Escape room

ESCAPE ROOM 7 PERSONEN

De leukste escape rooms voor 7 personen vind je bij Live Escape! Wij bieden verschillende thema’s en verhalen. Zo zit de ideale escape room er gegarandeerd tussen. Kies nu de uitdaging die jullie met z’n zevenen willen aangaan!

Welke escape rooms 7 personen bieden wij

Wij bieden 8 geweldige opties voor jullie groep! Ons grootste thema is horror. Binnen dit thema vind je over beide locaties 5 unieke verhalen. Houden jullie dus van spanning en om hier midden in te zitten? Dan zijn deze escape rooms de ideale keuze. Lees over de verschillende verhalen en kies de optie die het beste bij jullie past. Daarnaast kun je ook kiezen voor de minder ‘enge’ verhalen. Willen jullie dit met de familie spelen en zijn er kinderen bij? Dan kunnen jullie het beste kiezen voor opties als The Wizard School of The Museum Heist. Kies een van de escape rooms voor 7 personen hieronder die het beste past bij jullie groep!

Live Escape

Hoe onze escape rooms 7 personen werken

Iedere escape room heeft zijn eigen unieke verhaal. In zowel Rotterdam als Amersfoort kunnen jullie bij ons terecht. Voordat jullie groep van 7 personen naar binnen gaat, wordt eerst het verhaal dat aan de kamer voorafging duidelijk toegelicht. Vanaf dat punt is het aan jullie om het verhaal op te lossen. Samen krijgen jullie 60 minuten om aan de kamer te ontsnappen. Het is van groot belang dat jullie ook met het gehele zevental samenwerken. Alleen zo kunnen jullie het verhaal oplossen. Bedenk eventueel van tevoren wie de leider in de groep is. Ook kun je kleinere groepjes maken die op zoek gaan naar aanwijzingen. Zo help je elkaar het beste en kunnen jullie binnen het uur ontsnappen!

Mocht het zo zijn dat jullie uit de kamer willen om wat voor reden dan ook, dan is er een stopknop. Hier kan ten alle tijden op gedrukt worden om het spel te stoppen. De lichten gaan dan aan en de deuren gaan open.

play

Kies jouw 7 persoons escape room nu!

Kies voor het unieke verhaal dat het beste past bij jullie groep. Wij zorgen ervoor dat jullie goed ingelicht worden, voordat jullie de kamer in gaan. Met deze informatie moeten jullie het doen en aan de escape room voor 7 personen ontsnappen. Soms denk je dat de aanwijzing moeilijk te vinden is en kun je ontzettend lang aan het zoeken zijn. Maar vaak zie je dat de aanwijzing dan eigenlijk ontzettend simpel en voordehandliggend was. Laat het spel en de druk niet in je hoofd komen! Durven jullie de uitdaging aan? Kies dan nu de escape room die het beste bij jullie past en boek direct!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam