid voor medewerkers om samen plezier te maken en tegelijkertijd meer te leren over elkaars sterke en zwakke punten. Live Escape rooms zijn geweldig om werknemers te helpen zich met elkaar te binden, waardoor sterkere werkrelaties binnen het team ontstaan, wat kan leiden tot een betere productiviteit op de werkplek.

De unieke uitdagingen in een escape room helpen ook bij het verbeteren van probleemoplossende en communicatieve vaardigheden, en moedigen de ontwikkeling van innovatieve oplossingen aan. Dit kan de bedrijfsmoraal een boost geven en tegelijkertijd belangrijke lessen opleveren die op de werkplek kunnen worden toegepast. Bovendien zal iedereen zich zeker vermaken op zo’n bedrijfsfeestje!

Iedereen zal het naar zijn of haar zijn hebben op het volgende bedrijfsfeestje

Het kiezen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement of feest is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je team plezier heeft en tegelijkertijd waardevolle vaardigheden leert. Met zijn spannende uitdagingen en boeiende activiteiten zal je team nog lang na het spel wegkomen met een gevoel van voldoening en verhoogde motivatie. Escape rooms worden snel een van de populairste keuzes voor bedrijfsevenementen.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Hoe kies je de juiste escape room voor jouw behoeften?

Als het gaat om een escape room voor een bedrijfsevenement, moet je een paar belangrijke dingen overwegen. Denk eerst aan de grootte van je team en of je het in kleinere groepen wilt opdelen of de uitdaging als één grote groep wilt aangaan. Je moet ook beslissen hoe lang je het evenement wilt laten duren en tot hoeveel kamers je toegang wilt hebben, bij sommige locaties kun je zelfs meerdere kamers boeken voor grotere teams!

Wanneer je het thema voor je escape room avontuur kiest, zoek dan iets dat iedereen aanspreekt maar zorg er ook voor dat het iedereen in de groep uitdaagt! Niets geeft meer voldoening dan samen die laatste aanwijzingen te ontrafelen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam