Escape room

ESCAPE ROOM 4 PERSONEN

Wil jij een escape room met 4 personen doen? Bekijk al onze opties en kies de leukste optie die bij jullie past. Bij Live Escape vind je de beste en leukste opties. Bekijk de mogelijkheden en reserveer direct!

Kies jouw escape room 4 personen

Wij bieden 8 verschillende escape rooms voor 4 personen. Iedere escape room heeft zijn eigen verhaal. Voordat jullie met z’n vieren de kamer betreden zal het verhaal dat eraan vooraf gaat goed uitgelegd worden. Aan de hand hiervan moeten jullie op zoek gaan naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen. Kies het verhaal wat jullie het meeste aanspreekt en ga de uitdaging aan!

Live Escape

Mogelijkheden bij Live Escape

De 8 verschillende escape rooms hebben allemaal een ander thema. Je zal verschillende horror escape rooms terugvinden, maar we bieden ook minder enge opties. Deze horror escape rooms kun je voornamelijk bij onze locatie in Rotterdam vinden. Minder heftige thema’s vind je op onze locatie in Amersfoort. Deze thema’s kunnen kinderen vanaf 10 jaar zelfs spelen! Zo kun je ook bijvoorbeeld met een gezin van 4 personen de uitdaging van een escape room aangaan.

play

Reserveer jouw escape room 4 personen direct!

Reserveer jouw escape room voor 4 personen voordat je te laat bent. Kies het verhaal dat jullie het meeste aantrekt. Je moet het ten slotte met z’n vieren oplossen. Samenwerken is dan ook belangrijk wanneer je de escape room in bent gestapt. Alleen zo kunnen jullie het spel oplossen en ontsnappen uit de kamer. Heb je nog vragen over de escape room of alles wat er omheen gebeurt? Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam