Escape room

ESCAPE ROOM 3 PERSONEN

Ga voor een van de escape rooms voor 3 personen van Live Escape! Wij bieden geweldige opties met een brede keuze voor iedereen. Reserveer jouw datum en tijd direct!

Mogelijkheden als escape room 3 personen

Bij Live Escape hebben we op dit moment verschillende soorten escape rooms. Met z’n drieën werken jullie samen om de verschillende puzzels te kraken. Na iedere puzzel ben je weer een stapje dichter bij het kraken van de escape room. Iedere optie heeft zijn eigen verhaal. Vooraf geven we jullie hier dan ook de juiste informatie over. Kies de escape room voor 3 personen die het beste bij jullie past!

Live Escape

Diverse thema’s escape room 3 personen

Iedere escape room bij Live Escape heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen thema. We bieden diverse thema’s waarin voornamelijk horror thema’s terugkomen. Daarnaast kun je in Amersfoort ook terecht voor wat minder ‘enge’ escape rooms. Deze zijn ook goed geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het gaat om The Museum Heist en The Wizard School.

Voor iedere escape room krijgen jullie met z’n drieën 60 minuten. Binnen de tijd moeten jullie ervoor zorgen dat je weer naar buiten komt. Anders kan het heel slecht aflopen…

play

Boek jouw 3 persoons escape room direct!

Kies de escape room voor drie personen die jij met je vrienden of familie wilt doen. Met de 8 verschillende opties die wij bieden zit het ideale verhaal er voor jullie zeker tussen. Het is belangrijk om goed samen te werken, wat de band tussen het drietal ook nog eens een stuk kan verbeteren. Ga op zoek naar aanwijzingen en kraak de puzzels om uit de kamer te ontsnappen!

Heb je nog vragen over de escape rooms of wat er omheen gebeurt? Neem dan gerust contact met ons op. Reserveer anders direct een plekje!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam