fbpx
Live Escape LAB13 Escaperoom Rotterdam

ENTER THE WORLD

OF ADVENTURE

Get the feeling like you are in a movie.

60 MIN

TO ESCAPE

QUESTROOMS

FOR ANY TASTE

You have one hour and your mission is simple: Escape!

100%

EXITING

HUGE CHARGE

OF EMOTIONS

A game with a realistic feeling

CHALLENGING

TASKS

Bedrijfsfeest Rotterdam

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor een bedrijfsfeest. Even de stress en alle beslommeringen van het werk loslaten en gezellig met je collega’s op pad. Als je zin hebt in een uitdagend, spannend en spectaculair evenement, dan is een Escape Room de ideale start. Het is geschikt voor jongen en oud, iedereen kan meedoen. Bij Live Escape staat het personeel voor jullie klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Spanning

Een Escape room is een spannend en uitdagend real-life spel waar het uiterste van het team wordt gevraagd. Het klinkt allemaal heel gemakkelijk, jullie worden opgesloten in een kamer en moeten er binnen een uur weer uit zien te ontsnappen. Het is echter niet zo simpel als het lijkt. Je wordt uitgedaagd om in een bizar verhaal de oplossingen en antwoorden van raadsels te vinden, er moeten voorwerpen gevonden worden en puzzels worden opgelost. Dit alles moet binnen een uur. Terwijl de klok tikt stijgt je hartslag en stroomt de adrenaline door je lijf. Dat zorgt er natuurlijk voor dat er hilarische momenten ontstaan, terwijl je met je collega’s uit alle macht probeert de oplossing te vinden. Bij Live Escape zijn er verschillende escape rooms, met ieder een eigen spannend verhaal. De kamers sluiten perfect aan bij het thema en de verhaallijn is tot in ieder element verwerkt in de kamers. Je beleeft spanning en avontuur. De ontsnapping vraagt een dosis gezond verstand, samenwerking en doorzettingsvermogen. Door intensief samen te werken leer je je collega’s op een hele andere manier kennen dan op het werk. Het versterkt de banden tussen collega’s en je werkt samen met mensen waar je dat misschien nog nooit mee hebt gedaan. Je hebt elkaar echt nodig om de code te kraken en om uit de kamer te ontsnappen. Na afloop proost je op de goede samenwerking.

Teambuilding

Een Escape Room is op de eerste plaats gewoon ontzettend leuk om te doen, daarnaast helpt het jou en je collega’s om op een ontspannen manier te werken aan teambuilding. Je zit een uur lang opgesloten en de enige manier om een werkend vluchtplan te maken is samenwerken. Dit wordt dit dan ook van iedereen verwacht. Door te communiceren, taken te verdelen, samen te zoeken naar aanwijzingen en oplossingen te bedenken worden eigenschappen van collega’s optimaal benut. Tijdens deze uitdaging leer je jezelf en je collega’s pas echt kennen. Bij een Escape Room is niets wat het lijkt en dat geldt voor meer dan je denkt. Zal het jullie lukken om op tijd te ontsnappen?

Arrangementen

Bij Live Escape kan het personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd worden door een arrangement te boeken. Want na al die spanning en sensatie heeft iedereen wel zin in wat lekkers. Je kunt hierbij denken aan een drankje vooraf om vervolgens na afloop van de Escape Room lekker na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Er zijn verschillende borrelarrangementen bij Live Escape. Je hebt de keuze uit een High Wine arrangement waarbij iedereen verwelkomd wordt met een glaasje prosecco en er verschillende gangen van lekkere hapjes zijn, tot een Beer en Bites arrangement waarbij er speciale bieren geschonken worden. Ook is er een Cocktail en Delight arrangement waar er feestelijke cocktails worden geserveerd. Er zijn ook diner arrangementen waar je na het spelen van de Escape Room kunt genieten van een driegangendiner dat wordt verzorgd door Hudson Bar & Kitchen.