Een origineel bedrijfsuitje bij Live Escape

Bij Live Escape kun je een origineel bedrijfsuitje beleven dat gericht is op communicatie, activiteit en cognitieve ontwikkeling!

Escape Rooms @LiveEscape

Een origineel bedrijfsuitje bij Live Escape

Bij Live Escape word je opgesloten in een kamer en moet je puzzels en raadsels oplossen om eruit te komen. Dit concept is een steeds populairdere en interactieve teambuilding activiteit voor bedrijven geworden. Als jij en je team of collega’s toe zijn aan een uniek evenement, ben je vast op zoek naar leuke bedrijfsuitjes die niet passen in het rijtje van traditionele bedrijfsuitjes. Een van de leukste dingen die je kunt doen als bedrijfsuitje is een escape room bezoeken!

Bij Live Escape kun je een origineel bedrijfsuitje beleven dat gericht is op communicatie, activiteit en cognitieve ontwikkeling!

play

Wat is het geheim van een origineel bedrijfsuitje?

Maak je klaar om een origineel bedrijfsuitje te organiseren dat je werknemers nooit meer zullen vergeten. We duiken in de geheimen van het creëren van een succesvol en gedenkwaardig uitje voor jouw bedrijf!
Live Escape rooms worden steeds populairder als leuke bedrijfsuitjes omdat ze een unieke en boeiende activiteit bieden voor bedrijven. Deelname aan deze originele bedrijfsuitjes bevordert het vermogen om samen te werken en te communiceren. Daarnaast wordt het probleemoplossend vermogen verbeterd en wordt creatief denken gestimuleerd. Bovendien zorg je met een bezoek aan een escape room voor een origineel bedrijfsuitje en blijf je weg van traditionele bedrijfsuitjes.

Elke escape room is gemaakt om een uniek mysterie te presenteren

Veel mensen geloven dat je een fervente puzzelaar en probleemoplosser moet zijn om uit te blinken in escape rooms. Hoewel deze vaardigheid nuttig is in een escape room, is samenwerken de sleutel tot succes in escape rooms.

Het geheim van ontsnappen is het toepassen van tactieken die je team op de meest intelligente, effectieve manieren laat samenwerken. Live Escape biedt puzzels met verschillende moeilijkheden die coördinatie, planning en denkwerk vereisen. De puzzels moeten binnen 60 minuten worden opgelost, anders verliest het team!

Wil je meer weten over onze escape rooms? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk ze op onze website!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Verstandig omgaan met je tijd en middelen is bij escape rooms cruciaal

Wat zijn de meest onbetaalbare middelen van jouw escape room? Teamgenoten! Zet je team verstandig in en werk samen. Zo weet iedereen wat hij of zij moet doen. In een escape room is alles mogelijk. Elke escape room heeft verborgen ingangen, kluizen en andere hints. Dit geeft aan dat het cruciaal is om goed op je omgeving te letten. Je zult verbaasd zijn door wat je ontdekt als je goed om je heen kijkt.

Zelfs als een puzzel of aanwijzing misschien niet direct je vraag beantwoordt, kan het je een algemeen idee bieden van waar je heen moet voor het antwoord om verder te gaan. Omdat het oplossen van de puzzel samenwerking van je teamgenoten vereist, is het belangrijk om samen te werken in een team. Onthoud deze tips en strategieën als je voor een origineel bedrijfsuitje wilt zorgen!

Als je niet weet hoe escape rooms werken, kunnen deze leuke bedrijfsuitjes erg uitdagend en moeilijk zijn. Gelukkig ben je in een escape room nooit alleen!

Leuke bedrijfsuitjes met collega’s of klanten

Een escape room van Live Escape mag je niet over het hoofd zien als je een spannend en gezellig bedrijfsuitje wilt organiseren! Live Escape verzorgt deze spannende en goed opgezette escape rooms voor leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort en Rotterdam.

Om deel te nemen aan een spannend en mysterieus evenement hoef je alleen maar een kamer en een groep vrienden of teamgenoten te kiezen. Live Escape helpt je bij het creëren van leuke bedrijfsuitjes voor je collega’s en klanten. Een escape room is de ideale setting voor het trainen van cognitieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken. Al met al is het bezoeken van een van onze escape rooms een perfecte teambuilding activiteit!

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Waarom is Live Escape zo geschikt voor leuke bedrijfsuitjes?

Het plannen van leuke bedrijfsuitjes is een uitdagend proces dat een zorgvuldige afweging van verschillende factoren vereist. Live Escape helpt je bij het organiseren van een origineel bedrijfsuitje door een diverse selectie van thema’s aan te bieden.

Het thema van de escape room helpt de toon en de sfeer van een origineel bedrijfsuitje te bepalen. Houd rekening met de interesses van je deelnemers bij het kiezen van een thema. Bepaal op wie de focus ligt tijdens het bezoeken van een escape room: zijn dat collega’s, partners, belanghebbenden of een combinatie daarvan? Bepaal daarna voor welk thema je kiest. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag!

Live Escape maakt gebruik van hoogwaardige decors, rekwisieten en sfeervolle geluidseffecten die helpen om deelnemers mee te nemen in de spelwereld en deze realistischer te laten aanvoelen. Door deze elementen biedt een escape room een gedenkwaardige en boeiende ervaring die zowel leuk als uitdagend is!

Escape rooms zijn er voor leuke bedrijfsuitjes

De belangrijkste voordelen van escape rooms zijn de verbetering van cognitieve en sociale vaardigheden. Bovendien helpt het bezoeken van een escape room om je collega’s beter te leren kennen!

Tijdens een bezoek aan een escape room word je opgesloten in een kamer en krijg je samen met je teamgenoten 60 minuten de tijd om uit te vinden hoe je kunt ontsnappen. Het is een relatief eenvoudig concept als je er nog nooit van gehoord hebt, maar de realiteit is anders! Om de ruimte te verlaten moet je als groep de opdrachten en puzzels in de kamer tot een goed einde brengen door de bijbehorende aanwijzingen te vinden.

De spelleider zal de regels met je team doornemen en eventuele vragen beantwoorden voordat het spel begint. De collectieve intelligentie van jullie team is jullie enige hoop om te ontsnappen. Dat maakt het spelen van een escape room zo leuk!

Live Escape biedt escape rooms met uiteenlopende onderwerpen

Ben je op zoek naar escape rooms met uiteenlopende thema’s? Dan moet je volgende leuke bedrijfsuitje plaatsvinden bij onze escape room in Rotterdam of onze escape room in Amersfoort!

Deelnemers betrekken voor een geslaagd en origineel bedrijfsuitje

Betrek de deelnemers bij de ervaring door teambuilding en samenwerking aan te moedigen, zodat een gevoel van samenhang ontstaat. Richt je ten slotte bij deze leuke bedrijfsuitjes op het creëren van een gezellige sfeer, want dat is natuurlijk waar het om draait.

Door deze tips te volgen, kun je een origineel bedrijfsuitje organiseren dat een blijvende indruk achterlaat op de deelnemers en waar nog jaren over gesproken wordt!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam