Een bedrijfsevenement vieren? Kies voor een escape room

Een Escape room maakt van ieder bedrijfsevenement een echt feest!

Live Escape

Voor grote en kleine bedrijfsevenementen

Als je op zoek bent naar een innovatieve en spannende manier om een bedrijfsevenement te vieren, kijk dan niet verder dan escape rooms. Escape rooms zijn perfect voor teambuilding oefeningen en bieden werknemers een leuke en uitdagende activiteit die hen samenbrengt.

Bovendien zijn escape rooms perfect voor elke gelegenheid: van verjaardagen, een bedrijfsfeestje en jubilea tot vakantie bijeenkomsten en evenementen ter waardering van werknemers. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je volgende bedrijfsevenement of bedrijfsfeestje, en neem gerust contact met ons op bij vragen!

play

Uit welke escape rooms kunnen we kiezen?

Voor uw bedrijfsfeest.

De voordelen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement:

Een escape room is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een creatieve, leuke en boeiende manier om je volgende bedrijfsevenement of feest te organiseren. Van meer communicatie en samenwerking tussen collega’s tot het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en teamwork, escape rooms bieden een groot aantal voordelen die ze ideaal maken voor bedrijfsevenementen.

In tegenstelling tot traditionele teambuilding oefeningen stimuleren escape rooms de creativiteit en moedigen ze teams aan samen te werken om puzzels en uitdagingen op te lossen om uit de kamer te “ontsnappen”.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Een escape room als bedrijfsfeestje is ideaal voor de onderlinge samenwerking

Deze spellen bieden ook een gelegenheid voor medewerkers om samen plezier te maken en tegelijkertijd meer te leren over elkaars sterke en zwakke punten. Live Escape rooms zijn geweldig om werknemers te helpen zich met elkaar te binden, waardoor sterkere werkrelaties binnen het team ontstaan, wat kan leiden tot een betere productiviteit op de werkplek.

De unieke uitdagingen in een escape room helpen ook bij het verbeteren van probleemoplossende en communicatieve vaardigheden, en moedigen de ontwikkeling van innovatieve oplossingen aan. Dit kan de bedrijfsmoraal een boost geven en tegelijkertijd belangrijke lessen opleveren die op de werkplek kunnen worden toegepast. Bovendien zal iedereen zich zeker vermaken op zo’n bedrijfsfeestje!

Iedereen zal het naar zijn of haar zijn hebben op het volgende bedrijfsfeestje

Het kiezen van een escape room voor je volgende bedrijfsevenement of feest is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je team plezier heeft en tegelijkertijd waardevolle vaardigheden leert. Met zijn spannende uitdagingen en boeiende activiteiten zal je team nog lang na het spel wegkomen met een gevoel van voldoening en verhoogde motivatie. Escape rooms worden snel een van de populairste keuzes voor bedrijfsevenementen.

Beoordelingen

Hritik Doerga
Hritik Doerga
02/08/2022
Zeker aan aanrader! Zeer leuke spannende escape room. Ga er zeker vaker heen.
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
Hendrik Jan Christiaan Cornelisse
02/08/2022
erg leuke kamer (hebben lab 13 gedaan), goede sfeer, hints waren vaak meer verwarrend dat helpend (waren vooraf ingesproken, moeilijk te verstaan)
Vadym
Vadym
30/07/2022
Wij speelden met 5 de escape room “the safe house”. Een echte aanrader, heel goed in elkaar gestoken. Niet simpel maar zeker mogelijk in 1 uur!
Servane Balentien
Servane Balentien
28/07/2022
Leuk
Michelle Criado
Michelle Criado
27/07/2022
Wij hebben de Boiler room gedaan en het was echt top. Spannend, leuk en goed te doen!
H Brown
H Brown
26/07/2022
De laatste deur opende niet in the boiler room op het eind terwijl we de code goed hadden dat was natuurlijk jammer maar ik ben hier vaker geweest en het is een top ervaring met super leuke kamers!
Simon Blancquaert
Simon Blancquaert
25/07/2022
Afgelopen weekend als teambuilding met een groep van 13 spelers van onze voetbalploeg langsgeweest voor een Escape Room ervaring. Het ontvangst was meteen zeer aangenaam, heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Waarna de Escape rooms één voor één fantastisch waren! Top ervaring

Hoe kies je de juiste escape room voor jouw behoeften?

Als het gaat om een escape room voor een bedrijfsevenement, moet je een paar belangrijke dingen overwegen. Denk eerst aan de grootte van je team en of je het in kleinere groepen wilt opdelen of de uitdaging als één grote groep wilt aangaan. Je moet ook beslissen hoe lang je het evenement wilt laten duren en tot hoeveel kamers je toegang wilt hebben, bij sommige locaties kun je zelfs meerdere kamers boeken voor grotere teams!

Wanneer je het thema voor je escape room avontuur kiest, zoek dan iets dat iedereen aanspreekt maar zorg er ook voor dat het iedereen in de groep uitdaagt! Niets geeft meer voldoening dan samen die laatste aanwijzingen te ontrafelen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam