fbpx
Live Escape LAB13 Escaperoom Rotterdam

ENTER THE WORLD

OF ADVENTURE

Get the feeling like you are in a movie.

60 MIN

TO ESCAPE

QUESTROOMS

FOR ANY TASTE

You have one hour and your mission is simple: Escape!

100%

EXITING

HUGE CHARGE

OF EMOTIONS

A game with a realistic feeling

CHALLENGING

TASKS

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Bedenk eens iets anders, leuks en unieks voor het vrijgezellenfeest van je vriend, vriendin of een familielid.

Om zo’n feest nou lekker van start te laten gaan en iedereen in actie te laten komen is een Escape Room een uitje dat daarbij past. Bij een Escape Room maakt het niet uit welke samenstelling de groep heeft. Mannen, vrouwen, jong of oud en of je elkaar nu al jaren kent of niet, het maakt niet uit, voor iedereen is dit leuk en uitdagend.

Heb je zin in een sensationeel en avontuurlijk vrijgezellenfeest? Kom dan naar de Escape Rooms van Live Escape in Rotterdam en kraak samen de code om te ontsnappen.

Thema’s

Er zijn bij Live Escape verschillende Escape Rooms, met ieder zijn eigen uitdaging en moeilijkheidsgraad, maar allemaal even realistisch. Zo kun je bij Live Escape kiezen uit The Safe House, Lab13 en The Boilerroom. Iedere Escape Room heeft zijn eigen verhaal en de kamers zijn daar tot in ieder detail op ingericht. Eenmaal binnen stap je in het verhaal en wordt je er helemaal ingezogen. Jullie worden ondergedompeld in een avontuur en beleven als team een spannend uitje dat het perfecte begin is van een onvergetelijke dag.  Want hoe kan je, als aanstaande bruid of bruidegom, beter je vrijgezellenfeestje vieren dan te worden opgesloten met je beste vrienden en familie?

Hoe werkt het?

Samen met je groep wordt je opgesloten in één van de thema rooms en krijg je een uur de tijd om hier weer uit te ontsnappen. Terwijl de minuten langzaam wegtikken en de spanning zich opbouwt beantwoordt je vragen, los je puzzels op en zoek je naar aanwijzingen terwijl je opgesloten zit in een bizarre kamer waar zich van alles afspeelt. Zijn jullie in staat om het hoofd koel te houden?

Tijdens het spel werk je samen en leer je je medespelers op een ontspannen en gezellige manier kennen. Het is echt de bedoeling dat iedereen meehelpt en creatief en logisch nadenkt om de puzzels op te lossen.

Het ijs is vlug gebroken en achteraf kun je samen lachen en nagenieten van een supertof avontuur.

Werk samen, los de puzzels op, zoek, laat je niet misleiden en kraak de code. Dit real-life spel laat je hartslag sneller slaan en staat garant voor een unieke en hilarische beleving.

Arrangement

Om een zorgeloos vrijgezellenfeest te houden en om iedereen optimaal te laten genieten zijn er verschillende arrangementen te boeken. Hierdoor hoeft de vrijgezel, maar ook de organisatie van het feestje zich geen zorgen te maken over het eten en drinken. Jullie kunnen je helemaal richten op de ontsnapping, terwijl achter de schermen alles gereld wordt. Want na zo’n inspannend uurtje ben je wel toe aan een lekker drankje en een goede maaltijd. Live Escape heeft een aantrekkelijk arrangement in samenwerking met Hudson Bar & Kitchen om je te voorzien van een heerlijk driegangendiner of een luxe arrangement waar je wordt verwelkomd met een cocktail. Ook zijn er verschillende borrel arrangementen die perfect zijn voor een vrijgezellenfeestje.

Live Escape ligt in het centrum van Rotterdam en is daarom goed bereikbaar. Op loopafstand van het openbaar vervoer en een parkeergarage.

Er is een gezellige ontvangstruimte waar je welkom wordt geheten. Het personeel doet zijn uiterste best om jullie een geweldige dag te laten beleven.

Zoek je een supertoffe locatie voor een spannend vrijgezellenfeestje en wil je de bruid of bruidegom een dag geven waar nog lang over nagepraat wordt? Kom dan naar Live Escape!

Vrijgezellenfeesten Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je vrijgezellenfeest of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Live Escape heeft betaalbare thema’s voor een geslaagde vrijgezellenfeest Rotterdam. We zetten de aanstaande bruid of bruidegom tijdens het vrijgezellenfeest arrangement graag extra in de schijnwerpers. Daarom kun je kiezen uit bijzondere vrijgezellenfeest arrangementen , speciaal voor de vrijgezel: Een topper is het escape room vrijgezellenfeest arrangement of wat te denken aan een heerlijk diner, bij vrijgezellenfeest organiseren Rotterdam bent u aan het juiste adres. De arrangementen lopen uiteen zo hebben wij al voor uw vrijgezellenfeest een arrangement vanaf €10 tot €75 euro p.p.  Maar je kunt natuurlijk ook bij ons Live Escape terecht voor bedrijfsuitjes , teambuilding activiteiten en personeelsfeesten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vrijgezellenfeest in Rotterdam.

Op zoek naar een Actief Vrijgezellenfeest Rotterdam!!

Bij ons bent u aan het goede adres! Voor een onvergetelijk actief vrijgezellenfeest, waar nog lang over na gepraat zal worden. Bij ons kunt u zelf u vrijgezellenfeest samenstellen, er is ruime keuze uit spectaculaire outdoor events, en er is natuurlijk de mogelijkheid voor een gezellige borrel of een etentje na afloop.

De beste tips voor een vrijgezellenfeest Rotterdam

Live Escape vrijgezellenfeesten heeft de beste tips voor een vrijgezellenfeest. Al deze tips zijn bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Bekijk de tips op deze site: intensieve vrijgezellenfeesten, sportief, grensverleggend en vol met lol. Alle deelnemers krijgen bij elk vrijgezellenfeest de kans om zichzelf te bewijzen. En dan hebben we voor u nog een speciale tip: al deze vrijgezellenfeesten zijn natuurlijk gezellig af te sluiten met een heerlijk diner of een gezellig hapje. Vrijgezellenfeesten Rotterdam is dé tip voor het leukste vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeesten Rotterdam

De vrijgezel is tijdens het vrijgezellenfeest de spil waarom het gaat. Er worden veel verschillende soorten vrijgezellenfeesten aangeboden echter zijn het vaak dezelfde uitjes als een bedrijfsuitje of relatie event.