Vacature Rotterdam

Een bedrijfsevenement vieren? Kies voor een escape room

Een Escape room maakt van ieder bedrijfsevenement een echt feest!

Live Escape

Voor grote en kleine bedrijfsevenementen

Als je op zoek bent naar een innovatieve en spannende manier om een bedrijfsevenement te vieren, kijk dan niet verder dan escape rooms. Escape rooms zijn perfect voor teambuilding oefeningen en bieden werknemers een leuke en uitdagende activiteit die hen samenbrengt.

Bovendien zijn escape rooms perfect voor elke gelegenheid: van verjaardagen, een bedrijfsfeestje en jubilea tot vakantie bijeenkomsten en evenementen ter waardering van werknemers. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je volgende bedrijfsevenement of bedrijfsfeestje, en neem gerust contact met ons op bij vragen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Voor uw bedrijfsfeest.

De voordelen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement:

Een escape room is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een creatieve, leuke en boeiende manier om je volgende bedrijfsevenement of feest te organiseren. Van meer communicatie en samenwerking tussen collega’s tot het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en teamwork, escape rooms bieden een groot aantal voordelen die ze ideaal maken voor bedrijfsevenementen.

In tegenstelling tot traditionele teambuilding oefeningen stimuleren escape rooms de creativiteit en moedigen ze teams aan samen te werken om puzzels en uitdagingen op te lossen om uit de kamer te “ontsnappen”.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Een escape room als bedrijfsfeestje is ideaal voor de onderlinge samenwerking

Deze spellen bieden ook een gelegenheid voor medewerkers om samen plezier te maken en tegelijkertijd meer te leren over elkaars sterke en zwakke punten. Live Escape rooms zijn geweldig om werknemers te helpen zich met elkaar te binden, waardoor sterkere werkrelaties binnen het team ontstaan, wat kan leiden tot een betere productiviteit op de werkplek.

De unieke uitdagingen in een escape room helpen ook bij het verbeteren van probleemoplossende en communicatieve vaardigheden, en moedigen de ontwikkeling van innovatieve oplossingen aan. Dit kan de bedrijfsmoraal een boost geven en tegelijkertijd belangrijke lessen opleveren die op de werkplek kunnen worden toegepast. Bovendien zal iedereen zich zeker vermaken op zo’n bedrijfsfeestje!

Iedereen zal het naar zijn of haar zijn hebben op het volgende bedrijfsfeestje

Het kiezen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement of feest is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je team plezier heeft en tegelijkertijd waardevolle vaardigheden leert. Met zijn spannende uitdagingen en boeiende activiteiten zal je team nog lang na het spel wegkomen met een gevoel van voldoening en verhoogde motivatie. Escape rooms worden snel een van de populairste keuzes voor bedrijfsevenementen.

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.

Hoe kies je de juiste escape room voor jouw behoeften?

Als het gaat om een escape room voor een bedrijfsevenement, moet je een paar belangrijke dingen overwegen. Denk eerst aan de grootte van je team en of je het in kleinere groepen wilt opdelen of de uitdaging als één grote groep wilt aangaan. Je moet ook beslissen hoe lang je het evenement wilt laten duren en tot hoeveel kamers je toegang wilt hebben, bij sommige locaties kun je zelfs meerdere kamers boeken voor grotere teams!

Wanneer je het thema voor je escape room avontuur kiest, zoek dan iets dat iedereen aanspreekt maar zorg er ook voor dat het iedereen in de groep uitdaagt! Niets geeft meer voldoening dan samen die laatste aanwijzingen te ontrafelen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam