Escape room

ESCAPE ROOM 5 PERSONEN

De leukste escape rooms voor 5 personen vind je bij Live Escape! Hier vind je 8 geweldige opties met unieke verhalen die je met z’n vijven moet oplossen. Reserveer jouw datum en tijdstip direct!

Mogelijkheden escape room 5 personen

Hieronder vind je de 8 verschillende opties waar je uit kunt kiezen bij Live Escape. Het is van groot belang dat jullie ook echt in het vijftal samenwerken om de kamer te kunnen ontsnappen. Ga op zoek naar aanwijzingen en los zo steeds weer een puzzel op. Op die manier komen jullie steeds verder in het verhaal en ontsnappen jullie samen aan de escape room voor 5 personen! Voordat jullie beginnen, worden jullie uiteraard voorzien van de juiste informatie. Het verhaal dat er aan de kamer voorafging zullen we haarfijn uitleggen. Vervolgens is het aan jullie! Kies een van de 8 opties en ga de uitdaging aan!

Live Escape

Escape rooms 5 personen met unieke verhalen

Bij Live Escape heb je niet zomaar de keuze uit 8 verschillende escape rooms. We hebben namelijk verschillende thema’s waar jullie uit kunnen kiezen. In onze escape rooms in Rotterdam vinden jullie voornamelijk horror thema’s. Houden jullie dus van spannende verhalen en een adrenaline rush? Dan zijn deze opties ideaal.

In onze escape rooms in Amersfoort vinden jullie echter ook de minder enge thema’s. Het gaat dan voornamelijk om The Museum Heist en The Wizard School. Nog steeds geweldige verhalen! Maar met deze escape rooms voor 5 personen is het ook mogelijk om kinderen vanaf 10 jaar mee te laten doen. Wil je dit dus als een familie uitje doen bijvoorbeeld? Dan is dit gewoon mogelijk met de kinderen!

play

Kies jouw 5 persoons escape room en boek direct!

Kies de escape room die het beste bij jullie vijftal past! Met de verschillende thema’s en verhalen zit de ideale escape room er gegarandeerd tussen. Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen. Zorg dat je goed samenwerkt en slim op zoek gaat naar aanwijzingen. Alleen zo zal het jullie lukken! Als er nog specifieke vragen zijn over wat dan ook, kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Reserveer anders direct, voordat jullie tijdstip bezet is!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam