Escape room

ESCAPE ROOM 6 PERSONEN

Een escape room met 6 personen doen? Live Escape biedt de leukste ervaringen! Met de diverse keuzes waar jullie uit kunnen kiezen, zit er gegarandeerd een optie bij die bij jullie past. Boek direct!

Escape rooms 6 personen bij Live Escape

Bij Live Escape bieden we 8 geweldige opties om in een zestal te kunnen doen. Iedere escape room heeft weer een ander uniek verhaal. Voordat jullie de kamer in gaan, krijgen jullie het verhaal dat eraan vooraf ging ook eerst duidelijk te horen. Aan jullie is het nu om de rest van het verhaal te ontrafelen. Het is dan ook superbelangrijk dat jullie met z’n zessen samenwerken om aan nieuwe aanwijzingen te komen. Alleen zo kom je verder in het verhaal en kunnen jullie op tijd aan de kamer ontsnappen! Bekijk alle 8 onze escape rooms voor 6 personen hieronder goed. Kies degene die het beste bij jullie past!

Live Escape

Iedere escape room 6 personen heeft zijn unieke verhaal

Er zijn verschillende thema’s waar jullie uit kunnen kiezen binnen de 8 opties. We bieden voornamelijk horror thema’s waar we met onze escape rooms in Rotterdam bekend om staan. De verhalen zijn ontzettend spannend. Dat maakt het ook zo leuk om ze op te lossen. Zeker als je houd van een adrenaline kick en onder druk kan presteren, of dit zelfs wil oefenen.

Onze escape rooms in Amersfoort biedt daarnaast meer diversiteit. Hier vind je ook twee horror verhalen, maar daarnaast ook twee leuke opties om met kinderen bijvoorbeeld te doen. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen hier namelijk al aan meedoen. Voor een familie uitje is dit bijvoorbeeld de ideale optie. The Wizard School bijvoorbeeld gaat over een Harry Potter verhaal waar je moet ontsnappen aan de kamer in de Hogwarts school. The Museum Heist gaat daarnaast over een Afrika expositie waar jullie een pronkstuk moeten stelen. Voor de mensen die minder houden van de horrorverhalen, zijn dit twee perfecte opties!

play

Boek jouw plekje voor de 6 persoons escape room direct!

Maak een keuze uit onze 8 ontzettend leuke escape rooms voor 6 personen! Samen kunnen jullie binnen 60 minuten al ontsnappen aan de kamer. Maak van tevoren eventueel een plan wie de leiding neemt en verdeel de rollen. Zo vorm je een goed team en kun je al snel ontsnappen. Willen jullie er om wat voor reden dan ook eerder uit? Dan is er een stopknop waar ten alle tijden op gedrukt kan worden. Het spel stopt dan en de deuren gaan open.

Willen jullie de uitdaging met z’n zessen aangaan? Kies dan nu het verhaal dat het beste bij jullie past en reserveer direct jouw plekje voor de geschikte datum!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam