Escape room

ESCAPE ROOM 5 PERSONEN

De leukste escape rooms voor 5 personen vind je bij Live Escape! Hier vind je 8 geweldige opties met unieke verhalen die je met z’n vijven moet oplossen. Reserveer jouw datum en tijdstip direct!

Mogelijkheden escape room 5 personen

Hieronder vind je de 8 verschillende opties waar je uit kunt kiezen bij Live Escape. Het is van groot belang dat jullie ook echt in het vijftal samenwerken om de kamer te kunnen ontsnappen. Ga op zoek naar aanwijzingen en los zo steeds weer een puzzel op. Op die manier komen jullie steeds verder in het verhaal en ontsnappen jullie samen aan de escape room voor 5 personen! Voordat jullie beginnen, worden jullie uiteraard voorzien van de juiste informatie. Het verhaal dat er aan de kamer voorafging zullen we haarfijn uitleggen. Vervolgens is het aan jullie! Kies een van de 8 opties en ga de uitdaging aan!

Live Escape

Escape rooms 5 personen met unieke verhalen

Bij Live Escape heb je niet zomaar de keuze uit 8 verschillende escape rooms. We hebben namelijk verschillende thema’s waar jullie uit kunnen kiezen. In onze escape rooms in Rotterdam vinden jullie voornamelijk horror thema’s. Houden jullie dus van spannende verhalen en een adrenaline rush? Dan zijn deze opties ideaal.

In onze escape rooms in Amersfoort vinden jullie echter ook de minder enge thema’s. Het gaat dan voornamelijk om The Museum Heist en The Wizard School. Nog steeds geweldige verhalen! Maar met deze escape rooms voor 5 personen is het ook mogelijk om kinderen vanaf 10 jaar mee te laten doen. Wil je dit dus als een familie uitje doen bijvoorbeeld? Dan is dit gewoon mogelijk met de kinderen!

play

Kies jouw 5 persoons escape room en boek direct!

Kies de escape room die het beste bij jullie vijftal past! Met de verschillende thema’s en verhalen zit de ideale escape room er gegarandeerd tussen. Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen. Zorg dat je goed samenwerkt en slim op zoek gaat naar aanwijzingen. Alleen zo zal het jullie lukken! Als er nog specifieke vragen zijn over wat dan ook, kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Reserveer anders direct, voordat jullie tijdstip bezet is!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam