BEDRIJFSFEEST IN AMERSFOORT

Een keer een echt origineel bedrijfsfeest organiseren in Amersfoort? Dan ben je bij Live Escape aan het juiste adres! Combineer een bloedstollende escape room met een heerlijk arrangement op onze gezellige locatie voor een topfeest.

EEN ECHT UNIEK BEDRIJFSFEEST!

Samen met je collega’s kom je aan op onze locatie in Amersfoort. De welkomstdrankjes staan klaar. Na de receptie en formaliteiten kunnen jij en je collega’s direct onze bloedstollende escape rooms in. Jullie hebben welgeteld 60 minuten om te ontsnappen…want anders. Om te ontsnappen zullen jullie beslist moeten samenwerken. Na afloop kun je ontspannen een drankje doen of lekker dineren en zelfs een echt feestje organiseren op onze locatie. Live Escape maakt je bedrijfsfeest in Amersfoort ronduit onvergetelijk.

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Voor hoeveel personen kan ik een bedrijfsfeest organiseren?

Op onze locatie in Amersfoort kunnen wij bedrijfsfeesten organiseren tot ongeveer 50 personen. Daarvan kan de helft simultaan onze escape rooms spelen.

Wat kost het origineelste bedrijfsfeest van Amersfoort?

Als je alleen een escape room zou willen komen spelen dan kan dit al vanaf 18,- Euro per persoon (incl. BTW). Wil je graag een completer bedrijfsfeest? Dan kun je bij Live Escape Amersfoort ook arrangementen bijboeken. Bijvoorbeeld voor een heerlijk diner, een high tea of een cocktailcursus. Ook live muziek behoort tot de mogelijkheden. Als je er echt een onvergetelijk bedrijfsfeest van zou willen maken, dan kunnen wij de kosten tot ongeveer 150 Euro per persoon laten oplopen, maar dat is het ook wel.

Vraag gerust eens een offerte aan via het contactformulier.

Waar zijn jullie gevestigd in Amersfoort?

Onze locatie is gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort. Je bereikt ons perfect per O.V. en met de auto gaat het al minstens even soepel.

Kunnen jullie ons bedrijfsfeest in Amersfoort helemaal organiseren?

Natuurlijk. Dat doen we zelfs met heel veel plezier. We zullen er alles aan doen om jullie een bedrijfsfeest te bezorgen dat iedereen nog lang zal blijven. Neem anders even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

DE ESCAPE ROOMS

Bij Live Escape Amersfoort hebben we drie werkelijk unieke escape rooms die gespeeld kunnen worden door jou en je collega’s. Geweldig voor een bedrijfsfeest, want je zult echt met je collega’s moeten samenwerken om te ontsnappen in 60 minuten. En ontsnappen kun je maar beter…Geloof ons; de sfeer zal er direct goed inzitten in je bedrijfsfeest.

Klik hieronder op ‘bekijken’ en krijg alvast een glimps te zien van wat we voor jou en je collega’s in petto hebben…

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Je kunt je bedrijfsfeest bij Live Escape Amersfoort zo ingetogen of uitbundig organiseren als je zelf wilt! Boek losse escape rooms en doe een drankje aan de bar, of kies voor onze arrangementen om je bedrijfsfeest helemaal compleet te maken, van begin tot het spetterende eind.

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort